Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

kas čia buvo tau? blink.gif
Atsakyti
Oje, nuo ko taip supykino? 4u.gif

Tekanti, yra durys į vonią ir į tualetą - tik nerakinamos lotuliukas.gif

Mb uždirba nepasakyčiau, kad daug - galėtų daug daugiau lotuliukas.gif
Bet dirbam ta linkme - norint palikti aukščiau reikia dar šiokius tokius mokslus pabaigti. Taigi investuojam pinigus į mb - kažin atsipirks g.gif

Norėčiau turėt savų pinigų - jau 4 metai kaip nedirbu - bet tikiuosi per ilgai namuose neužsisėdėsiu unsure.gif

Mano mažoji vartytis nelabai nori - vartalioju vartalioju, o pati ne krust doh.gif Sėstis nori - pusiau gulom nenori, riečiasi. Stovėt, strikinėt oi kaip norėtų doh.gif Plaukti-pliuškentis labai mėgsta - makaluoja kojytėm, rankytėm patenkinta smile.gif

Vitaminų geriu atrodo pakankamai - nors su kitais nėštumais ir maitinimais nė pusės tiek negėriau - o vat kažkaip plaukai palieka durną galvą lotuliukas.gif Šiaip naujų plaukiukų miškas matosi - alia kol jie užaugs - vaizdelis bus nekoks doh.gif lotuliukas.gif Reiks kasas nukirpti cool.gif

Kaip nelaukiu vaikų atostogų doh.gif doh.gif - gal uošvienei nusiųst savo paauglį dovanų atostogom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jei rimtai reiks kiekvienos dienos dienotvarkę-darbotvarkę sudaryt - kad negalvotų kad atostogos tai miegojimas-valgymas-kompas, o mamkai trigubas krūvis nei paprastai - daugiau tvarkymo-daugiau valgyt darymo-daugiau zyzimo klausymo doh.gif Ir daugiausia valgo ir zyzia vyrai - ir aišku paskui juos tvarkyt dar reikia blink.gif
Aš irgi noriu atostogų cry.gif
Atsakyti

QUOTE(OJE @ 2013 12 20, 11:32)
gyvenimes -- vemi ir gyvent nebesinori  doh.gif

blink.gif kaip laikaisi?
Pensija jau gavau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ann @ 2013 12 20, 10:43)
Ir daugiausia valgo ir zyzia vyrai - ir aišku paskui juos tvarkyt dar reikia blink.gif 
Aš irgi noriu atostogų  cry.gif

blink.gif blink.gif blink.gif tai man belieka nusisauti lotuliukas.gif
As ir noriu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Mano maziui geriau.. Vakar pradejau duoti antibus-is karto pagerejo vaikui... 4 dienas karsciavo doh.gif
Mes siandien atsikelem beveik 11 cool.gif Mano sis mazius is viso super miega, nors ir anie du labai neblogai miegojo bigsmile.gif

As tai dirbu, gaunu ismoka biggrin.gif Vistik reik savu pinigu.. O as is sodros gausiu tik kita menesi smile.gif Zinokit vakar cia paskaiciau ir prisiminiau, kad nuo vakar as jau VPA, o Sodrai nepateikiau prasymo del pasalpos doh.gif lotuliukas.gif Tai greit susisukau ax.gif

OJE, jauciu koks virusas blink.gif As jau nenoriu jokiu ligu schmoll.gif
Atsakyti
Labas mamukai. mirksiukas.gif

As tai isvargus po vakar dienos... doh.gif Lekiau i karnavalus. Kaip tycia mazoji pradejo nerimti, estafete pereme vyras, o ta kad klykt nesavu balsu. doh.gif Tai sedziu salej, ziuriu spektakli, o vyras skambina, sako, nebezinau ka daryt, klykia ne savu balsu ir supk nesupes-nieko. biggrin.gif Sakau, ka as galiu padaryt, sedziu ziuriu spektakli, parleksiu, kai pabaigsiu...nu ka, teko susitvarkyt. Grizom, tai jau ji nubudusi buvo ir ant tetuko ranku sypsojos, o kai mane pamate, tai net kojom spardytis pradejo. lotuliukas.gif Nu, mamine konkreciai ta musu mazyle. smile.gif Nezinau, kada prasides tokia normali rami kudikyste. ax.gif Del naktu, tai negaliu skustis, ismiega beveik visa nakti. Aisku, buna, kai subludyja ir tenka supti iki kokiu 2-3val. nakties, bet tokie dalykai jau reteja. smile.gif

Baikit aptarinet ka dirbau... biggrin.gif Smalsanoses... biggrin.gif Ne pedagoge, noreciau but psichologe, bet bijau, kad paciai paciuos stogas... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Prime @ 2013 12 20, 07:59)
Labas rytas, tetos  smile.gif
Tai sakot man pasizadet maziau dirbt  g.gif  Nu as geriau noreciau isirasyt i metanciu svori gretas  biggrin.gif  Nu koks bekonelis esu, negaliu ziuret  doh.gif
Jau man idomu irgi koks Tekancios darbas  g.gif  pagal postus sakyciau pedagoge  biggrin.gif
Vakar svenciau, tai nors isgeriau tik taure, atrodo, kad buciau atsikelusi su baisiom pagiriom
Vyniojuos i darba

Baik Tu, pedagoge, nusisauciau neistverciau.... lotuliukas.gif Dabartiniai vaikai toookie, kad neisivaizduoju, kiek kantrybes reik, jei nori normaliai ir kruopsciai atlikti savo darba. biggrin.gif
Noreciau ir as laipsniuku, bet ne taures, o visa sampes buteli. lotuliukas.gif Noreciau atsipalaiduot, pailset kaip zmogus... bigsmile.gif Per Kaledas keliaujam i Sel'o koncerta, bet kas is to, isgert vel negalesiu. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(renute @ 2013 12 20, 09:30)
labas rytelis.

o mano tobulybė parpia nuo 23val. su šituo vaiku nežinau kas yra nemiegojimas naktimis. thumbup.gif užuojauta neišsimiegojusioms. 4u.gif

šiandien paskutinė ramybės diena. hihihi.gif prasideda atostogos ir namuose atsidaro dantų daužymosi sezonas. doh.gif

pašnekėjot apie tetą sodrą ir aš pasitikrinau sąskaitą tą proga, bet nieko... dar laukim. smile.gif

geros dienos, mergikės.
keliausim mes dantukų tvarkytis.

Pas mus irgi siandien paskutine ramybes diena...galvoju, kaip neisprotet reiks. g.gif biggrin.gif O ir maniskiai iprato anksti keltis, tai nei man, nei mano mazosioms pamiegoti jau neteks rytais normaliai. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2013 12 20, 10:14)
Lab ryt 4u.gif

Tai ka, siandien didzioji pensiju davimo diena isauso lotuliukas.gif Laukiam lotuliukas.gif

Ir as uzsicekavinau Tekancios darbu, eik prisiduok FB dabar. Staigiai mars lotuliukas.gif

Che che, o man idomu irgi kuom kiekviena dirbat-dirbot, apart mamukais. biggrin.gif Rinkites i FB namukus ir prasom issiplepet... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(OJE @ 2013 12 20, 10:32)
gyvenimes -- vemi ir gyvent nebesinori  doh.gif

Nu kas cia dabar? Ko apsivalget? Arba vaikai gal koki virusiuka parnese... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Ann @ 2013 12 20, 11:43)
Tekanti, yra durys į vonią ir į tualetą - tik nerakinamos  lotuliukas.gif
Mb uždirba nepasakyčiau, kad daug - galėtų daug daugiau  lotuliukas.gif
Bet dirbam ta linkme - norint palikti aukščiau reikia dar šiokius tokius mokslus pabaigti. Taigi investuojam pinigus į mb - kažin atsipirks  g.gif
Mano mažoji vartytis nelabai nori - vartalioju vartalioju, o pati ne krust  doh.gif Sėstis nori - pusiau gulom nenori, riečiasi. Stovėt, strikinėt oi kaip norėtų  doh.gif
Kaip nelaukiu vaikų atostogų  doh.gif  doh.gif  - gal uošvienei nusiųst savo paauglį dovanų atostogom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ann, nu mane pritrenkei su tom durim... lotuliukas.gif Sugalvojau, gaunat pasiprasys trumpam pas kaimynus... lotuliukas.gif

O pinigu, niekad nebuna per daug... biggrin.gif Pinigai pinigai pinigai, nors ir daug, bet vistiek per mazai... biggrin.gif
As irgi pasiilgau mokslu, tai nuo rudens zadu atnaujinti studijas, investuosiu ir as i save... biggrin.gif Kiek gi galima save skriausti. blush2.gif

O del vartymosi...niekis, kai uzsinores, kai pajaus, kad gali, tai ir prades vartytis. mirksiukas.gif Ne viskas idealiai i takta turi buti, per daug knygos ir daktarai reikalauja, mes gi tik zmones. smile.gif

Gerai, sugalvojai, kur reik man savo didziuosius issiusti... g.gif kazin, gal Kaledu senelis nori i Laplandija pasiimti iki kitu Kaledu. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 20, 13:29)
blink.gif  blink.gif  blink.gif tai man belieka nusisauti lotuliukas.gif
As ir noriu drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Mano maziui geriau.. Vakar pradejau duoti antibus-is karto pagerejo vaikui... 4 dienas karsciavo doh.gif
Mes siandien atsikelem beveik 11 cool.gif Mano sis mazius is viso super miega, nors ir anie du labai neblogai miegojo bigsmile.gif

As tai dirbu, gaunu ismoka biggrin.gif Vistik reik savu pinigu.. O as is sodros gausiu tik kita menesi smile.gif Zinokit vakar cia paskaiciau ir prisiminiau, kad nuo vakar as jau VPA, o Sodrai nepateikiau prasymo del pasalpos  doh.gif  lotuliukas.gif Tai greit susisukau ax.gif

Noriu ir as, bet kazko delsia jie vis... g.gif

Liux, svarbu geryn maziukui. 4u.gif Iki Kaledu jau busit sveikuciai. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Linksma ir silta sioje temoje biggrin.gif
Turiu viena praktiska logistini klausima, kuris man ramybes neduoda... Kaip jus organizuojates seimos vaziavimus kurios turi 4 ir daugiau vaiku? Turiu omeny, kaip talpinate automobilyje, ar vairuojate autobusiukus ar mazesnese masinose telpat? Musu masina 7 vietu, bet tos 2 kedes atsilenkia is bagazines ir tada jau bagazui vietos vo vos lieka. Be to, tose galinese sedynese labai anksta, net 9-11 meciai skundziasi, kad maza vietos kojoms. Tas kedes mes atlenkiam tik kai turim sveciu. Ir tada buna karas, kuriam teks "nelaime" sestis i gala doh.gif . Taciau kai gims ketvirtas, nuolat kazkam teks ten sedet... Tai vat ir dilema, ar investuoti i diiidesne masina, (kuria man bus nejauku vairuoti) ar susitalpinsim...

Kitas klausimas - ar galima veziotis vezimeli toje bagazineje, kur dedasi ant stogo. Niekad nesam tokios tureje, tai neisivaizduoju kaip ji veikia...
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 20, 11:58)
blink.gif kaip laikaisi?
Pensija jau gavau  bigsmile.gif

jerguteliau- maniau numirsiu - nepamacius kol vaikai uzaugs doh.gif Taip sirgus esu preis N metu, kai vasara cili picoj koldunu uzvalgiau su kiauliena doh.gif
Valgiau vista is pardes... arba vista arba zadnost frajera zohotela pogubit rolleyes.gif tris lekstes sugebejau sulest rolleyes.gif tai va visa nakti linksminaus verysad.gif
Aciu mano vaikui- atsikele tik pries 12 bigsmile.gif tai numigau ir as kaip zvirblis.....
Sian mano bernai ir atostogaus .. atsoko eglue mokykloje ir gryzo patenkinti.
Siuskit vaikus man- as galiu garantuot kad jie dziausis atostogom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ann @ 2013 12 20, 11:43)

Vitaminų geriu atrodo pakankamai - nors su kitais nėštumais ir maitinimais nė pusės tiek negėriau - o vat kažkaip plaukai palieka durną galvą  lotuliukas.gif Šiaip naujų plaukiukų miškas matosi - alia kol jie užaugs - vaizdelis bus nekoks  doh.gif  lotuliukas.gif Reiks kasas nukirpti  cool.gif 

nu tu gi zinai kad nuo 3 iki 6 men isslenka tai kas per tuos 9 men bais greitai uzaugo biggrin.gif Nu jei daigelius matai nauju- tai basa neliksi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pernille @ 2013 12 20, 15:54)
Kaip jus organizuojates seimos vaziavimus kurios turi 4 ir daugiau vaiku? Turiu omeny, kaip talpinate automobilyje, ar vairuojate autobusiukus ar mazesnese masinose telpat? Musu masina 7 vietu, bet tos 2 kedes atsilenkia is bagazines ir tada jau bagazui vietos vo vos lieka. Be to, tose galinese sedynese labai anksta, net 9-11 meciai skundziasi, kad maza vietos kojoms. Tas kedes mes atlenkiam tik kai turim sveciu. Ir tada buna karas, kuriam teks "nelaime" sestis i gala  doh.gif . Taciau kai gims ketvirtas, nuolat kazkam teks ten sedet... Tai vat ir dilema, ar investuoti i diiidesne masina, (kuria man bus nejauku vairuoti) ar susitalpinsim...

Kitas klausimas - ar galima veziotis vezimeli toje bagazineje, kur dedasi ant stogo. Niekad nesam tokios tureje, tai neisivaizduoju kaip ji veikia...

Musu irgi septynviete, bet specialiai pirkom erdve, kad nebutu problemu vaziuojant su vaikais. Musiske Chevrolet, tai liux, ervi, sedynes ne bagazineje, durys atsidaro, kaip autobusiuke ir dar is abieju pusiu, kas ypac patogu turint daug vaiku. Mazuosius su kedutem sodinam pirmoje keleiviu eileje, o dickius gale. Vietos uztenka, koju nespaudzia.

O kokios markes Jusu automobilis?

Ant stogo, manau galima vezti vezimeli, mums telpa i bagazine.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 12 20, 16:03)
Musu irgi septynviete, bet specialiai pirkom erdve, kad nebutu problemu vaziuojant su vaikais. Musiske Chevrolet, tai liux, ervi, sedynes ne bagazineje, durys atsidaro, kaip autobusiuke ir dar is abieju pusiu, kas ypac patogu turint daug vaiku. Mazuosius su kedutem sodinam pirmoje keleiviu eileje, o dickius gale. Vietos uztenka, koju nespaudzia.

O kokios markes Jusu automobilis?

Ant stogo, manau galima vezti vezimeli, mums telpa i bagazine.

Pas mus toyota verso. Durys paprastos, nestumdomos. Atlenkus tik 1 kede gale, tai vezimas tilptu, manyciau, bet jis butu salia to keleivio. Kazkaip nesaugiai man atrodo unsure.gif .
Svarstom gal i caravele keisti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pernille @ 2013 12 20, 17:13)
Pas mus toyota verso. Durys paprastos, nestumdomos. Atlenkus tik 1 kede gale, tai vezimas tilptu, manyciau, bet jis butu salia to keleivio. Kazkaip nesaugiai man atrodo unsure.gif .
Svarstom gal i caravele keisti...  g.gif

Na, Caravele geras variantas, ypac nauju metu klasiskai atrodo ir daug telpa. smile.gif
As tai Mersedes Vito noriu, bet vyras "nepasiraso" sako, kad jau taip ner kur transporto sustatyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 20, 17:07)

Siuskit vaikus man- as galiu garantuot kad jie dziausis atostogom smile.gif

Tai ka tu jiems darai ,isduok paslapti ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(V&V @ 2013 12 20, 18:49)
Tai ka tu jiems darai ,isduok paslapti ? biggrin.gif

nieko nedarysiu - man patinka musu sena kaledine mitologija lotuliukas.gif kaip tik neklauso po bulve gauna lotuliukas.gif nu ir t.t daug ten baimiu - tad turi buti silkiniai lotuliukas.gif
O jusu vaikam- tai vien siaures asigalyje ( nu gerai, beveik) pabuti uzteks .. biggrin.gif
Atsakyti