Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Sveikutes. mirksiukas.gif

Kur visos pradingusios, ko cia taip tylu? biggrin.gif

Man siandien galva kazko sukasi, nesuprantu, gal del tokio s.... oro. g.gif Vaikstau, kaip apdujus visa...
Vakar su vyru buvom spektaklyje Primadonos, liux, pazvengem is sirdies, jau senai taip buvo. biggrin.gif

Macarenos Džiuguti su ketvirtuoju mėnesiuku! user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 09, 13:36)

dzieva kaip tau gerai- o kas vaikus dabojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 09, 13:57)
dzieva kaip tau gerai- o kas vaikus dabojo  ax.gif

Anyta dabojo. mirksiukas.gif Pati pasisiule... bigsmile.gif Ziuriu su metais vis geresne ji... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 08, 19:55)
O siaip is kitos operos - vakar supratau, kad  vis tik auginti mergaite yra atsakingesnis darbas nei berniuka  VO  bigsmile.gif

na, na prašom plačiau! bigsmile.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 09, 13:29)
Anyta dabojo.  mirksiukas.gif Pati pasisiule...  bigsmile.gif Ziuriu su metais vis geresne ji...  biggrin.gif

žinok ir mano! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 09, 14:29)
Anyta dabojo.  mirksiukas.gif Pati pasisiule...  bigsmile.gif Ziuriu su metais vis geresne ji...  biggrin.gif

ha ha ha cia ne anyta - cia marciai pradeda matyt kitom spalvom lotuliukas.gif
Renute- nu ner ka pasakot- tiesiog man taip atrodo .. kad va bernai tiesiog gal but kokie yra, o va i mergina juk reiks sudet kraiti biggrin.gif ir saugot... kai bernais uztenka pasitiket ir leist but savarankiskiems ax.gif
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 09, 18:51)
na, na prašom plačiau! bigsmile.gif
žinok ir mano! lotuliukas.gif

Kas cia dabar su tom anytom pasidare... biggrin.gif
Atsakyti
Ei, taip nesąžininga schmoll.gif
Mano anyta keičiasi, bet tikrai ne į gerąją pusę doh.gif doh.gif
Gal kas nors nori keistis ax.gif lotuliukas.gif

Buvom TA - kažkaip nieko gero cool.gif - gavom leidimą valgyt morką, bulvę, kopūstą.
Nu tai ir valgysim - rytoj virsiu morkienę biggrin.gif

Mažoji išmoko burgzti kaip traktoriukas - tai net seilės tykšta kaip burzgia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 09, 19:31)
ha ha ha cia ne anyta - cia marciai pradeda matyt kitom spalvom  lotuliukas.gif
Renute- nu ner ka pasakot- tiesiog man taip atrodo .. kad va bernai tiesiog gal but kokie yra, o va i mergina juk reiks sudet kraiti  biggrin.gif ir saugot... kai bernais uztenka pasitiket ir leist but savarankiskiems  ax.gif

Is dalies gal ir taip... mirksiukas.gif bet per 10 metu irodziau savo tiesa. ax.gif Be to, pamate, kad su manimi neverta kariauti, nes nieko gero is to nebus. mirksiukas.gif Jei su manimi graziai ir as graziai... bigsmile.gif

O man su bernais sunkiau... ax.gif Nezinau, kaip ateityje, bet po kol kas ir iki siol su mergaitem buvo ir yra viskas paprasciau. ax.gif Vyras irgi labiau prie dukru prilipes, kaip ir jos prie jo...Musu ketvirtoji tai is vis be tetuko negali... bigsmile.gif O sūnūs labiau visad su manim visur ir visad, bet as iki siol ju normaliai neperpratau. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ann @ 2014 01 09, 20:27)
Ei, taip nesąžininga  schmoll.gif
Mano anyta keičiasi, bet tikrai ne į gerąją pusę  doh.gif  doh.gif
Gal kas nors nori keistis  ax.gif  lotuliukas.gif

Buvom TA - kažkaip nieko gero  cool.gif - gavom leidimą valgyt morką, bulvę, kopūstą.
Nu tai ir valgysim - rytoj virsiu morkienę  biggrin.gif

Mažoji išmoko burgzti kaip traktoriukas - tai net seilės tykšta kaip burzgia  lotuliukas.gif

Oi, ačiū Ann, as jau nebenoriu "bjauriosios" anytos. biggrin.gif

Na va, prasideda naujas etapas jums-kosytes. bigsmile.gif Pranesk, kaip sekasi jas ragauti. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mamukai,

Tekanti, Macarena sveikinimai 4 menesiuko proga 4u.gif
Na jau greitai isibeges koses biggrin.gif kaip greitai laikas eina, man dar vis atrodo, kad mano mazajai tik kelios dienos, net save pagavau rubus ziurint 0-3 men, tik paskui atsikvosejau, kad mums jau 4 ax.gif
O mano uosviene, ne kaip visos, mes su ja gerai sutariame, visada mane palaiko, visada pasisiulo vaikus paziureti, manoji natradicine lotuliukas.gif
Siaulietes, kas Siauliuose svenciat kokias sventes, kur nuomojates, ka galetumet patarti, kur butu grazu ir kainos padorios, pradedu galvoti apie krikstynas, planuojame vasara smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narvile @ 2014 01 09, 21:35)
Sveiki, mamukai,

Tekanti, Macarena sveikinimai 4 menesiuko proga  4u.gif
Na jau greitai isibeges koses  biggrin.gif  kaip greitai laikas eina, man dar vis atrodo, kad mano mazajai tik kelios dienos, net save pagavau rubus ziurint 0-3 men, tik paskui atsikvosejau, kad mums jau 4  ax.gif
O mano uosviene, ne kaip visos, mes su ja gerai sutariame, visada mane palaiko, visada pasisiulo vaikus paziureti, manoji natradicine  lotuliukas.gif
Siaulietes, kas Siauliuose svenciat kokias sventes, kur nuomojates, ka galetumet patarti, kur butu grazu ir kainos padorios, pradedu galvoti apie krikstynas, planuojame vasara smile.gif

Ačiū. 4u.gif

Ir man keista, kad rubelius jau didesnius rengiames, o mazuosius vis dedam ir dedam i sona. smile.gif

Tau gerai, pasiseke su anyta. bigsmile.gif Ai, man del tos pagalbos, ar vaiku ziurejjimo butu dzin, bet kad kaip anksciau, tai nieko nepadedavo, o sugebedavo dar moralizuot ir aiskint, tai tada fsio, pavirstu i laukini zveri... biggrin.gif O va, su metais viskas keiciasi, ji ramesne, aisku ir as ramesne, nebenervina tiek kiek anksciau, o ir pasisiulo tai vaikus paziuret, tai nusivesti kur nors juos ir t.t. ax.gif

Mes sia vasara irgi svesim krikstynas, tai jau pradejau po truputi viska ruostis, nemegstu pasilikti tam momentui, arba menesiui pries. smile.gif Svesim sodyboj, anyta turi pazystama, tai ten per ja viskas bus... ax.gif Po kol kas kainu nezinau, o ir pigiau kazko tiketis vasaros metu ne labai imanoma, nes juk vasara vestuviu/krikstynu metas. smile.gif
Atsakyti
Jungiuosi, tetos, is vikingu salies ir einu skaityt, kuo gyvenat
Atsakyti
QUOTE(Prime @ 2014 01 10, 01:23)
Jungiuosi, tetos, is vikingu salies ir einu skaityt, kuo gyvenat

user posted image
sveika prisijungus ir kaip pasakok user posted image
Atsakyti