Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

Sveikos 4u.gif

Pagalau pasivijau jus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Semilga @ 2013 12 20, 10:36)
Kiek cm pamatuokit, nes googlinu lotuliukas.gif  4u.gif

nus draugelkai parasiau ji turi 9tuka su 39d sake aulas 40cm drasiai doh.gif
tada ramu ir man nes 9.5 jei dr didesnis tai jau negerai
QUOTE(D'esire @ 2013 12 20, 10:37)
aque di gio  wub.gif  bet neturiu blush2.gif  kazkaip visusr kiek maciau tai didokos kainytes g.gif

as triu nedaug belike vienu metu einami labai net buvo o pigiau nzn ju kur cia dovanu gavus esu blush2.gif

QUOTE(Musiukass @ 2013 12 20, 10:38)
va ant riešo aš jo neturiu tik ant lapelio. Manifesto ant riešo purškiau.
deimanto neuosšius..

visuomet tik ant rieso - nes nuo lapuko vienaip o kai susigroja su kunu - kitaip buna drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 11:34)

WL saskiatos jau eina maciau siunciamos dalimis jau,    iki  savaitgalio galo manau bus saksiatos tu prekiu kurios jau gautos 4u.gif

Iki savaitgalio galo, tai jau nespes su paskutine siuntele iskeliaut unsure.gif taip norisi susimoket ir kad issiustu dar siemet, nu ka darysi blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas noretu Vistos M dydzio uz 100 lt? mirksiukas.gif
Man dvieju per daug biggrin.gif Beto nusprendziau kad tai nevista o balandis biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
del Etienne Aigner dydzio -
USA9, viduj 26,5cm, aulas uztrauktas ir matuotas is isores 19cm
user posted image
Atsakyti
saulute maciau anoj temoj tave taip ir pagalvojau kad vejies blush-anim-cl.gif

Anntaylor sukneliu i sale ikelta nemazai - 60% visam sale labai nedaug reik iki freee ship
http://www.anntaylor...p;fRequest=true

Atsakyti
QUOTE(Lucky_2 @ 2013 12 20, 09:43)
37 cm, yra dar gumytes  4u.gif  cia 6 dydzio( nzn gal visu dydziu vienodas blush2.gif )

aisku verysad.gif 4u.gif
Bus platus...
Nors va, del dydzio...tai tada tiktu pagal visu parasytus cm g.gif mirksiukas.gif

Va, realiai
http://www.youtube.c...h?v=ufhbOz-K9gM
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 20 gruodžio 2013 - 10:04
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 10:46)
nus draugelkai parasiau  ji  turi 9tuka  su 39d  sake aulas 40cm drasiai  doh.gif
tada ramu ir man nes  9.5 jei dr didesnis tai jau negerai

turiu kitokius batus su tokio pločio aulu. Labai liuks, su skiniukais pasaka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 09:48)
saulute    maciau  anoj temoj tave taip ir pagalvojau kad vejies blush-anim-cl.gif

Anntaylor sukneliu i sale ikelta    nemazai - 60% visam sale  labai nedaug reik iki freee ship
http://www.anntaylor...p;fRequest=true

vakar po darbu neturejau kada pasijungt, tai siandien naudojuosi proga laisvu rytu ir skaitau smile.gif

kazkaip saskaitu negaunu.... neidomu net
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2013 12 20, 10:43)
Musiuk, man zinok kvepalai ant lapelio ir ant rieso labai labai skiriasi. Esu pasipurskusi ant lapelio Gucci Guilty ir kaip svaigau as apie juos, kol nepabandziau ant rieso doh.gif  Nu neimanoma buvo buti su jais doh.gif

Todel dabar jei kuris patinka ant lapelio, butinai pratestuoju ir ant rieso blush2.gif

QUOTE(Ingakalnis @ 2013 12 20, 10:46)
as triu  nedaug belike vienu metu einami labai net buvo o pigiau nzn ju kur  cia dovanu gavus esu blush2.gif
visuomet tik ant rieso - nes  nuo lapuko vienaip o kai susigroja su kunu - kitaip buna  drinks_cheers.gif

jo jooo, šitą žinau 4u.gif
Ale tik viena ranką laisvą nuo kvapo turėjau Manifestui, kitur buvo Belovedo pripurkšta, tai ano nepermuš niekas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jurbur @ 2013 12 20, 10:47)
del Etienne Aigner dydzio -
USA9, viduj 26,5cm, aulas uztrauktas ir matuotas is isores 19cm
user posted image

nu nieko sau
tai 9.5 iseina 27?
QUOTE(sau_lu_te @ 2013 12 20, 10:52)
vakar po darbu neturejau kada pasijungt, tai siandien naudojuosi proga laisvu rytu ir skaitau smile.gif

kazkaip saskaitu negaunu.... neidomu net

bus saskaiteles laureta matau kas dien daaug siuncia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingakalnis: 20 gruodžio 2013 - 09:57
QUOTE(bambyze @ 2013 12 20, 09:51)
turiu kitokius batus su tokio pločio aulu. Labai liuks, su skiniukais pasaka  4u.gif

tai va, kad namie kruva batu, bet praktiskai visi su skiniukais tik ir nesiot man gaunasi verysad.gif
Atsakyti