Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Madmuazele, su gimtadieniu tavo bernuzeli!!! smile.gif

Nusipuosinejam šiandien eglę ir kitus papuosimus taip tuščia dabar bet jau nebeturėjau i juos žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(renute @ 2014 01 06, 15:20)
Madmuazele, su gimtadieniu tavo bernuzeli!!! smile.gif

Nusipuosinejam šiandien eglę ir kitus papuosimus taip tuščia dabar bet jau nebeturėjau i juos žiūrėti.

Ir mes siandien nupuosim eglute...as netgi dziaugiuosi, kad atsiras daugiau vietos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 06, 13:05)

Vau, krikstynos...  bigsmile.gif  thumbup.gif

Nepyk, bet pasisakysiu...  ax.gif  nu jei man taip pasakytu mano tevai, arba uosviai, tiesa pasakius, pasiusciau juos toli toli...  lotuliukas.gif Ko gero nebendrauciau daugiau niekad, atsiribociau ir tiek.  cool.gif  Man nedaeina, kaip sitaip zmones gali isakineti, izeidineti, tuo labiau, kad tai artimi zmones,,,nu niekaip nesuprantu.  doh.gif
Laikykis, sunku Tau...stprybes ir kantrybes su tokia uosvija.  4u.gif

Oi su mielu noru nebebendraučiau - kiek nervų sutaupyčiau bigsmile.gif
Kažkiek dėl mb, kažkiek dėl vaikų - bet kiekvienais metais vis mažiau ir mažiau bendraujam, kažkaip labai sunku rasti bendrą kalbą.

Mama nupirko veliurinį sportinį kostiumėlį man - alia dviem išmierom per didelį doh.gif Mb pasijuokė, kad laisvai tilptų ir didžiulis pilvūzas nestuke.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Bet štai du kartus išploviau - džiovyklėj išdžiovinau ir treningiukai jau kaip ant manęs lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nebereiks nei siaurint nei trumpint bigsmile.gif
Atsakyti
Helou smile.gif
Ann, nu uzjauciu del tokios uosvijos blink.gif Kas durniausia, kad del vaiku negali gi santykiu nutraukt, vistiek reikia su tais seneliais kazkoki rysi palaikyt. O kaip jie su anukais bendrauja?

Mes siais metais tokia grazia eglute turim, kad neatsiziuriu as, ir dar nenoriu nupuosinet blush2.gif

Uzsikabliavau ant sito puslapio: www.kasuvalgyti.lt Tiek randu sau priimtinu receptu, ir svarbiausia, ne mandru visai. Siandien dariau sita: http://kasuvalgyti.l...nioji-vistiena/ Gavosi greitai, skanu, nors gal biski saldoka, bet as geripfrutu neturejau, tai apelsinu uzmeciau g.gif

Man reikia eiti grindis apsisluoti, mano namu darkytojos nera sia savaite- eina sikt, pasakysiu, kaip liudna doh.gif lotuliukas.gif

Jurpod, nezinau ka patarti, nesu su tuom susidurusi. Gal truksta vit B, o gal C? g.gif

TA ir mums ketvrtd, pagal mane, puskilis pasiektas, sveriam 5,4kg, bet dzieve dzieve, aks per ilgumas sito vaiko blink.gif Sliauztai jau trumpoki 6men ilgio. Vienzo, patirties gaunu tokios, kokios neturejau. Baisiai nori sestis, verstis, jau pasiciumpa sau uz koju...nu man kaip stebuklas po D2, nes sitas buvo labai atsiputes, absoliuciai nieko nenorejo daryt, guledavo kaip meskiuks ant saulytes ant dekio, ri jam gerai buvo biggrin.gif

Ai, tiesa, papasakokit, kaip dealint su 4mecio melavimu? Nu meluoja ir neraudonuoja, pagautas nusikaltimo vietoje. Maciau, kaip rode sesei liezuvi, sakau, ka jai rodei? O jis ziuri, veizolus isputes, ir sako: mandarina rodziau doh.gif lotuliukas.gif (po teisybei, jis tuo metu lupo ta mandarina) Nu vienzo, ir barames, ir i kampa eina, ir nezinau, kada tas praeis g.gif
Atsakyti
Macarena - kažkoks bendravimas yra - bet ne toks kaip su mano mama, kuri laukia anūkų priruošus pripirkus vaišių, domisi kas patinka vaikam, stengiasi įtikti - už tai mano vaikai močiutę labai myli, noriai lanko, noriai padeda. O ten uošviai labai šalti - sako labai laukia - o nuvažiavus net vaikų neturi kuo pavaišinti doh.gif , 5 min pabūna ir išsilaksto seneliai savais reikalais, tai mes vieni pasisvečiuojam lotuliukas.gif

Mano 14-metis irgi meluoja doh.gif Viskas ant kaktos užrašyta ir vistiek meluoja doh.gif - jau fantazijos priptrūkstu nuobaudoms doh.gif Dabar vaikšto iš paskos ir bėdavojasi koks liūdnas jo gyvenimas doh.gif O aš net nenoriu gilintis kokios bėdos - nes ant kaktos parašyta - noriu žaisti prie kompo doh.gif A vot nereikia meluot cool.gif Ir negaus dar ilgai. Ir ne toks jau nelaimingas - gali pažaisti ir su planšetiniu kompu ir su išmaniuoju telefonu ir su wii.

Šiemet mano uždavinys iškepti labai skanų tortą - nors gyvenime neesu iškepus normalaus torto (buvo keli bandymai, bet žiauriai nevykę doh.gif ). Turi gi kažkada pasisekti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2014 01 06, 22:26)

Šiemet mano uždavinys iškepti labai skanų tortą - nors gyvenime neesu iškepus normalaus torto (buvo keli bandymai, bet žiauriai nevykę  doh.gif ). Turi gi kažkada pasisekti  g.gif

geras ir as toki nora turiu biggrin.gif tik jauciu torto skonio lygiai netiepatys lotuliukas.gif
Man uzteks biskvito ir pertepimo ir kai jau visiem patiks noriu kad tai butu mano firminis bigsmile.gif
O apie melagius- na yra sakoma, kad ateityje tai bus talentingi vaikai biggrin.gif paziurekit i mane hah.gif Ne todel,kad melavau savo noru, todel,kad motina turejau kuri netikedavo tiesa, tai kol viena km gryzdavau namo... sukurdavau veju lotuliukas.gif
As nebaudziu- nepadeda... man padeda grazuojiu ...o va naujas kompas siu metu dovana... isvis geris...
Vaikai- kambarius sutvarkyt -yra, i vonia a nu - yra, skaityt - yra, netriuksmaut - yra ... mama leidzia su nauju kompu zaist vacation1.gif thumbup.gif Pagatavi viska padaryt, kad tik leistu biggrin.gif ir namuose ROJUS .. gerai, ne rojus nes mazius nezaidzia jokiais kompais lotuliukas.gif bet jis turi kitos veiklos, tik po to labai daug tvarkyti tenka, sian valytojai nelabai patiko biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Oje, maniskiams vakar stebuklinga poveiki padare ledai. Kazkodel tevas prizadejo, tai vaikai auksiniai buvo, gaves vakarienes- D2 net neuzmigo prie lekstes lotuliukas.gif

Vakar pagaliau gavau ta stebuklinga pientrauki. Tai va, isbandziau ta Calma buteliuka su misinuku, eme, ir matesi, kad jam biski sunkiau nei su paprastu, bet nespjove, matyt, alkis stipresnis biggrin.gif Isbandziau ir pientrauki, tai kaip pradziai sakyciau, neblogai: per kokias 25min per abu (.) istraukiau 50ml. Bet cia toks istraukimas pabandymui, tai klausimas: kiek laiko reikia nusitraukinet? Kol bega? ar kaip?
Nu bet vistiek elektrinis daiktas yra geris, kai palyginu su tuo rankiniu Aventu, tai kaip diena ir naktis thumbup.gif
Aciu Oje ir Prime uz rekomendacijas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba diena mamukai. mirksiukas.gif

Mano mazoji vis zyzia einam i lauko, bet kad uz lango lietus... doh.gif Nezinau, ar prisiruosiu po balas braidyt. biggrin.gif

Beje, siokia tokia pazanga turim, sia nakti, o tiksliau, puse nakties mazoji DI ismiegojo savo lovyteje. thumbup.gif Mums tai jau dauuug biggrin.gif

QUOTE(Ann @ 2014 01 06, 22:26)

Mano 14-metis irgi meluoja  doh.gif Viskas ant kaktos užrašyta ir vistiek meluoja  doh.gif - jau fantazijos priptrūkstu nuobaudoms  doh.gif Dabar vaikšto iš paskos ir bėdavojasi koks liūdnas jo gyvenimas  doh.gif O aš net nenoriu gilintis kokios bėdos - nes ant kaktos parašyta - noriu žaisti prie kompo  doh.gif A vot nereikia meluot  cool.gif Ir negaus dar ilgai. Ir ne toks jau nelaimingas - gali pažaisti ir su planšetiniu kompu ir su išmaniuoju telefonu ir su wii.

Mano desimtmetis taip pat meluoja. doh.gif Ir atrodo graziai kalbu, issiaiskinam ir paverkiam, ir sakau, kaip mes ji mylim ir t.t., apsisukes ir vel ta pato daro. doh.gif Nu nusisaut norisi kartais... doh.gif
O Jusiskiui uztenka tos "bausmes" neleisti zaisti kompu, daugiau nebemeluoja? Nes mes saviskiui irgi toki bausme duodam ir kas is to...neveikia. doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Nupuošėm ir mes vakar eglutę smile.gif

QUOTE(madmuazele @ 2014 01 04, 13:45)
Bretane, oho, kad priaugo bachuriukas. Tiek niekad maniskiai nera priauge
Atsistatys,bet taip,  kantrybes reikia

Čia kažkaip mažai priaugo,praeitą mėn. 1.4kg.O pagal brolius išvis atsilieka,anie po 1.5 priauginėjo biggrin.gif
Ką ten tas svoris,svarbu šiaip gerai augtų mirksiukas.gif

QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 06, 13:05)
Sveikutes.

Nepyk, bet pasisakysiu...    nu jei man taip pasakytu mano tevai, arba uosviai, tiesa pasakius, pasiusciau juos toli toli...  Ko gero nebendrauciau daugiau niekad, atsiribociau ir tiek.   Man nedaeina, kaip sitaip zmones gali isakineti, izeidineti, tuo labiau, kad tai artimi zmones,,,nu niekaip nesuprantu. 
Laikykis, sunku Tau...stprybes ir kantrybes su tokia uosvija. 

Pritariu dėl uošvių,absurdas kažkoks,nesuprantu tokių žmonių drinks_cheers.gif

QUOTE(Macarena @ 2014 01 06, 15:44)
Helou smile.gif

TA ir mums ketvrtd, pagal mane, puskilis pasiektas, sveriam 5,4kg, bet dzieve dzieve, aks per ilgumas sito vaiko blink.gif  Sliauztai jau trumpoki 6men ilgio. Vienzo, patirties gaunu tokios, kokios neturejau. Baisiai nori sestis, verstis, jau pasiciumpa sau uz koju...nu man kaip stebuklas po D2, nes sitas buvo labai atsiputes, absoliuciai nieko nenorejo daryt, guledavo kaip meskiuks ant saulytes ant dekio, ri jam gerai buvo biggrin.gif

Ai, tiesa, papasakokit, kaip dealint su 4mecio melavimu? Nu meluoja ir neraudonuoja, pagautas nusikaltimo vietoje. Maciau, kaip rode sesei liezuvi, sakau, ka jai rodei? O jis ziuri, veizolus isputes, ir sako: mandarina rodziau doh.gif  lotuliukas.gif  (po teisybei, jis tuo metu lupo ta mandarina) Nu vienzo, ir barames, ir i kampa eina, ir nezinau, kada tas praeis g.gif

Man šitas trečias vaikas irgi kaip stebuklas, absoliučiai viskas kitaip nei su broli ais,bet žiūriu aš į jį ir negaliu atsižiūrėt wub.gif

jo,mano keturmetis irgi meluoja ir net neraudonuoja, nežinau aš irgi kažkaip jokių priemonių labai nesiimu kolkas,tikiuos praeis šitas etapas smile.gif

Jurpod, aš net nežinau ką patart unsure.gif

aš dabar visiškai pasinėrus namo įrenginėjimo paieškose ir planavimuose.Sėdžiu leidžiu dienas internete, nieko nebesitvarkau, valgyt tik padarau ir Igną pamaitinu. Siaubas.Bet va reil lėkt vaikus susirinkt, eisim su viduriniuju pas logopedę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bretane: 07 sausio 2014 - 12:15
QUOTE(Bretane @ 2014 01 07, 13:05)

aš dabar visiškai pasinėrus namo įrenginėjimo paieškose ir planavimuose.

oo koks geris biggrin.gif jetus kaip man patinka stroikes thumbup.gif Mane drauge uz situos zodzius nusautu biggrin.gif ji nemegsta nieko isskyrus but buchaltere biggrin.gif
As tikiuos ir svajoju, kad siais metais mes galesim atostogaut naujam sodo name rolleyes.gif nors vyras jauciu siulys kelione iLt lotuliukas.gif Bet as 4 metus nebuvau ir jauciu jad visai nenoriu ...
Makarenuska- nu thumbup.gif siaunumelis.... nzn trauk kol yra ka traukt biggrin.gif As turiu ta senuka Aventa ir man jis jau melejona metu atidirbes ir man tinka bigsmile.gif bet noreciau,kad nereiktu man jo naudot, dar 3 men ir pirksim paruosta formule is pardes ax.gif
Atsakyti
Oje - kai jau iškepsi savo firminį tortą - nepamiršk pasidalint užrašais ax.gif 4u.gif

Aš kol kas praktikuojuos paprastą biskvitą iškepti - tik kad būtų laaabai minkštas ir purus, paskui bandysiu su visokiais priedais iškepti, o paskui jau pertepimus-kremus kankinsiu lotuliukas.gif

Tekanti, jokios bausmės neveikia schmoll.gif alia vistiek bent jaučia mano kvėpavimą už nugaros ir mažiau dirba nesąmonių ir tada tenka mažiau meluot ax.gif

Kompas pas mus tik poros mėn senumo - tai dar veikia kaip masalas. Alia man patinka verkšlenantis paauglys - koks aš žioplys, kaip aš sau gyvenimą sugadinau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Dar pora savaitėlių žadu pakankint lotuliukas.gif

Eglutės supakuotos, papuošimai dėžėse - ramuma, gražuma bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2014 01 07, 15:55)
Oje - kai jau iškepsi savo firminį tortą - nepamiršk pasidalint užrašais  ax.gif  4u.gif

Aš kol kas praktikuojuos paprastą biskvitą iškepti - tik kad būtų laaabai minkštas ir purus, paskui bandysiu su visokiais priedais iškepti, o paskui jau pertepimus-kremus kankinsiu  lotuliukas.gif
Tekanti, jokios bausmės neveikia  schmoll.gif alia vistiek bent jaučia mano kvėpavimą už nugaros ir mažiau dirba nesąmonių ir tada tenka mažiau meluot  ax.gif

Kompas pas mus tik poros mėn senumo - tai dar veikia kaip masalas. Alia man patinka verkšlenantis paauglys - koks aš žioplys, kaip aš sau gyvenimą sugadinau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Dar pora savaitėlių žadu pakankint  lotuliukas.gif
Eglutės supakuotos, papuošimai dėžėse - ramuma, gražuma  bigsmile.gif

Idomu, kada ta paauglyste baigiasi... doh.gif biggrin.gif As jau pradedu bijot, jei taip ir toliau, teks uzsisakyti palata durnyne. cool.gif biggrin.gif
As saviskiui irgi neleidziu prie kompo, tai oi oi, koks supykes ir paputes lupas vaiksto. biggrin.gif
Atsakyti