QUOTE(Stelo @ 2014 01 16, 19:45)
Laba
O kas per vaistai nuo slapinimosi? Mano bernui tuoj 7metai (autistukui) jis naktimis su pamperiais miega,nes kas nakt i lova privarytu,bet nieks nieko nesako apie jokius vaistus
O jus taip ir skiepyjat vaikus viskuom ka pasako,nepasidomit nei kas per skiepas,nei kokia sudetis,nei kiek laiko israstas,ant kiek isbandytas. Taip ir leidzia su visom naujovem ant jusu vaiku eksperimentuot ?
Cia as ne kandziai tiesiog man idomu,nes ziuriu dauguma mamu pasiziuri i etikete is ko desra pagaminta,ar kokia veido kremo sudetis,kazkaip renkasi tinkama pagal oda belekokio ant savo veido netepa,vaistus irgi manau visos paskaitom sudeti ,salutini poveiki. O kaip su skiepais ?

O kas per vaistai nuo slapinimosi? Mano bernui tuoj 7metai (autistukui) jis naktimis su pamperiais miega,nes kas nakt i lova privarytu,bet nieks nieko nesako apie jokius vaistus

O jus taip ir skiepyjat vaikus viskuom ka pasako,nepasidomit nei kas per skiepas,nei kokia sudetis,nei kiek laiko israstas,ant kiek isbandytas. Taip ir leidzia su visom naujovem ant jusu vaiku eksperimentuot ?
Cia as ne kandziai tiesiog man idomu,nes ziuriu dauguma mamu pasiziuri i etikete is ko desra pagaminta,ar kokia veido kremo sudetis,kazkaip renkasi tinkama pagal oda belekokio ant savo veido netepa,vaistus irgi manau visos paskaitom sudeti ,salutini poveiki. O kaip su skiepais ?
pasakysiu po sausio27 - man tik sake,kad israso vaistu, po to kalbejo apie lovoje davikli kuris vibruoja ir yra tam spec. triusikeliai kazkokie... kad daugiau kalbet, galesiu tik po apziuros .. bet ir tai ... tai bus skirta tik jam ...

kas del skiepu- as UZ ... o tam kad tikrai gilintis - reikia jau mokslo..man tokios visokios SM kalbos negalioja ... Skiepas naujas- nes pakeite skiepu sistema ... o Lt manau kad skiepija pneumokokine vakcina
Gerai kad jokiu kremu nenaudoju ir desros nevalgau

Papildyta:
QUOTE(Tekantisaule @ 2014 01 16, 18:30)
Pas mus skiepyja jau pirma para ir zinoma kraujuka taip pat ima is kulniuko.
Mano sesuo UK gyvena, tai sake irgi gavo vaikinukas kazkoki skiepa, kokio pas mus nera.
As taip pat skiepyta tarybiniais laikais, bet va, pries 5 metus pasiskiepyjau nuo raudoniukes (nesu sirgusi). Planavom trecia leliuka ir man del visko tada buvo paranoja, todel emiau ir subludyjau.
O del erkinio enc., butinai irgi reik pasiskiepyt, nes tos zarazos kiekvienais metais vis piktesnes, ypac del vaiku bijau...
Pas Jus mazai saules, uztat ir lasiuku daugiau.
Bet jei tarkim vaikiukui minkstesni kauliukai, ar dar del kokios bedeles, tai skiria net ir po 8 lasiukus.
Nu nieko, susitvarkysit su tuo sysiuku, arba tiesiog isaugs ir viskas bus pamirsta.
O kas per testas, tas AHDH? 
Mano sesuo UK gyvena, tai sake irgi gavo vaikinukas kazkoki skiepa, kokio pas mus nera.

Pas Jus mazai saules, uztat ir lasiuku daugiau.

Nu nieko, susitvarkysit su tuo sysiuku, arba tiesiog isaugs ir viskas bus pamirsta.

as ir nezinojau ar sirgus raudoniuke- tai man buvo testa atlike su pirmu vaiku .. pasirodo prasirgta

Pas mus erkinio jauciu nera

Man dabar paranoja

Vat nzn klausiu savo daktariuko kaip cia su tais skiepais buti ... kolkas nenumiriau .. bet da rlike koks 4o priekyje

testas - demesio ir aktyvumo sutrikimui tikrinti ... ryt einam kalbetis ... biskeli soke .. nes praejusio pusmecio mokslo ataiskaita buvo labai gera ... o siais metais dar nera ka cia spresti .. visi is po atostogu

Bet siaip sakau visom- varykit savo vaikus kuo anksciau miegoti - kad visada uztektu miego