Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 08:56)
Oi kokie grazus kavalieriai !  thumbup.gif  wub.gif
Maziukas mamytes kopija smile.gif

vyresnelis rudaakis visi sako kad mama, o maziukas tik zandukais i mama o siaip grynas tetis, zydraakis wub.gif

QUOTE(ram9ne @ 2013 12 19, 08:57)
labas rytukas  ax.gif
nu grazus lab  wub.gif  wub.gif  wub.gif

http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER
emiau timbus laikausi taip norisi siu  doh.gif  doh.gif  doh.gif

oo Vinco batai pigiau kas dar nenusipirkot griebkite

aciu uz nuorodele, JMD nus kaip gaila kad tu ju dar neturi kazi iki kiek blauzda ilistu as bijau kad mano mesinga koja neilis doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kova @ 2013 12 19, 08:59)
Labas rytas 4u.gif

vaiku grozis wub.gif

4u.gif aciu, mano dickiai wub.gif
siandien darzelyje kaledine svente tai po piet begsiu, nors sake jokiu te daineliu jie nedainuos bet kazka pasoks, taip idomu juk jie tokie ziogai dar wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 09:03)
vyresnelis  rudaakis visi sako kad mama, o maziukas tik zandukais i mama o siaip grynas tetis, zydraakis  wub.gif
oo Vinco batai pigiau      kas dar nenusipirkot griebkite

aciu uz nuorodele, JMD nus kaip gaila kad tu ju dar neturi kazi iki kiek blauzda ilistu as bijau kad mano mesinga koja neilis  doh.gif
Papildyta:

4u.gif aciu,  mano  dickiai  wub.gif
siandien darzelyje kaledine svente tai  po piet  begsiu, nors  sake jokiu  te daineliu jie nedainuos bet kazka pasoks, taip idomu juk jie tokie ziogai dar  wub.gif

kaledu senelio tokie pypliai dar bijo.. lotuliukas.gif as buvau savo mazaji pas broli i kaledine eglute nusivedus, tai senio bijojo kaip baubo kokio lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
sake lyg nebus senio smile.gif pasoks saleje ir eisim i grupe ten ras dovanas pirkom dvi -berniukam ir mergaitem po viena rimtesne. paliksim darziuke jas.

Panos as ne i tema bet vis tiek, ar Jusu vaikai irgi kas dien nuo Eglutes atejimo iekso dovanu po egle... mano vyresnelis kiekviena miela ryta nespejas net nusiprausti l;ekia tirina ar senis nieko nepaliko jam..
radau vakar vakare palikta laiskuti " seneli salti, jei tu tikras prasau atrasyk, tada zinosiu kad tu tikrai esi" )

siaubeli brangus vaikui eina 9ti metai dar tiki ir taip tiki kad siaubas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 08:03)
vyresnelis  rudaakis visi sako kad mama, o maziukas tik zandukais i mama o siaip grynas tetis, zydraakis  wub.gif

doh.gif visai nieko nematau biggrin.gif gal delto kad tecio gyvai nemacius g.gif bet man maziukas i tave panasus lotuliukas.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 08:11)
sake lyg nebus  senio smile.gif  pasoks saleje ir eisim i grupe    ten ras dovanas pirkom  dvi  -berniukam ir mergaitem po viena rimtesne. paliksim darziuke jas.

Panos  as ne i tema  bet vis tiek, ar Jusu vaikai irgi kas dien nuo Eglutes atejimo iekso  dovanu po egle... mano vyresnelis kiekviena miela ryta  nespejas net  nusiprausti l;ekia  tirina ar senis nieko nepaliko jam..
  radau vakar vakare palikta laiskuti "  seneli salti, jei tu tikras prasau atrasyk, tada zinosiu kad tu tikrai esi" )

siaubeli brangus vaikui eina 9ti metai dar tiki ir    taip tiki kad siaubas biggrin.gif

Maniskei padejau po egle advento kalendoriu , tai ji kas ryt atidaro po langeli smile.gif Man jau paciai buvo idomu ko ten prikista, tai raginau ja atidaryti visus langelius iskart, o ji ne schmoll.gif sako reikia po viena ir kai paskutini atidarysiu, Senis Saltis daug po egle prikraus lotuliukas.gif
Atsakyti
sake lyg nebus  senio smile.gif  pasoks saleje ir eisim i grupe    ten ras dovanas pirkom  dvi  -berniukam ir mergaitem po viena rimtesne. paliksim darziuke jas.

Panos  as ne i tema  bet vis tiek, ar Jusu vaikai irgi kas dien nuo Eglutes atejimo iekso  dovanu po egle... mano vyresnelis kiekviena miela ryta  nespejas net  nusiprausti l;ekia  tirina ar senis nieko nepaliko jam..
  radau vakar vakare palikta laiskuti "  seneli salti, jei tu tikras prasau atrasyk, tada zinosiu kad tu tikrai esi" )

siaubeli brangus vaikui eina 9ti metai dar tiki ir    taip tiki kad siaubas biggrin.gif

Maniskiui irgi 9 metai. Bet Kaledu seniu dar tiki smile.gif. Parase laiska, kad atnestu 1000 Lt ir mamai naujo telefono. Tai kiek aiskinau, kad pinigu Kaledu seniai nedovanoja, o man telefono tikrai tikrai nereikia (nors is tikruju dar ir kaip reikia) smile.gif. Ir dar maniskis tiki dantuku feja smile.gif. Nors man irgi pagal metus kaip ir keistai skamba smile.gif. Bet lyg is tikruju tiki, neapsimeta smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 09:11)

mano 8-metis tiki ir net labai lotuliukas.gif doh.gif siaubas irgi kaip laukia Kaledu doh.gif ne kiek kaledu, o kiek kaledu senio... lotuliukas.gif kiekviena diena, advento kalendoriu pasiemes vis skaiciuoja dienas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 09:11)

Maniskiui 6, 5 metu, tai irgi kasdien, ir po kelis kartus tikrina biggrin.gif Bet patys pripratinom, tai kokia smulkmenele, tai saldainiu, tai ir iesko vaikas vis smile.gif

Gerai, kad tik pries kokia savaite pradejom deti dovaneles, nuo tada ir lakstymai prasidejo, o tai egle jis jau pasipuose lapkricio vidury lotuliukas.gif

Jis po egle deda ir savo darbelius, sako cia Kaledu seniui, paims - o man dovanu kazka paliks biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 19 gruodžio 2013 - 08:20
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 10:11)

Mano 7 metis kojine pasikabinus, lenda kiekviena diena atejejes iš mokyklos net ne nusirenges, žiureti, ką nikštukai atneše biggrin.gif Irgi tiki, kaip mažiukas. O po Eglute lenda kiekviena rytą po Kaledu, nes tenai pirmos dovanos buna ir iki Tryjų Karalių, kol eglė stovi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 09:16)

Maniskei padejau po egle advento kalendoriu , tai ji kas ryt atidaro po langeli smile.gif Man jau paciai buvo idomu ko ten prikista, tai raginau ja atidaryti visus langelius iskart, o ji ne  schmoll.gif  sako reikia po viena ir kai paskutini atidarysiu, Senis Saltis daug po egle prikraus  lotuliukas.gif

Ogo kokia kantri thumbup.gif Maniskis jau 2 kalendorius sudorojo, ne Kaledu nesulaukes smile.gif
Atsakyti

Dziaukis kad Seniu tyki , noreciau kad ir manieji tiketu iki pensijos lotuliukas.gif
Drauges vaikas 10 metu, pasakojo, kad draugai jo tokia sipucka (kioskuose parduoda , tokie saldus milteliai bet kai suberi i burna tai sipuchka pasidaro) traukia per nosi doh.gif doh.gif Tai geriau senis saltis iki 18 metu !
Papildyta:
QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 08:22)
Ogo kokia kantri thumbup.gif Maniskis jau 2 kalendorius sudorojo, ne Kaledu nesulaukes smile.gif

O taip ! Tokia teisinga man net baisu kartais darosi blink.gif Parduotuveje kiti vaikai alpsta prie zaislu, o mes iseit negalim is parduotuves kol ji prie kasos nesudelios graziai visu kiausiniu, cupaciupsu ir tt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 09:16)

Maniskei padejau po egle advento kalendoriu , tai ji kas ryt atidaro po langeli smile.gif Man jau paciai buvo idomu ko ten prikista, tai raginau ja atidaryti visus langelius iskart, o ji ne  schmoll.gif  sako reikia po viena ir kai paskutini atidarysiu, Senis Saltis daug po egle prikraus 

biggrin.gif berniukai i mama -sako gerai biggrin.gif o ir mama neprasta lotuliukas.gif

advento kalendoriu kitamet pirksim siemet bijojau kad saldaininis maziukas islups ji vienu prisedimu doh.gif

QUOTE(Nedute04 @ 2013 12 19, 09:17)
Maniskiui irgi 9 metai. Bet Kaledu seniu dar tiki smile.gif. Parase laiska, kad atnestu 1000 Lt ir mamai naujo telefono. Tai kiek aiskinau, kad pinigu Kaledu seniai nedovanoja, o man telefono tikrai tikrai nereikia (nors is tikruju dar ir kaip reikia) smile.gif. Ir dar maniskis tiki dantuku feja smile.gif.

wub.gif rupinas ir mama wub.gif

QUOTE(Dideja @ 2013 12 19, 09:18)
Maniskiui 6, 5 metu, tai irgi kasdien, ir po kelis kartus tikrina biggrin.gif Bet patys pripratinom, tai kokia smulkmenele, tai saldainiu, tai ir iesko vaikas vis smile.gif

Gerai, kad tik pries kokia savaite pradejom deti dovaneles, nuo tada ir lakstymai prasidejo,  o tai egle jis jau pasipuose lapkricio vidury lotuliukas.gif

Jis po egle deda ir savo darbelius, sako cia Kaledu seniui, paims - o man  dovanu kazka paliks biggrin.gif

va va ir as seniau tai kinderi, tai piestuku, tai lego neiduka tai sokolada ir taip... vaikas dabar kas dien tikisi kazko.. nors laiskelio doh.gif

QUOTE(adusia @ 2013 12 19, 09:20)
Mano 7 metis kojine pasikabinus, lenda kiekviena diena atejejes iš mokyklos net ne nusirenges, žiureti, ką nikštukai atneše Irgi tiki, kaip mažiukas. O po Eglute lenda kiekviena rytą po Kaledu, nes tenai pirmos dovanos buna ir iki Tryjų Karalių, kol eglė stovi

viskas aisku... as kai nuo 6m nebetikejau nes zinojau kur mama dovanas slepia tai keista buvo matyt kaip nuosirdziai sunus puose su teciu egle, as biskiuka tik su maziuku prisidejau blush-anim-cl.gif ir kaip zeri akys kas kart ryte kazka radus
Atsakyti
QUOTE(Nedute04 @ 2013 12 19, 09:17)
Maniskiui irgi 9 metai. Bet Kaledu seniu dar tiki smile.gif. Parase laiska, kad atnestu 1000 Lt ir mamai naujo telefono. Tai kiek aiskinau, kad pinigu Kaledu seniai nedovanoja, o man telefono tikrai tikrai nereikia (nors is tikruju dar ir kaip reikia) smile.gif. Ir dar maniskis tiki dantuku feja smile.gif. Nors man irgi pagal metus kaip ir keistai skamba smile.gif. Bet lyg is tikruju tiki, neapsimeta smile.gif.

mano 8-metis tai vis uzsimena, jog Kaledu senelis tooooks turtingas doh.gif , bet ka jam atnes, ko tik uzsiprasys... doh.gif doh.gif pamatysi sako, ateis kaledos ir pamatysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif dieve dieve... tai vat ir vis suki galva proto ribose, kaip cia reiks islaviruoti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti