Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Gafsa @ 2013 12 19, 10:17)
Džinsai, velvetinės, paprastaos kelnės su žodeliu pavadinime curvy turėtų tikt, ypač jei šlaunys apvalesnės. Ir greičiausiai usa 8 arba 29 džinsų/velvetkių dydis, nebent kokie nors figūros ypatumai trukdytų g.gif
http://www.loft.com/...mmon/header.jsp

Aciu 4u.gif
QUOTE(Mamika. @ 2013 12 19, 12:51)
Laba diena 4u.gif
Mergaitės kas užsakinėjo Wilsonleather gėrius gruodžio 7 d., ar visos sąskaitas gavote?
Užsisakiau 3 paltus, atėjo sąskaita tik už 2 g.gif.
Tauryte, gal su kita siunta dar bus Wilson skaičiukų?  ax.gif

Man neatejo dar, o turetu ax.gif laukiam:)
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2013 12 19, 16:17)
Tik pasakykit gal Jus kartais dar siandien arba rytoj darbe busit? 4u.gif

Nebusiu darbe nei siandien nei rytoj, 4u.gif
Jusu zalios saskaitos
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2013 12 19, 15:44)
Merginos, laiškus surašiau. Kas negavot, nerėkiat, o kantriai laukiat, nes tiek raudonų, kad  doh.gif
Tiesa, šį kartą labai prašau be tokių bajerių, kaip oi negaliu, palaikykit iki karto. Nelaikysiu  biggrin.gif

buvau isitikinus kad cia aneritos reksmas, ir galvoju ka cia Gafsa sumaise cituoja nesuper, kai reke anerita bigsmile.gif, ale jei jau nesuper ismoko rekt temoj, tai turbut tikrai daaauuugg visko turi biggrin.gif.
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2013 12 19, 17:19)
Nebusiu darbe nei siandien nei rytoj, 4u.gif
Jusu zalios saskaitos

Aciu, tada planuosim kitaip 4u.gif
Atsakyti
O Clinique ar renkasi, nes kaip suprantu reikia 1000 pinigų užsakymą padaryti, kad gauti 20% nuolaidą?
Gal patarumėte ar geri akių makiažo valikliai? Ar gerai nuvalo tušą?
Jų matau du, tai kuris geriau tą žalią tušą nuvalo ir mažiau akis graužia aciuks.gif

Valiklis 1

Valiklis 2
Atsakyti
QUOTE(songaila @ 2013 12 19, 16:22)
O Clinique ar renkasi, nes kaip suprantu reikia 1000 pinigų užsakymą padaryti, kad gauti 20% nuolaidą?
Gal patarumėte ar geri akių makiažo valikliai? Ar gerai nuvalo tušą?
Jų matau du, tai kuris geriau tą žalią tušą nuvalo ir mažiau akis graužia aciuks.gif

Valiklis 1

Valiklis 2

Optimistės, sakyčiau, 1000$ užsakymą su tušais po 16-20$ ir valikliais bei kitais makiažais? bigsmile.gif nail.gif. Reiktų rimtesnių pirkinių, o per paprastai trumpą nuolaidos galiojimo laiką nelabai realu, kad susidarys tiek g.gif 4u.gif. Čia aš tam, kad be pagrindo nebūtų besipiktinančių, kad užsakymas nesusirinko ax.gif.
Atsakyti
Dabar taip, ladies, perimu is proksi estafete - esu paieskose pukines sviesios striukes iki puses slaunu-keliu, M-L dydzio, iki 60$.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 12 19, 16:32)
Dabar taip, ladies, perimu is proksi estafete - esu paieskose pukines sviesios striukes iki puses slaunu-keliu, M-L dydzio, iki 60$.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas jau kas, bet linamog, nesitikejau - online shopingo liuute visada laikiau smile.gif. Na, paziuresim, ar tiek pat inoringa busit, Madame.. mirksiukas.gif.
O tai CK is Wilsonsleather netiko, neitiko, nespejai nusipirkt. Ji gi, is pirmo zvilgsnio, viska atitiktu g.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manouche: 19 gruodžio 2013 - 16:37
QUOTE(nesuper @ 2013 12 19, 16:44)
Merginos, laiškus surašiau. Kas negavot, nerėkiat, o kantriai laukiat, nes tiek raudonų, kad  doh.gif
Tiesa, šį kartą labai prašau be tokių bajerių, kaip oi negaliu, palaikykit iki karto. Nelaikysiu  biggrin.gif

pavedimo kopija netinka? Sąskaitą gavau šiandien ir sumokėjau iškart. Vakare būsiu toj pusėj, paskui jau nežinau kada išeis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2013 12 19, 16:36)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif kas jau kas, bet linamog, nesitikejau - online shopingo liuute visada laikiau smile.gif. Na, paziuresim, ar tiek pat inoringa busit, Madame.. mirksiukas.gif.
O tai CK is Wilsonsleather netiko, neitiko, nespejai nusipirkt. Ji gi, is pirmo zvilgsnio, viska atitiktu g.gif.

Istraukit pirsta is zaizdos, atsauke ta CK man... doh.gif
Liute tai liute, bet reikia greitai, pageidautina vakar. Tikrai busiu kur kas maziau inoringa. biggrin.gif Zinot, daug akiu tai ne dvi.
Atsakyti
Ot tai susimoviau per savo amneziją doh.gif pamiršau vieną sąskaitą blush2.gif
staigiai susimokėjau, laukiu šefo "dabro" ir imu žemą startą lotuliukas.gif

Anerita, kai pažaliuosiu, skaityk iškart ir važiuoju ax.gif
Atsakyti
Rodysiu ir ką pakeliui gero pamatysiu biggrin.gif
http://www.amazon.co...-...4447&sr=1-6
Atsakyti