Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 10:08)
na ikalbejai manifesto pameginsiu  Si  man nepatiko blush-anim-cl.gif
nera jau  4u.gif

rimtai? Man tokis malonus labai wub.gif net pasiėmus darbe lapelį šalia klaviatūros pasidėjau, vis įkišu nosį biggrin.gif tai gal turi savo kolekcijoj dulkančius juos? ax.gif Mielai perimčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2013 12 20, 11:12)

Antrus turiu wub.gif aulas platus, kam aktualu
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 20, 08:46)
Labas rytas  4u.gif

prisiskaičius čia pagyrų buvau vakar Kristutėj ir uosčiau YSL Manifesto -  wub.gif saldybė didelė, bet jau gėėėris dabartinėms emocijoms  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ir George Armani Si irgi geras  wub.gif lengvas, saldus irgi, man toks gan popsinis gal, bet labai jau smagus nosiui smile.gif

Noriu abiejų!  biggrin.gif

JMD su savo spaudimu dar gyvs mergaitis?

O vat man Si kvepaliuku meginuka dave kristutej, tai pirmas yspudis buvo labai geras, bet pa po kiek laiko man jie taip juatesi, pradejo erzinti ir net negera daresi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 20, 10:10)
Labas is ryto  mirksiukas.gif
Ingute, turiu nemazai Ann Taylor bizuterijos. Labai kokybe patiko, nepalyginsi su kokiu Guess, kur apyrankes geltonumas nusisere po kokiu penkiu uzsidejimu.  doh.gif

zodizu tuoj ilisiu dar pasidairyt man irgi AT kokybe atrodo kad turi but tobula

QUOTE(Semilga @ 2013 12 20, 10:11)
Neislakstys tie kristaliukai?kaip daznai su akutemis buna... ax.gif

tikrai nekrenta matau kiek panos perka, tai itariu gera kokybe ens rasytu jei s kad neverta

QUOTE(Eglute @ 2013 12 20, 10:12)

pirmi labai mano stilius ir dydis net mano wub.gif
QUOTE(Semilga @ 2013 12 20, 10:16)
As tai medzioju MK balerinkas, bet tai dydzio mazumas doh.gif  http://www.shoemetro...aterial=Leather

ir as tokiu mielai.... wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 20, 10:27)
Sitos dailios ir dydis jauciu tiktu man  bigsmile.gif  bet vel tie "auksai" g.gif  NOrs prie ryzos tase gal nieko butu  g.gif  papildomos nuolaidos nera?

Ir dar, dabar jau as klausiu mergyciu, ar kas gavot skaiciuku wilsono sianakt?  blush2.gif

Lrytas visoms  mirksiukas.gif

WL saskiatos jau eina maciau siunciamos dalimis jau, iki savaitgalio galo manau bus saksiatos tu prekiu kurios jau gautos 4u.gif

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 20, 10:29)
rimtai? Man tokis malonus labai wub.gif net pasiėmus darbe lapelį šalia klaviatūros pasidėjau, vis įkišu nosį biggrin.gif tai gal turi savo kolekcijoj dulkančius juos?  ax.gif Mielai perimčiau  ax.gif

pradzioj jie gal nieko bet ant rieso man kazkas islindo ko paksui ilgai nenuploviau doh.gif erzina baisiai.. Armani man kazkaip nelabai siaip kvepalai, Code ir deimantus turiu, deimantu mielai atsisakyciau nes ne mano tipo jie.. o codas visai tinkamas kartais

aque di gio arbuziuku dar turiu kazkada patiko dabar.. tik kad stovi
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 20, 10:30)
Antrus turiu  wub.gif aulas platus, kam aktualu

o kaip dydis 9.5 kazi tiktu su 26.2 peda blush2.gif
QUOTE(D'esire @ 2013 12 20, 10:31)
O vat man Si kvepaliuku meginuka dave kristutej, tai pirmas yspudis buvo labai geras, bet pa po kiek laiko man jie taip juatesi, pradejo erzinti ir net negera daresi g.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 12 20, 10:31)

kaip įdomu, kai potyriai skirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 20, 09:30)
Antrus turiu  wub.gif aulas platus, kam aktualu

Kiek cm pamatuokit, nes googlinu lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
aque di gio wub.gif bet neturiu blush2.gif kazkaip visusr kiek maciau tai didokos kainytes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 10:34)
pradzioj jie gal nieko bet  ant rieso man kazkas islindo  ko paksui ilgai nenuploviau  doh.gif  erzina baisiai.. Armani  man kazkaip nelabai siaip kvepalai,  Code ir deimantus turiu, deimantu mielai  atsisakyciau nes ne mano tipo jie.. o  codas visai tinkamas kartais

va ant riešo aš jo neturiu tik ant lapelio. Manifesto ant riešo purškiau.
deimanto neuosšius..
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 11:34)

o kaip dydis  9.5  kazi tiktu su 26.2 peda blush2.gif

Oi, del didesniu dydziu nzn mirksiukas.gif rudeninius, zieminius perku 6, sie irgi tiko, tai tik galiu pasakyt, kad atitinka - nedidinti/ nemazinti, tik jau aulas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Musiukass @ 2013 12 20, 09:38)
va ant riešo aš jo neturiu tik ant lapelio. Manifesto ant riešo purškiau.
deimanto neuosšius..

Musiuk, man zinok kvepalai ant lapelio ir ant rieso labai labai skiriasi. Esu pasipurskusi ant lapelio Gucci Guilty ir kaip svaigau as apie juos, kol nepabandziau ant rieso doh.gif Nu neimanoma buvo buti su jais doh.gif

Todel dabar jei kuris patinka ant lapelio, butinai pratestuoju ir ant rieso blush2.gif
Atsakyti
Crocs jei tinka dydis geros kainos
man rodos dar viskam shoemeteo -20%
https://www.shoemetr...band-jaunt.aspx

https://www.shoemetr...-berryessa.aspx
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 20, 11:36)
Kiek cm pamatuokit, nes googlinu lotuliukas.gif  4u.gif

37 cm, yra dar gumytes 4u.gif cia 6 dydzio( nzn gal visu dydziu vienodas blush2.gif )
Atsakyti