Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

Sveikos, panos...

Ateinu pas jus į svečius su klausimukais biggrin.gif

Kokį tepalą naudojot speneliams iš P raidės, nebepamenu, tik sakėt, kad labai geras?
Ir kas reikalinga gimusiam kūdikėliui iš tos vadinamos kosmetikos (prausimui priemonė, talkas, koks Sudokremas)?
Gi ne taip senai gimdžiau, o jau pamiršau.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2014 01 19, 13:15)
Sveikos, panos...

Ateinu pas jus į svečius su klausimukais  biggrin.gif

Kokį tepalą naudojot speneliams iš P raidės, nebepamenu, tik sakėt, kad labai geras?
Ir kas reikalinga gimusiam kūdikėliui iš tos vadinamos kosmetikos (prausimui priemonė, talkas, koks Sudokremas)?

Sveika,
as naudojau HPA LANOLIN thumbup.gif man labai jis patiko, ikandin gydo ir Multi-Mam kompresiukus smile.gif
o savo maziuke maudziau tik su vandenuku, dabar naudoju johnsons baby sampuniuka ir (aliejuka jei reikia, naudojau tik kelis kartus), turiu sudokrema ir pataisu sporas (kai prireikia).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Narvile: 19 sausio 2014 - 16:51
Labuka... mirksiukas.gif

QUOTE(Joll@ @ 2014 01 19, 13:15)
Sveikos, panos...

Ateinu pas jus į svečius su klausimukais  biggrin.gif

As tai pasinaudojau Primes patarim ir nusipirkau Purelan Medela firmos...buvo labai geras, jokiu bedu su speneliais neturejau is vis... bigsmile.gif
Katik gimusiam leliukui kaip ir jokiu prasimosi priemoniu nereikia, nors as naudojau siek tiek Sebamed muiliuko.

O dabar, kai ugtelejo, naudoju Sebamed sampuna ir Sebamed muiliuka. Jokiu kremu netepu, nes nereikia. O jei pasauseja siek tiek veidukas, tai ciut ciut patepu naturalaus taukmedziu sviesto ir gana. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 19 sausio 2014 - 17:10
Na, apsilankiau šiandien vaistinėje, nusipirkau Sebamed šampūną ir prausiklį, bet jei nereiks, tai mano merginos sunaudos...
Speneliams pasiėmiau Avent firmos tepaliuką, tokį turėjau su paskutine panele, na, jei tas užėjus blogumams nepadės dar tą Purelan pričiupsiu...
Na, o sau tinklinės kelnaitės, įklotai po gimdymo...
ax.gif

Ačiū, panos 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visoms, nu su nauja savaite ir su saltuku 4u.gif
Tekanti, su gera TA smile.gif
Joll, tai smagu, pavasari lelytes susilauksi biggrin.gif gal jau zinai, ka turesi ax.gif
Mamkos, kas primaitinate, koki misini perkate, mums reiks i kose, as savo neistraukiu doh.gif su vidurinele gerem Aptamil.
Mano panelyte vis mandreja, su sesem ir teciu buna, zaidzia, tik mane pamato is karto zirzia, kad imciau nesiotis ant ranku, va taip turiu nemenka, daugiau nei 7 kg rankinuka biggrin.gif smagu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Aš irgi sebamed produkciją vaikams perku ax.gif
O speneliams multimam tepaliukas buvo super thumbup.gif

Šita va - jau turim pirmą deimančiuką burnytėj wub.gif
Bet atrodo, kad greit turėsim ir daugiau - nes zyzliukai vis nesibaigia doh.gif
Košę valgom puikiai - čia taip man atrodo - tikiuosi ir toliau taip bus ax.gif

Narvile - aš iš karto perku pienišką košę (pvz hippo ar milupos). Kai vaikas paauga tada verdu savo kruopienes, bet į išvirtą kruopienę įmaišau kokios pieniškos košės miltukų - iš būna balinta košė ax.gif
O daržovienės aš niekaip nebalinu - tik sviestuko dedu ax.gif

O dėl diskusijos dėl skiepų - tai reiktų domėtis ir skiepais ir jų sudėtimi ir poveikiu ir iš viso viskuo reiktų domėtis - bet ne visada yra laiko rimtai pastudijuoti kiekvieną dalyką 4u.gif Aš skiepiju tik būtiniausiais skiepais - sesutė visada informuoja jeigu kas pasikeičia. O naujiems skiepams visada iš anksto gaunam lankstinukų susipažinimui.
Atsakyti
laba ryta, kas per pliurpalu menulis biggrin.gif
SVeikatos sergantiems 4u.gif
As ka varau i pasimatyma VO biggrin.gif vakar net nauja bliuske pasisiuvau biggrin.gif nzn dar nesu ejus su vaiku i viesuma - kaip cia bus g.gif
Ann- su kapliuku 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,,,

Kai persikelem i FB, tai cia iskart aprimo plepalai... biggrin.gif Nors man ten ir patogiau. bigsmile.gif

Ann, su pirmuoju dantuku Tavo panelyte. 4u.gif
Atsakyti
konkurencija tarp SM ir FB lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2014 01 21, 13:11)
konkurencija tarp SM ir FB  lotuliukas.gif

Man fb irgi patogiau ir privaciau smile.gif tik reik susigaudyt kas ka raso ten ta diena,truputi balaganas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stelo @ 2014 01 21, 15:42)
Man fb irgi patogiau ir privaciau smile.gif tik reik susigaudyt kas ka raso ten ta diena,truputi balaganas  smile.gif

nu po truputi tvarka darom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stelo @ 2014 01 21, 15:42)
Man fb irgi patogiau ir privaciau smile.gif tik reik susigaudyt kas ka raso ten ta diena,truputi balaganas  smile.gif

Agam, tikrai, kad privaciau, cia jau didelis pliusas... thumbup.gif tuo labiau, kad SM yra sekliu morku. lotuliukas.gif
Dabar trupuciuka balaganas, kol isivaziuosim... biggrin.gif paskui tvarka bus... biggrin.gif
Atsakyti