Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(nesuper @ 2013 12 19, 15:44)
Merginos, laiškus surašiau. Kas negavot, nerėkiat, o kantriai laukiat, nes tiek raudonų, kad  doh.gif
Tiesa, šį kartą labai prašau be tokių bajerių, kaip oi negaliu, palaikykit iki karto. Nelaikysiu  biggrin.gif

kur dėsi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 12 19, 15:49)
kur dėsi?  biggrin.gif

ishmes per balkona bigsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2013 12 19, 16:49)
kur dėsi?  biggrin.gif

išnešiu į garažą bigsmile.gif o ten sąlygos nekokios tongue.gif

QUOTE(manouche @ 2013 12 19, 16:52)

neturiu balkono unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 12 19, 16:44)
Merginos, laiškus surašiau. Kas negavot, nerėkiat, o kantriai laukiat, nes tiek raudonų, kad  doh.gif
Tiesa, šį kartą labai prašau be tokių bajerių, kaip oi negaliu, palaikykit iki karto. Nelaikysiu  biggrin.gif

kai jau nebelaikysi, parašyk į až, atvažiuosiu prie Tavo konteinerio pastovėsiu, pasaugosiu biggrin.gif

Ačiū komanda, crazy8 kaip visada wub.gif . Sau nieko nepirkau biggrin.gif ... ir vėl ... biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 19, 17:52)

Kam taip brutaliai? biggrin.gif Galima priduot į Žaliakalnio turgelį bobulytei bigsmile.gif
Atsakyti

Ispardavimas bus user posted image
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 12:19)
kai su mašina visada, tai jo, tas iš tiesų ir man neaktualu biggrin.gif
bet kartais vistiek ir su vaikais ant kalniuko nueini  unsure.gif  tai paskutiniu metu pastebėjau, kad visada šalu, nežinau ar čia senatvė kalta, ar  nestuke.gif bet va ir supasavau su tuo TEI3  cool.gif
aš noriu šito modeliuko, jis kiek platesnis, ne toks dailus kaip Kensington, bet dar turėjau vilties, kad ir pilvą šią žiemą ten supakuosiu biggrin.gif

sis irgi geras modeliukas ,antroi vietoj eina po ano .
mano nuomone,nestumas -laikinas dalykas ,o tokia striuke kaip suprantu ne vieniems metams renkates ...imciau savo dydi . as pvz kokiems 5iems m.tai maziausiai -tiesiog privalo uz tokius pinigus atlaikyt rolleyes.gif
o nestumo metu ir pati salau rolleyes.gif dabar silciau jauciuosi biggrin.gif
be to ,kol mes ka pagausim ,tai gali but kad jau ir leliu supsite lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Redaga,2013 12 19, 14:38]
[quote=anerita*,2013 12 19, 14:23]
dar raudona 4u.gif
Bet as dar net neissikasiau is po dezių doh.gif

Anerita, ar būsit ryt darbe g.gif
[/quote]
Rytoj nedirbsiu sedesiu namuose su mazaja verysad.gif
Atsakyti
Anerita pakvietimus jau siuntei ar dar ne????
Atsakyti
AS NIEKAM DAR ZINUCIŲ NERASIAU, KA TIK ISNERIAU IS DEZIŲ (pas mane siunta didziule)
KAS SUSIMOKĖJO NE SIANDIEN IR NE VAKAR VELAI VAKARE SKAMBINKITE , NELAUKITE ZINUCIŲ, TIKRINSIM IR GALESITE DAR SI VAKARA ATVAZIUOTI.
O as dabar tik sedu tikrinti saskaitu spalvas biggrin.gif , ir pamazu pradesiu rasyti zinutes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 19 gruodžio 2013 - 16:14
QUOTE(Carlin @ 2013 12 19, 11:19)
kai su mašina visada, tai jo, tas iš tiesų ir man neaktualu biggrin.gif
bet kartais vistiek ir su vaikais ant kalniuko nueini  unsure.gif  tai paskutiniu metu pastebėjau, kad visada šalu, nežinau ar čia senatvė kalta, ar  nestuke.gif bet va ir supasavau su tuo TEI3  cool.gif
aš noriu šito modeliuko, jis kiek platesnis, ne toks dailus kaip Kensington, bet dar turėjau vilties, kad ir pilvą šią žiemą ten supakuosiu biggrin.gif

Mano akiai Trillium gražesnė. Pati kitiems metams planuoju jamt tamsiai mėlyną Goose, dairysiuos Trillium ar dar vienos Mystique. Kensington turiu, mėgstu, bet tokio pasitenkinimo ir bekompromisinės šilumos kaip su Mystique vistiek nėra.

nelaikyk. mes su Maniūtka pasidalinsim prie konteinerio blink.gif mes nepasididžiuosim blink.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 12 19, 17:13)
AS NIEKAM DAR ZINUCIŲ NERASIAU, KA TIK ISNERIAU IS DEZIŲ  (pas mane siunta didziule)
KAS SUSIMOKĖJO NE SIANDIEN IR NE VAKAR VELAI VAKARE SKAMBINKITE , NELAUKITE ZINUCIŲ, TIKRINSIM IR GALESITE DAR SI VAKARA ATVAZIUOTI.
O as dabar tik sedu tikrinti saskaitu spalvas  biggrin.gif , ir pamazu pradesiu rasyti zinutes

Tik pasakykit gal Jus kartais dar siandien arba rytoj darbe busit? 4u.gif
Atsakyti