Labas
Nupuošėm ir mes vakar eglutę
QUOTE(madmuazele @ 2014 01 04, 13:45)
Bretane, oho, kad priaugo bachuriukas. Tiek niekad maniskiai nera priauge
Atsistatys,bet taip, kantrybes reikia
Čia kažkaip mažai priaugo,praeitą mėn. 1.4kg.O pagal brolius išvis atsilieka,anie po 1.5 priauginėjo

Ką ten tas svoris,svarbu šiaip gerai augtų
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 06, 13:05)
Sveikutes.
Nepyk, bet pasisakysiu... nu jei man taip pasakytu mano tevai, arba uosviai, tiesa pasakius, pasiusciau juos toli toli... Ko gero nebendrauciau daugiau niekad, atsiribociau ir tiek. Man nedaeina, kaip sitaip zmones gali isakineti, izeidineti, tuo labiau, kad tai artimi zmones,,,nu niekaip nesuprantu.
Laikykis, sunku Tau...stprybes ir kantrybes su tokia uosvija.
Pritariu dėl uošvių,absurdas kažkoks,nesuprantu tokių žmonių
QUOTE(Macarena @ 2014 01 06, 15:44)
Helou
TA ir mums ketvrtd, pagal mane, puskilis pasiektas, sveriam 5,4kg, bet dzieve dzieve, aks per ilgumas sito vaiko

Sliauztai jau trumpoki 6men ilgio. Vienzo, patirties gaunu tokios, kokios neturejau. Baisiai nori sestis, verstis, jau pasiciumpa sau uz koju...nu man kaip stebuklas po D2, nes sitas buvo labai atsiputes, absoliuciai nieko nenorejo daryt, guledavo kaip meskiuks ant saulytes ant dekio, ri jam gerai buvo
Ai, tiesa, papasakokit, kaip dealint su 4mecio melavimu? Nu meluoja ir neraudonuoja, pagautas nusikaltimo vietoje. Maciau, kaip rode sesei liezuvi, sakau, ka jai rodei? O jis ziuri, veizolus isputes, ir sako: mandarina rodziau

(po teisybei, jis tuo metu lupo ta mandarina) Nu vienzo, ir barames, ir i kampa eina, ir nezinau, kada tas praeis
Man šitas trečias vaikas irgi kaip stebuklas, absoliučiai viskas kitaip nei su broli ais,bet žiūriu aš į jį ir negaliu atsižiūrėt
jo,mano keturmetis irgi meluoja ir net neraudonuoja, nežinau aš irgi kažkaip jokių priemonių labai nesiimu kolkas,tikiuos praeis šitas etapas
Jurpod, aš net nežinau ką patart
aš dabar visiškai pasinėrus namo įrenginėjimo paieškose ir planavimuose.Sėdžiu leidžiu dienas internete, nieko nebesitvarkau, valgyt tik padarau ir Igną pamaitinu. Siaubas.Bet va reil lėkt vaikus susirinkt, eisim su viduriniuju pas logopedę.
[ url=http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/]

[/url]