Įkraunama...
Įkraunama...

GERL ir visa kita

Kažkas klausė apie operaciją,tai paskaitinekit šioje temoje mamytes Redauta postus,vos ne nuo temos pradžios.

http://www.supermama...?...5214&st=576

Pati jau kuris laikas neatsikratau laringitinio kosulio,per naktis atpylineju kas pankiolika
minučių.m
Maistas nevirskinamas,tai skyre kreoną,vakar omeprozolį pameginau isgert pusiaunaktį,tai truputį nusnudau, bet temper.turiu truputį turiu. Taip išeina,kad daktarai nelabai taves išgydys,šlove internetui,jam labiau rupi,ar tu tikrai turi rūgsties,o ne visus per viena arbą varyti schmoll.gif Sužinojau minetą temą skaitydama,kad pienas ne draugas,nors ,atrodo,toleruoju jį,bet ir atpylineju baltomis putomis. Per sventes net geriau jaučiaus,kai valgiau saikingai įvairų maistą,geriau spanguolių kisieliu,šlakelį pusiau saldaus vyno.Nevalgiau saldumynų,nes kaip tik nuo surio pyrago ant tuscio skrandžio kelioneje su saldžia arbata,buvo sukilusios rugstys
Refliuksa tai senai turiu,bet jis nepiktybinis buvo,be jokių erozijų,tik kvapas žiaurus iš skrandio .Pasikeite gyvenimas pries kelis metus,pamečiau svorio,į namus atejo vyriškis,megstantis kopus
tų su kauliukais sriubą. smile.gif Gal pasikeitė skrandžio flora,bet blogas kvapas iš burnos dingo ax.gif O jis dar skaniu salotų raugintų kopųstų su saldžiais burokeliais padarydavo.
Kaip supratau,vaistai kartais būna dideli priešai,tai teks labai sekti maistą ir minimaliai naudoti vaistus. Dabar likusias meridan tabletes nesinori gerti. Nes pavalius sriubos su galkutem,nebegerus net kreono,virskinimui pagerinti išgerus baltos kavos,visai gerai jaučiuos.Vakare vel išgersiu omeprozolį,gal užrauks tą rauką,ir nebebegs skysčiai per burną ir nosį schmoll.gif Veiksmas būna staigus,lyg iš šautuvo išauta. Ir dienos metu viešoj vietoj pasitaike kelis kartus,tai puspalę nesiojuos doh.gif
Atsakyti
Tai va, kad ir mane sventes bei sampanas apgyde biggrin.gif Visa gyvenima maniau, kad per daug rugsties, bet dabar suabejojau. Tfu tfu, dabar jau kelinta diena visai gerai be jokiu vaistu . Tik tas pakrenksejimas jau manau kaip tikas isitvirtino doh.gif Tiesa , emiausi dietos be glitimo (kvieciu, rugiu, mieziu ir produktu su jais) del kitu priezasciu. Nezinau, ar ji galutinai padejo, bet jau ir pries pradedant geriau jauciausi.
Atsakyti
Labas vakaras visoms, zinau kad yra tokia tema prie vaiku, bet perskaiciau viena ir neradau atsakymo i kelis klausimus.Aisku dar skaitysiu daug bet noris gaut info greiciau. Siand mano maziui 3m nustate GERL ir erozija sako jog gali isaugti, israse vaistuku pasake trumpai apie mityba. Mano klausimai kaip del ciulpia,mu saldainiu ir del pieno produktu, nes pacio pieno sake negerti, surio nevalgyti o jogurtai ir varske ?
Atsakyti
Sveikos,
norėčiau jūsų patarimo. GERL daugiau ar mažiau bet vis manęs neapleidžia, geriu pantoprozolį, dietos laikausi griežtai, na ką kartais pajutus pagerėjimą sugriešiju blush2.gif bet labai noriu pastot, o ramybės neduoda tai, kad jei dabar mane kankina GERL, tai kas bus nėštumo metu g.gif ar bus galima gert kažkokius vaistus, nes be vaistų savo padėties neįsivaizduoju g.gif
gal kam teko susidurt su panašia situacija, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PO @ 2014 01 16, 09:44)
Sveikos,
norėčiau jūsų patarimo. GERL daugiau ar mažiau bet vis manęs neapleidžia, geriu pantoprozolį, dietos laikausi griežtai, na ką kartais pajutus pagerėjimą sugriešiju blush2.gif bet labai noriu pastot, o ramybės neduoda tai, kad jei dabar mane kankina GERL, tai kas bus nėštumo metu g.gif ar bus galima gert kažkokius vaistus, nes be vaistų savo padėties neįsivaizduoju g.gif
gal kam teko susidurt su panašia situacija, būčiau labai dėkinga jei pasidalintumėte savo patirtimi 4u.gif

Tai dabar apsisprendet nepastoti? biggrin.gif Jei ne-tai ko cia galvoti? Moterys su diabetu, su hipertenzijom pastoja ir sekmingai isnesioja kudikius, o ka cia kazkokio GERLo issigasit? mirksiukas.gif
Nestumo metu issiskyre hormonai daro stebuklus drinks_cheers.gif Kitoms visos ligos aprimsta, o kai kurioms ir isnyksta.
Kai kurie vaistai galimi gerti ir nestumo metu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2014 01 16, 15:44)
Tai dabar apsisprendet nepastoti? biggrin.gif Jei ne-tai ko cia galvoti? Moterys su diabetu, su hipertenzijom pastoja ir sekmingai isnesioja kudikius, o ka cia kazkokio GERLo issigasit? mirksiukas.gif
Nestumo metu issiskyre hormonai daro stebuklus drinks_cheers.gif Kitoms visos ligos aprimsta, o kai kurioms ir isnyksta.
Kai kurie vaistai galimi gerti ir nestumo metu drinks_cheers.gif

Suteikėt optimizmo,dėkui 4u.gif biggrin.gif
o tai tas GERL jau atsibodo mirtinai, niekaip negaliu su juo susigyvent doh.gif
Atsakyti
gal kas susidūrėt, kad geriant protonų siurblio inhibitorius ima nebevirškint ir dažnai pykint? pavyzdžiui, suvalgau 100 g maisto ir šakės, pykina kelias valandas. ką daryt? be vaistų tai GERL'as nužudys mane. fermentų irgi gi negersi amžinai.
Atsakyti
QUOTE(kastuvas @ 2014 01 16, 23:39)
gal kas susidūrėt, kad geriant protonų siurblio inhibitorius ima nebevirškint ir dažnai pykint? pavyzdžiui, suvalgau 100 g maisto ir šakės, pykina kelias valandas. ką daryt? be vaistų tai GERL'as nužudys mane. fermentų irgi gi negersi amžinai.

Man is vis netiko vaistai mazinantys rugstinguma. Tinkama mityba yra pats geriausias vaistas mirksiukas.gif Taip pat ramybe, poilsis.
Atsakyti
QUOTE(*vandene* @ 2014 01 17, 13:34)
Man is vis netiko vaistai mazinantys rugstinguma. Tinkama mityba yra pats geriausias vaistas  mirksiukas.gif Taip pat ramybe, poilsis.

sutinku 100%
pakeisit mityba- isnyks ir skausmai, remuo ir visi negalavimai
Atsakyti
Aš šitą bėdą jau irgi laabai seniai turiu, bet pastebėjau, kad dar labai gerai padeda paprastas vanduo. Pasiimu litrinį buteliuką ir geriu, stengiuos kuo dažniau, tai pastebėjau, kad rūgštys tikrai "nusistumia" smile.gifo va darbe neturiu tokios galimybės kartais tai pasijaučia.... smile.gif Borjomi, nors ir brangus, bet irgi labia superinis smile.gif
Dabar dar bandysiu Maria Treben žoleles, parvežė iš Vokietijos, tik bijau, kad bus sunkus tokią konsistenciją nuryti, o ypač ant tuščio skrandžio.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miliuks @ 2013 12 28, 20:27)
na ka pasidalinsiu naujienom,kad vyrui nutrauke gerl gydyma nes pasirodo yra kazkoks sindromas kepenu zilberto jei dabar nesuklydau,bet man rekomendavo viena mamyte viena arbata tai zinokit super  thumbup.gif is 7 ievos namu,gal kuri bandet? 4u.gif

Sveiki, man taip pat buvo nustatytas zilbero sinfromas. kokius tyrimus jums atliko ir kokiais simptomais skundesi vyras?
Atsakyti
Gal kas ką konkretaus gali patarti,esant refliuksui su mažu rūgštingumu?Ka valgyti,ką daryti,kad ir virškinimas pagerėtų. ax.gif
Atsakyti