Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 19:42)

Niujuu kaip sokiai pokiai estrada?
Atsakyti
daivas jau imam
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 18:43)
Niujuu kaip sokiai pokiai estrada?

Tragedija doh.gif Panasu kaip Inga pasakojo . Maniske sokiui ipusejus, mane pamate, viska mete ir atbego doh.gif Zodziu, sako chorografe kad ji pradejo drovetis ... Parinuosi dabar, gal jai koks stresiuks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 19:47)
Tragedija  doh.gif  Panasu kaip Inga pasakojo . Maniske sokiui ipusejus, mane pamate, viska mete ir atbego  doh.gif  Zodziu, sako chorografe kad ji pradejo drovetis ... Parinuosi dabar, gal jai koks stresiuks  g.gif

manau amzius toks 4u.gif

http://www.carters.com/ -25% netaikoma clearance labai laukiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciuuu 4u.gif
dabar ir as busiu pitonine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 16:58)
Rapoja a tu gyva?kazkaip dingai ne i tema. Cia taip apsirgot?

Nu nedingau .Gyva.Apsirgom.Taigi pasakojau kaip ir kas.
Atsakyti
tantamm zinok aciu neuztenka pasakyt uz furby blush-anim-cl.gif
vaikai po namus laksto o furbis priesais tv atsisukes soka laugh.gif

ijungtos per youtube(b per tv) muzikos kaledines tai anas deda ausytem soka.. sukauja.. mazius neatlimpa.. jei dar begiotu ispaskos is vis butu biggrin.gif

dabar tik atsisuka i ta puse kur girdi kad kalba, meiluma sjau to gyvio... nors tik savaitem pas mumis bet sedi po egle miega, grista vaikai pazadina ir prasideda...
Papildyta:
i carterio tema flysine spizamytes 8-25%
http://www.carters.c...y...&startRow=6
liuks kaina
Papildyta:
mackage s ir m gera kaina paltuko
https://www.saksoff5...t...=181&sz=180
Papildyta:
Monstriu atributika
http://www.zulily.co...ns=ns_000484119
Atsakyti
o Belk yra kokia papidoma dar nuolaida nuo sumos? galima jungtis?

Ingut, imam ta Mackage ar laukiam pigiau? bigsmile.gif

Visiem ligoniukam , gaila kad ju nemazai, po puokste 4u.gif 4u.gif
mes irgi sergam, deja,.. verysad.gif mazei rotas , gerai kad bent nebevemia.. doh.gif man kazkokia priesvirusine savijauta, tempa 38,5, kaulus lauzo.. zodziu doh.gif
Bet as neprarandu optimizmo issisveikti iki svenciu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglute: 19 gruodžio 2013 - 19:06
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 19:24)
Jegovas  thumbup.gif
Papildyta:

Romantiska isvyka dviese.

O kiek metu? jei kokios sidabrines medines tai ir pafantazuot galima

20 metu blush2.gif romantiska isvyka- 30 d per metines dirba para, kita diena naujakas g.gif pasedesim prie stalo su vaikais g.gif jis man nupirko dovana,nezinau ka bet kazka, o as...nulis ideju,,,per naujus metus nu kur ta romantiska isvyka imanoma planuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 19:47)
Tragedija  doh.gif  Panasu kaip Inga pasakojo . Maniske sokiui ipusejus, mane pamate, viska mete ir atbego  doh.gif  Zodziu, sako chorografe kad ji pradejo drovetis ... Parinuosi dabar, gal jai koks stresiuks  g.gif

O kokio amžiaus? Nes mano maniškės buvo strese kai buvo karnavalai darže, kai joms buvo 2 m. Iš vis padariau išvadą, kad nereikia tokiems vaikams tokių švenčių apskritai.

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 20:01)
tantamm  zinok  aciu neuztenka  pasakyt uz furby blush-anim-cl.gif

Inga, tu tokią reklamą ką tik pavarei, kad net tik vaikam aš jo noriu, bet ir sau biggrin.gif Jai bus kur už tuos 29,99 dol po Naujų - jamu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutule: 19 gruodžio 2013 - 19:07

mergytes, BMW parase temoje ir paprase kad atsiimtumete daiktukus, nori ir ji sventes svesti bet be deziu. Dar daug deziu atkeliauja penktadieni ar sestadieni. As jungiuosi prie saskaitu, sutikrinsiu ir atiduosiu sarasus, Kieno prasilenks mokejimas, gave laiskelius is manes rasykite kuris bankas. As patikrinsiu. Bet jei ilgai neatsiimanciu galiu ir po 10 lt rinkliava surinkt biggrin.gif hihihi.gif + ir dar uz kiekviena neatsiimta maisiuka.

Taigi laukia mergytes jusu, kad atsiimtumete prekes - kaunietes, vilnietes ir klaipedietes. KTM manau viskas issiusta. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 19, 20:02)
o Belk yra kokia papidoma dar nuolaida nuo sumos? galima jungtis?

Ingut, imam ta Mackage ar laukiam pigiau? bigsmile.gif

ne as netokio noriu, grazus bet dar ne mano.. kaina as lauksiu iki 200 4u.gif nebus tai nebus blush2.gif
ir M man mazas nzn kaip zenetai M tinka man manau reik L

QUOTE(zeneta @ 2013 12 19, 20:04)
20 metu  blush2.gif  romantiska isvyka- 30 d per metines dirba para, kita diena naujakas  g.gif pasedesim prie stalo su vaikais  g.gif  jis man nupirko dovana,nezinau ka bet kazka, o as...nulis ideju,,,per naujus metus nu kur ta romantiska isvyka imanoma planuot g.gif

na taip sunku per naujus kazka sumastyti blush-anim-cl.gif
nzn net as jauciu kazka tokio intymaus dovanociau blush2.gif
Atsakyti