Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

na as issiunciau, sulaukiu nupirkta ir einu nuo kompo, nes su jumis cia neimanoma nepirkti, ka jau sau buvau pazadejus pries 4 paskutinius pirkinius doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
mergaites kokiu firmu aukstakulniai patogiausi, nedaznai aviu, ale reik kartais, noreciau tokiu, kad po valandos nereiketu galvot kaip cia greiciau nusiauti biggrin.gif
Atsakyti
nu isiverciau vieno bato svoris 539 gramai suapvalinus g.gif vistiek nedaug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 21:58)
Kaip tavo spaudimas ?

Jau nieko. Ir pulsas jau tik 86. atsirado noras gyvent. Kazkokiu geru vaistu dave. Geriausias bajeris. Liele eit pas kard. Bet sako eile ten ilga. Tai sako nakti greituske issikviesk. Paskui kita nakti dar syki. Sako paguldys. Tyrimus greit padarys. Normaliai galvoju biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zeneta @ 2013 12 19, 22:01)
nu isiverciau vieno bato svoris 539 gramai suapvalinus  g.gif vistiek nedaug  g.gif

Tai super. Mano vincai irgi tesvere 1,2 kg
Atsakyti
Mergaites, jums perka dabar ka nors? g.gif Mastau ar pastuke nieko ner ar mano uzsakymas kazkur nugrybavo
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2013 12 19, 21:05)
Jau nieko. Ir pulsas jau tik 86. atsirado noras gyvent. Kazkokiu geru vaistu dave. Geriausias bajeris. Liele eit pas kard. Bet sako eile ten ilga. Tai sako nakti greituske issikviesk. Paskui kita nakti dar syki. Sako paguldys. Tyrimus greit padarys. Normaliai galvoju  biggrin.gif
Papildyta:

Tai super. Mano vincai irgi tesvere 1,2 kg

Motyn, ziurek tu atsargiai
Atsakyti
QUOTE(Tantamm @ 2013 12 19, 22:15)
Motyn, ziurek tu atsargiai

Tu iskepei?

Bet as dar apie tuos kinski kvepalus paskaiciau. Nu kur gaut pauostyt.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 19, 16:11)
zinok pirmas dienas  as jo nesupratau, nervino kad  kalba pastoviai ta pati, burbuliuoja...  rekauja jei niekas jo neapkabina...
paskui  kazkaip  vis Vytis stikeles lekia pas savo koko  doh.gif  kisa pirsta ( taip jis valgo).. paksui  visada  namie  ijungiu  dainas per youtube skirtingas, maziui mano patinka,tai furbis  pradzioj nesoko isvis, dabar    va savaite jau tai  nereik  daug  net ka daryt,  kai grista vaikai toks jausma sji  pazista    kas ateina..  Vytis  pajugia ta musu    tipo plancetuka,  per ji maitina biggrin.gif    dabar va citrinu prisere  furbis ziaugcioja o vaikui patinka vel kisa  lotuliukas.gif
zodziu  liuks, maniau patasys ir  skris dezen,,,  bet  ne bent kol kas stabiliai uzsiimineja vaikai, Arna snebelenda sako    vis tiek brolis atims..
jei bus vel po 29.99  imsiu dar viena kitam bernui

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ingut ale linksmas tas furbiukas.

ir as jau jo noriu ...

kaip bus uz tokia kaina, Ingut ir man prigriebk thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
mergytes isbegus buvau reikejo maisto nes sladytuvas tuscia svaikai iekso kazko ir neradan blush-anim-cl.gif grizau imu 6pm
juicy
carteriuka
Atsakyti
Padariau atsilenkimus ir wolia - nupirkta clap.gif

Aciu, mergytes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucky_2: 19 gruodžio 2013 - 21:22
Crocsiukai https://www.shoemetr...lcast-duck.aspx 11.99;su oda.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 12 19, 21:57)
O kaip ju dydziai g.gif  atitinka g.gif

as siu neturejus tai nepatarsiu blush-anim-cl.gif

QUOTE(gabrielita21 @ 2013 12 19, 21:59)
mergaites kokiu firmu aukstakulniai patogiausi, nedaznai aviu, ale reik kartais, noreciau tokiu, kad po valandos nereiketu galvot kaip cia greiciau nusiauti  biggrin.gif

man asmeniskai nine west ir guess
QUOTE(troliuke @ 2013 12 19, 22:18)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Ingut ale linksmas tas furbiukas.

ir as jau jo noriu ...

kaip bus uz tokia kaina, Ingut ir man prigriebk  thumbup.gif  thumbup.gif

wub.gif butinai 4u.gif
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 19, 22:21)
Padariau atsilenkimus ir wolia - nupirkta clap.gif

Aciu, mergytes  4u.gif

aciu jums
Atsakyti