QUOTE(Narvile @ 2014 01 09, 21:35)
Sveiki, mamukai,
Tekanti, Macarena sveikinimai 4 menesiuko proga
Na jau greitai isibeges koses

kaip greitai laikas eina, man dar vis atrodo, kad mano mazajai tik kelios dienos, net save pagavau rubus ziurint 0-3 men, tik paskui atsikvosejau, kad mums jau 4
O mano uosviene, ne kaip visos, mes su ja gerai sutariame, visada mane palaiko, visada pasisiulo vaikus paziureti, manoji natradicine
Siaulietes, kas Siauliuose svenciat kokias sventes, kur nuomojates, ka galetumet patarti, kur butu grazu ir kainos padorios, pradedu galvoti apie krikstynas, planuojame vasara
Ačiū.
Ir man keista, kad rubelius jau didesnius rengiames, o mazuosius vis dedam ir dedam i sona.
Tau gerai, pasiseke su anyta.

Ai, man del tos pagalbos, ar vaiku ziurejjimo butu dzin, bet kad kaip anksciau, tai nieko nepadedavo, o sugebedavo dar moralizuot ir aiskint, tai tada fsio, pavirstu i laukini zveri...

O va, su metais viskas keiciasi, ji ramesne, aisku ir as ramesne, nebenervina tiek kiek anksciau, o ir pasisiulo tai vaikus paziuret, tai nusivesti kur nors juos ir t.t.
Mes sia vasara irgi svesim krikstynas, tai jau pradejau po truputi viska ruostis, nemegstu pasilikti tam momentui, arba menesiui pries.

Svesim sodyboj, anyta turi pazystama, tai ten per ja viskas bus...

Po kol kas kainu nezinau, o ir pigiau kazko tiketis vasaros metu ne labai imanoma, nes juk vasara vestuviu/krikstynu metas.