Įkraunama...
Įkraunama...

Vokietijos lietuvės

Blümchen,negalvojau,kad jus susipyke issiskyret. 4u.gif
Bet zaibisku greiciu kitas isdygo.
Tikekimes,kad bent jau tavo sesei daugiau mokes per sventes.

Mazoji vel sityt 7 val.prabudo ir nori keltis.Gerai,kad ne kaip vakat 6 val. atsikele.
Siandien daviau iPada,Mickey Mouse ziuret.Savaitgalis norisi dar lovoje pabut.Uzmigt nebeiseis.
MB Hamburge.
Kai gris reiks eglute pasistatyti,anyta atveze vakar.
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 08:43)
Blümchen,negalvojau,kad jus susipyke issiskyret. 4u.gif
Bet zaibisku greiciu kitas isdygo.

As nei vieno, nei kito ivykio nesitikejau...viskas kaip is dangaus nukrito doh.gif biggrin.gif dar nelabai ir gaudaus pati kas atsitiko, ai, bet isgyvensim, niekur nedingsim. Tik tiek, kad man dar sirdi skauda, o naujas gerbejas toks biski prielipa...nu liutas, rado mane, zino ko nori ir isikabino...biskeli sunku man dar susigaudyti biggrin.gif bet ner to blogo, kas i gera neiseitu...buciau visas sventes prabliovusi, o dabar kaip ir neber del ko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blümchen: 22 gruodžio 2013 - 09:23
Blümchen lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

As tai jau antra diena asaroju ir nepraleidziu nei vieno straipsnio apie Chodorkowski wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

Bastete-teta, aciu 4u.gif Maloniai nustebinai wub.gif

QUOTE(Blümchen @ 2013 12 22, 09:20)
As nei vieno, nei kito ivykio nesitikejau...viskas kaip is dangaus nukrito doh.gif  biggrin.gif dar nelabai ir gaudaus pati kas atsitiko, ai, bet isgyvensim, niekur nedingsim. Tik tiek, kad man dar sirdi skauda, o naujas gerbejas toks biski prielipa...nu liutas, rado mane, zino ko nori ir isikabino...biskeli sunku man dar susigaudyti biggrin.gif bet ner to blogo, kas i gera neiseitu...buciau visas sventes prabliovusi,  o dabar kaip ir neber del ko  lotuliukas.gif

O bigsmile.gif . Pas kaikurias santa barbaros baigesi. O pas tave prasidejo biggrin.gif . Neliudna. O mergiotes kaip reagavo i susipykima?
O siaip tai neliudek del senos meiles. Kaip mamos bendradarbe mane auklejo: nesivyk nueinancio vyro ir nuvaziuojancio autobuso biggrin.gif . Ji mane( jauna zalia) tada sokiravo su tokiu pasisakymu, nes sulygino vyra su autobusu. Bet tame yra teisybes. biggrin.gif

QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 09:58)
As tai jau antra diena asaroju ir nepraleidziu nei vieno straipsnio apie Chodorkowski  wub.gif

Apsviesk kas cia toks?

Maniske seimyna miega dar. As jau ir kepyklele sulaksciau. Ziuriu Beatos laida ir laukiu kol atsikels chebra pausryciams doh.gif . Vo ka daro paauglyste. Anksciau 6 tekdavo keltis, o dabar....
Atsakyti

QUOTE(jblmami @ 2013 12 22, 09:56)
Labas rytas

Apsviesk kas cia toks?
http://www.lrytas.lt...tm#.Urat-7SmaAc

milijardierius pries 10 metu sedes i kalejima ,o dabar po Putino malones paleistas i laisve ,ir sedi Berlyne...
Atsakyti
nuuuu a tei kaip cia dabar visom kitom jaustis, kurios nebuvo "maloniai nustebintos" biggrin.gif
juokauju aisku tongue.gif

Blümchen, tai su pasikeitimais bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 21, 20:21)
Tai prakalei mažulėlį rose, "aniaaa".. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ne schmoll.gif Internetu uzsake ir atsiunte wub.gif

QUOTE(Bremen @ 2013 12 21, 20:47)
Apie tai Angelgirl gales papasakoti  biggrin.gif

Nugi cia SM pries pora dienu Bremen man rase, kad nenustebciau, jei siuntini is Amazon gausiu, nes ji man atlygi uz paslauga sumaste atsiust doh.gif biggrin.gif
O vakar sedziu darbe, diedas pradejo zinutem atakuot, kad atejo man siuntinys, siuntejas nenurodytas, o ant dezes parasyta, kad egzotiniai vaisiai blink.gif As staigiai zinute Bremen rasau ir klausiu, ar tai nuo jos cia tie vaisiai. Ji man atraso, kad Kessler siunte. Nu tai man galvosukis visa diena buvo, kas gi man tuos vaisius siust galejo g.gif Nes jei kokie bendri draugai, tai butu tikriausiai ant dezes parase, kad musu seimai, o ne vien tik man.... Tai va tik grizus is darbo deze pradariau, o ten Bremen siusta "miasyte" biggrin.gif Nezinau, kodel siuntejas tokia idomia deze paeme biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(moocho @ 2013 12 22, 10:50)
nuuuu a tei kaip cia dabar visom kitom jaustis, kurios nebuvo "maloniai nustebintos" biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
Morgen
QUOTE(Fungu @ 2013 12 21, 23:00)
O aš visiškai nepritariu. Jeigu jie elgiasi nemandagiai, nereiškia, kad mes turime irgi iki to lygio leistis.

Kaip jau rašiau- nediskutuosiu 4u.gif Bet kaip nooooorriiiisiii lotuliukas.gif

QUOTE(moocho @ 2013 12 22, 11:50)
Blümchen, tai su pasikeitimais bigsmile.gif  4u.gif

Taigi rašiau- kieno adresus turėjau.. mirksiukas.gif Gerai , kad ne visų lotuliukas.gif
Paštas užlūžęs būtų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(addicted @ 2013 12 22, 11:58)
As tai jau antra diena asaroju ir nepraleidziu nei vieno straipsnio apie Chodorkowski  wub.gif

Grazuolis, ania? A ko asaroji? g.gif
Nu idomu kokie tikrieji Putino motyvai del malones, nes juk pats ir ikiso i kalejima. Pasake, kad atseit del jo sergancios motinos. Nu bet netikiu as zibutemis ziema.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 12 22, 11:56)
Apsviesk kas cia toks?

Maniske seimyna miega dar. As jau ir kepyklele sulaksciau. Ziuriu Beatos laida ir laukiu kol atsikels chebra pausryciams doh.gif . Vo ka daro paauglyste. Anksciau 6 tekdavo keltis, o  dabar....

Negi nesi girdejus apie ji.As jau 10 metu seku jo istorija.
Kremliaus=Putininko priesininkas,milijardierius,naftos koncerno vadovas ir savininkas.
Uz priesinimasi tuometinei Rusijos valdymo sistemai,uzdare ji i kalejima,turtus kiek galejo ateme,pasidalino,privatizavo.Suzlugde zmogu,pripaise visokiausiu nusikaltimu…
Visas pasaulis stebi sia istorija.

Kaip tau gerai,kad paneles miega ilgiausiai.Maniskei nei iPadas nepadejo,po 5 min.uzsimane visvien eiti i apacia zaist,valgyt.
Mano didzioji isejo pas oma dirbt,biure ji sedi,lenteles sudarineja ir suvedineja,ka oma tingi daryt biggrin.gif
Nenorejo manes nei i soliariuma isleist,nes buvo uzsimojus,kuo greiciau atlikt darba ir ruostis i klasiokes gimtadieni.Dar gavau pylos,kad neplanuotai vaikstau i visokius soliarimus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 22, 13:07)
Grazuolis, ania? A ko asaroji?  g.gif
Nu idomu kokie tikrieji Putino motyvai del malones, nes juk pats ir ikiso i kalejima. Pasake, kad atseit del jo sergancios motinos. Nu bet netikiu as zibutemis ziema....  schmoll.gif

Dziaugsmo asaros ir tuo paciu gailestis uz beprasmiskai praleistus metus kalejime.

Putinas gi kaip pasiputes gaidys,jam reikejo,kad jis galva pries ji pagaliau nuleistu.
Atsakyti
QUOTE(Atenyte @ 2013 12 22, 12:07)
Grazuolis, ania? A ko asaroji?  g.gif
Nu idomu kokie tikrieji Putino motyvai del malones, nes juk pats ir ikiso i kalejima. Pasake, kad atseit del jo sergancios motinos. Nu bet netikiu as zibutemis ziema....  schmoll.gif

Taigi Sočio olimpiada ant nosies, Kažkurios lyg šalys žada boikotuot dėl Rusijos vidasu ir užsienio politikos, gėjų įstatymo ir tt , tai Putinas atseit nesusijus su tuo malonę suteikė.. Nėr buvę, kad be užslėptų motyvų Rusija ką darytų, ypač Šitas... Tfu..
Atsakyti
QUOTE(Bastetė @ 2013 12 22, 11:18)
Taigi Sočio olimpiada ant nosies, Kažkurios lyg šalys žada boikotuot dėl Rusijos  vidasu ir užsienio politikos, gėjų  įstatymo ir tt , tai Putinas atseit nesusijus su tuo malonę suteikė.. Nėr buvę, kad be užslėptų motyvų Rusija ką darytų, ypač  Šitas... Tfu..

Aha, as irgi girdejau komentarus, kad del Socio cia jis staiga toks "gailestingas" patapo biggrin.gif
Atsakyti