QUOTE(grange @ 2014 01 13, 18:47)
nu tikiuos, kad nieko rimtesnio ir nebus, kaip tik ta tridienė
nu dabar ir man juokinga

bet tada... sugalvok taip paklaust, bet gal galvojo kad aš žinau kas ten pas mane kieta tam pilve
bet ale išjudino jis man ten matyt, šiandien mm parėjo (nu turėjo, už dienos kitos) bet su tokiu trenksmu, kad darbe vos nenualpau, visa šlapia, balta, drebanti.. su taxu extra namo važiavau

nes vaistų neturėjau, kitaip būt nieko.. dabar nešiosiuos visada.
nu ne, ne tridienė...gerklė ir dantys. Bt nieko labai rimto. Buvom pas neurologą, viskas čiki, tik masažų sakė rekomenduos. Temperatūros kaip ir nebėra, ryt jei nebus, operuosim ta spuogiuką.
tu čia juokini, tai ir aš pajuokinsiu, bėgdama į autiką, kaip drėbiaus visu savo 180 cm ir vežimą apverčiau

gerai, kad sportinukas su diržais gerais, tai vaikas pakabojo viršuj, kol atsistojau...ne gana to, autikas palei nosį nuvažiavo, bet žmonės viduj matę mano ,,pasirodymą" sustabdė vairuotoja, nachalas koks

tai dar bėgau iki nuvažiavusio autiko, vos vėl nepaslydau

kol visa drebančiom rankom įsikabarojau į vidų

snieguota

nu spėju vaizdelis neblogas turėjo būti žiūrint iš autiko

spragėsių tetrūko jiems
Nu aš iš ,,neturėjimo ką veikt" dar vieną nelaimę išbandyt užsimaniau..lėles iš modelino...

nusipirkau gaidišką tokį papigiai, tai dabar kažką surezgiau...ryt dažysiu... Bet jau noriu normalų nusipirkti...nu kas su manim negerai???užsiimu visokiais niekais, po to verkiu, kad nusivarau kaip arklys nuo kojų...ir plius aš nesutverta smulkmeniškumui, noriu visko greitai ir dabar...netinka man lėlių gamyba...ir kodėl pradėjau