Įkraunama...
Įkraunama...

Turtingiausių mamų namai. 2 tema

QUOTE(OJE @ 2013 12 20, 19:11)
nieko nedarysiu - man patinka musu sena kaledine mitologija  lotuliukas.gif  kaip tik neklauso po bulve gauna  lotuliukas.gif  nu  ir t.t daug ten baimiu - tad turi buti silkiniai  lotuliukas.gif
O jusu vaikam- tai vien siaures asigalyje ( nu gerai, beveik) pabuti uzteks ..  biggrin.gif

Maniskiai visi po bulviu maisa is Taves parsitemptu... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 20, 18:11)
nieko nedarysiu - man patinka musu sena kaledine mitologija  lotuliukas.gif  kaip tik neklauso po bulve gauna  lotuliukas.gif 

Kas tai per tradicija, labai smalsu, papasakok daugiau 4u.gif
Ten gyvenant vaikai turetu labai jau paklusnus but, nes kitaip - is kur gi tiek bulviu prikastum siaures asigaly hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 12 20, 19:51)
Maniskiai visi po bulviu maisa is Taves parsitemptu...  lotuliukas.gif

bet bulve turi but supuvus biggrin.gif
Pernile- vaikai, neklauso, bet siuo metu laiku su jais paprasciau bigsmile.gif
Papasakosiu kada veliau, kai zeme is po kojom nesisuks.. dabar jauciuos - dzieve dzieve.. dar taip niekad nera buve ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(OJE @ 2013 12 20, 20:44)
bet bulve turi but supuvus  biggrin.gif
Pernile- vaikai, neklauso, bet siuo metu laiku su jais paprasciau  bigsmile.gif 
Papasakosiu kada veliau, kai zeme is po kojom nesisuks.. dabar jauciuos - dzieve dzieve.. dar taip niekad nera buve  ... unsure.gif

Nu sory, puvenu nereik... lotuliukas.gif

Vis dar vemi? Kosmaras, ir dar vaistu jokiu negali gerti... doh.gif
Atsakyti
Oje - sveik 4u.gif
Gerk daug skysčių, tegul išsiplauna 4u.gif

Aš paranojiškai bijau seno netinkamo maisto. Ir mano šeimyna mieliau valgo ką aš gaminu nei močiutės - nes žino kad viskas šviežia. Alia aišku valgom ir užsakyto maisto ir šaldyto iš parduotuvės ir galim ir mes papult doh.gif
Šiandien vidurinioji kad suviduriavo doh.gif doh.gif doh.gif - eina sau doh.gif Gal darželyje kokias vaišes surengė doh.gif
Dabar atrodo padėtis kontroliuojama - jau nebenoriu kelnių plauti cool.gif

Na va taip ir ruošiamės šventėm doh.gif
Atsakyti
Laba mamukai. mirksiukas.gif

Kur prapuolusios, ka veikiat? bigsmile.gif

Mes siandien ankstyvi, kaip ir galvojau, taip ir buvo, apie pamiegojima net nesvajot. doh.gif Bet is dalies gerai, nemazai spejau... bigsmile.gif tvarka pasidariau. thumbup.gif Siandien lauksim sveciu, atvaziuos vidurineli pasveikinti krikstateviai.

Vakai jau zirzia, kad eitume i miesta, muge vyksta...tai reik kazkaip issiruoti, nors tyyyyngiu. biggrin.gif

Fsio, isgeriu kava ir lekiam, nes laikas tiesiog byra... doh.gif

Grazios dienos. 4u.gif
Atsakyti
laba ryta, ka tik is lovos rudolfas su dovanom pazadino biggrin.gif Vo kaip draugai sureguoja kai sergi thumbup.gif
Mes sian nieko ramiai, biskeli sviesiau sian ....bent jau ismiegojau ramiai bigsmile.gif Vaikai mano kaip isporteje pakuoja ir prisigalvoja visokiu dovanu po egle biggrin.gif Daro dabar mamai dovana biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Smagu smile.gif

Pas mus eglute jau stovi, siandien vakare bandysim puosti...
Mano dickis dabar guli su temperatura nuo vakar doh.gif Jau laukiu pavasario cool.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 23, 12:53)
Sveikos smile.gif

Smagu smile.gif

Pas mus eglute jau stovi, siandien vakare bandysim puosti...
Mano dickis dabar guli su temperatura nuo vakar doh.gif Jau laukiu pavasario cool.gif

sveikatos didckiui- nu ner nieko blogiau kaip tas kvailas ligu maratonas doh.gif

Man sian sompanareik dovanom supirkti ir bus gerai biggrin.gif sventes praleks kaip raketos ..
Ko laukiat kitais ? ax.gif
Atsakyti
Aciu!
As laukiu sveikatos smile.gif
Kai daug musu, tai uzburtas ratas su tom ligom.. doh.gif Kazkaip isisuko stipriai jis..

Gavau barbe.. ir ne ta kur uzsakinejau lotuliukas.gif Baisuokliska...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 gruodžio 2013 - 12:51
Labu dienu... biggrin.gif

Kaip gyvuojat?

Madmuazele, sveikatos bernuzeliui. 4u.gif

Oje, kaip Tavo sveikata, atsigavai?

O mes gyvenom sventiskom nuotaikom, bet dabar kazkaip nebelinksma, nes dingo giminaitis, tai visur tik liudesys ir asaros... verysad.gif Anyta nesustoja verkusi, nes tai jos brolis...siaubas ir gaila, ir sunku patiketi, kad taip dingo, kaip skradziai i zeme... unsure.gif
Aisku, vaikams tai tas pats, jie nesupranta, vistiek labai laukia Kaledu ir ypac dovanu. smile.gif

Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 23, 13:51)
Aciu!
As laukiu sveikatos smile.gif
Kai daug musu, tai uzburtas ratas su tom ligom.. doh.gif Kazkaip isisuko stipriai jis..

Pasirodyk, kokia barbe gavai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2013 12 23, 13:51)

maniau cia tik man taip visada buna- ko prasai- to negauni.
Net vakar issokau ant greito i parde mazei i nosi lasiuku kazkokiu nupirkti- gryztu .. ziuriu data galiojimo pasibaigus doh.gif siunciau vyra ... kaip nemegstu tokiu visokiu nesamoniu- zudo tiesiog ...
O sakai labai baisi g.gif rodyk .. gal mum kitaip atrodys bigsmile.gif
Tekanti- dekui, as kazkokia tokia pusiau... pilve jauciu kad sedi kazkoks nindze su peiliu- tai buna kad papjausto kartais .. ir bais galva sukas ...
Pas mus graziai sninga .. valytoja isvale namus dar sian bigsmile.gif ... ryt jau kaledosim mes .... nuotaika bus Kaledine jei gausiu sian uzsakytas spilkas biggrin.gif , jei negausiu busiu su senais pojuciais biggrin.gif

Uzjauciu- linkiu kad atsirastu 4u.gif
Atsakyti