Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Semilga @ 2013 12 19, 10:55)
mazdaug nuskambejo,ko cia visos ju norit lotuliukas.gif Siek tiek atsaldei visas mirksiukas.gif

cia specialiai kad niekas nebepirktu paksui nefaina kai puse vilniaus su tokiais pat.. jie isskirtiniai tikrai batai 4u.gif
QUOTE(rapoja @ 2013 12 19, 11:00)
laba  smile.gif

faini bičiukai  mirksiukas.gif  wub.gif
akys vyresniuko tai gryn mamos 100 proc,o mažiaus žandukai,forma  drinks_cheers.gif  biggrin.gif  wub.gif

biggrin.gif
aš tai atsimenu iš vaikystės kaip per kūčias vanduo virsdavo vynu naktį  biggrin.gif

aciu rapojuk..
kaip jusu sveikateles?
sakai vanduo vynu?
o as pamenu burtus.. daug burtu ir tiesa sakant budama 13m viena is ju dariau ( pastatai 24.00 veidrodi ant lango, uzdegi dvi zvakes ir ziuri i veidrodi, tada isplaukia busimas vyras.. juokiausi bet padariau, ir man susivaideno maniskis as ji tada vos kelis syk macius buvauir akiniai kitokie buvo.. zodziu pamaciau,issigandau ir nesupratau kas te toks...

praejus 2metam pradejom draugauti, jis pasikeite akinius ir kai pamaciau as ji...
kaip dabar akyse stovi tas veidrodzio vaizdas blush2.gif
va ir netikek stebuklais blush2.gif

QUOTE(Loxxy @ 2013 12 19, 11:00)
ok, jei ką aš ten šiokį tokį užsakymą nusiunčiau, jei turit atliekamų, galit sakyti, kad Laureta iškart vieną iš jų prie mano užsakymo rištų ir skaičius tieisiai man siųstu, jei jums tinka. Dėkui  4u.gif

oj nebalamutinsiu lauretos,kaiateis i lietuva galesiu viena duot mirksiukas.gif
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 11:08)
O ka cia praleidau?

pastas gal bigsmile.gif biggrin.gif

o kokias vaikam pasta sperkat?
va daug radau as tik toms naudojus
http://www.amazon.co...1...hpa,aps,256
bet noriu geru su fluoru g.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 19, 11:10)
skaiciau skaiciau ir nesupratau apie ka cia? ka cia pirkot tokia kaina? 4u.gif gal man reikia

as jau gavau si ryta saskaitele uz pastas thumbup.gif g.gif
Atsakyti
kaip jums ta flamingo spalva g.gif http://www.jcrew.com...e=neon-flamingo
iš pradžių nepatiko,bet dabar jau man nieko gal visai g.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 12 19, 10:13)
Nu fainiai cia... Advokatai  nono.gif
As del Cole Haan batuku, kuriuos parduoda, o kainos neparase.

4u.gif Galvojau dar del vincuku ja"dusinat blush2.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svile @ 2013 12 19, 09:59)
JMD, kokia kaina ? Ar aulas platus?  4u.gif

bent jau raso kad aulas 14 coliu, kas butu iki 36cm. tai siaurokas tikrai
Beto ir atsiliepimuose raso kad aulas gan siauras, ir pats patas siauresniai pedai. Placiai netiks

O as tai del VC parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 19 gruodžio 2013 - 10:16
QUOTE(rapoja @ 2013 12 19, 10:14)
kaip jums ta flamingo spalva  g.gif http://www.jcrew.com...e=neon-flamingo
iš pradžių nepatiko,bet dabar jau man nieko gal visai  g.gif

Man tai grazi 4u.gif Patinka tokia spalvyte.Vis ne ruzava mirksiukas.gif Nors pas mus dar ruzavas periodas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 10:13)
aciu rapojuk..
kaip jusu sveikateles?
sakai vanduo vynu?
o as pamenu  burtus.. daug burtu  ir tiesa sakant budama 13m  viena is ju dariau (  pastatai 24.00 veidrodi ant lango, uzdegi dvi zvakes  ir ziuri i veidrodi,  tada isplaukia busimas vyras.. juokiausi bet padariau, ir  man susivaideno    maniskis as ji tada vos kelis syk macius buvauir  akiniai kitokie buvo.. zodziu pamaciau,issigandau ir nesupratau kas te toks...

praejus 2metam pradejom draugauti, jis pasikeite akinius ir kai pamaciau as ji... 
  kaip dabar akyse stovi tas veidrodzio vaizdas  blush2.gif
va ir netikek stebuklais blush2.gif

nieko,nieko jau rolleyes.gif gi anoj temoj papasakojau- ar ten jau nebešnekam g.gif biggrin.gif
geeeeras doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 19, 11:14)
kaip jums ta flamingo spalva  g.gif http://www.jcrew.com...e=neon-flamingo
iš pradžių nepatiko,bet dabar jau man nieko gal visai  g.gif

man grazi visai spalvike drinks_cheers.gif

kova, vadinas ir as gausiu greit
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 19, 10:17)
Man tai grazi 4u.gif Patinka tokia spalvyte.Vis ne ruzava mirksiukas.gif Nors pas mus dar ruzavas periodas... ax.gif

ai,ružava man irgi gražu drinks_cheers.gif biggrin.gif buvo ružavų seniau paltukų ryyyyškių įmetę,bet dydžio nebuvo-pasaka wub.gif bet kažin ar beįmes,nusibodo laukt.
sakai faina flamingo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dabartė @ 2013 12 19, 09:30)
Gražūs, bet kad jau super duper ...  g.gif  Sunku  derint, nes du rudos spalvos atspalviai, dvi odos faktūros ir dar tas blizgutis. Dabar rankinės ieškosiu. biggrin.gif
Turbūt apie šiuos kalbat (neturiu laiko visko skaityt)
http://www.amazon.co...d=ATVPDKIKX0DER

As tai kai tik manau kad nebus sunku derint...
negi butina kad rankines ir batu atsplaviai sutaptu... Turetu jie graziai ziuretis ir prie rudos, sviesesnio tono rankines(tokiu as turiu), o ir kad faktura sutaptu -na nezinau...butu jau per daug to grubletumo g.gif
Atsakyti
Vakar lyg viena akim mačiau, kad allcosmeticswholesale.com buvo planuojam pirkti. Dabar sąraše nematau. Ar vakar pirkot ir neberenkat daugiau? Koks ten ship?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 12 19, 11:19)
ai,ružava man irgi gražu  drinks_cheers.gif  biggrin.gif buvo ružavų seniau paltukų ryyyyškių įmetę,bet dydžio nebuvo-pasaka  wub.gif bet kažin ar beįmes,nusibodo laukt.
sakai faina flamingo  g.gif

na galima palaukti, bet man si spalva daili,svelni tokia.
jau paskaiciau anoj temoj, vargelis gerai kad viskas gerai 4u.gif

eglute ir man jie atrodo derinami lengvai, vienspalvis paltas ir liuks bigsmile.gif po apacia juoda ar ruda sukne - nugis tobulai blush2.gif
bet paziurejau apimtis 36 lyg tai pasvajojau ir praeis

Allcos nesirenka tai neitraukiau shipas 14 usd norincios tik kelios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 19 gruodžio 2013 - 10:26