Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(D'esire @ 2013 12 18, 19:35)
Aciu Ingute, tada dar palauksiu mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif manau tikrai bus pigiau dabar dar taip kaina sakyciau didoka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 18, 18:40)
drinks_cheers.gif  manau tikrai bus pigiau dabar    dar taip kaina  sakyciau didoka 4u.gif

Kadangi seniau buvo neaktualu, tai nezinau as tu kainu doh.gif tai vis jusu klausineju blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
JMD rankine geriau nufotkinta, nei reklaminej foto smile.gif ispudinga labai wub.gif
gal gali imesti nuoroda is kur pirkai 4u.gif ir kokia jos spalva g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duniu: 18 gruodžio 2013 - 19:23
QUOTE(D'esire @ 2013 12 18, 18:51)
Kadangi seniau buvo neaktualu, tai nezinau as tu kainu doh.gif  tai vis jusu klausineju blush2.gif  blush2.gif

As savo panele tik Carteriukai rengiau,na ir dbr daug turim palaidiniu,sijonuku,pizamykiu ,man jokie Gymboree kokybe neatstoja,nors gymbo labaiiii wub.gif bet tai jie platus ,tai trumpi tai dar kokie nekokie o kartais ir nutysta po keliu plovimu,zodziu tik Carteriukai is virsutiniu patys paciausi man...Nuolaidos buna gan daznai ,jei nedega tikrai paimsit papigiajai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duniu @ 2013 12 18, 20:22)
JMD rankine geriau nufotkinta, nei reklaminej foto smile.gif ispudinga labai wub.gif
gal gali imesti nuoroda is kur pirkai 4u.gif ir kokia jos spalva g.gif

Duniu, Dillardse pirkau, nebera ax.gif o spalva vadinasi coffee. Tokia tikra tamsi kavos. Ir nespindi ji taip slyksciai kaip toje nuotraukoje. sakyciau ji pusiau matine. Spalva tip top mano kamino batu biggrin.gif ir geltoni tie rankines pribumbasai man tiks prie to geltono batu kaustymo, kas yra amzina problema. Negaliu ziuret kai viskas paskirai ir rekia ne i tema g.gif

Inga, tau didelis ACIU uz Juicy rankines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 18 gruodžio 2013 - 19:28
imu juicy non stop biggrin.gif geriu daug sau nespeju ziureti blush-anim-cl.gif
aciukas jmd
Atsakyti
as sedziu vel su belekokiu spaudimu, bet kai pamaciau tases, net galva praejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ingut, aciu uz Juicy smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
lyg del sio laikroduko buvo diskusijos ar vyriskas ar moteriskas ax.gif tai va visgi moteriskas biggrin.gif
http://www.ideeli.co...st_view/3412062
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 18, 21:31)
Ingut, aciu uz Juicy  smile.gif  4u.gif  wub.gif

ka jus ten sluojat ? as ka tik su mazaja atsikelem, dar nieko nesuprantu lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
Aciu komandai uz Starbuck 4u.gif didziausia siunta atvilkau su visais termopodeliais ir kakavomis,vienas is dovanu ideju super patiko,keramikinis dvigubu sieneliu sluoksnio puodelis 000552.gif

user posted image

Tebunie kaip reklama biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tai jau ispirkot gal visas grazias, nes nei vienos nematau doh.gif blush2.gif o rankines tikrai reiktu.., na gal sita nebent
http://www.juicycout...8689528151.html

rodykit kokias perkat bigsmile.gif gal ne ten ziuriu
Atsakyti