Įkraunama...
Įkraunama...

FM group 3

QUOTE(Ievuž @ 2014 10 02, 16:35)
O koks FB grupės pavadinimas? norėčiau prisijungti  ax.gif

Atleiskit, bet ten uždara grupė komandos narių bendravimui. Jeigu ateityje padarysiu puslapį, būtinai pasiviešinsiu (kas čia žino, gal atsiras daugiau noro tam po konferencijos).
Yra čia daugiau važiuosiančių į konferenciją šeštadienį?
Atsakyti
manes tikrai nebus,bet tikiuosi, kad is mano grupes tikrai bus merginu. kas tikrai bus tai mano sponsores : Dalia,Lina ir Zita.
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2014 10 03, 12:49)
manes tikrai nebus,bet tikiuosi, kad is mano grupes tikrai bus merginu. kas tikrai  bus tai mano sponsores : Dalia,Lina ir Zita.

Lina, tai turi omenyje Pakalniškienę? Na taip, ji jau tikrai turi būti, pasakos savo sėkmės istoriją konferencijos metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2014 10 03, 17:56)
Lina, tai turi omenyje Pakalniškienę? Na taip, ji jau tikrai turi būti, pasakos savo sėkmės istoriją konferencijos metu smile.gif

Aha , butent ja . zinau,kad bus kelios merginos is mano grupes, ir zinoma,Irena. as tai vis kalbina Irena i Italija, bet nelengva cia su italais susitarti doh.gif

mane tai labai domina TT kolekcijos kvepalai....isbandykite ir parasykite !!
Atsakyti
Na, kokios naujienos po konferencijos? ir kaip dėl TT kolekcijos Lietuvoje, gal ką nors tiksliau pranešė? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2014 10 03, 20:34)
Aha , butent ja . zinau,kad bus kelios merginos is mano grupes, ir zinoma,Irena. as tai vis kalbina Irena i Italija, bet nelengva cia su italais susitarti  doh.gif

mane tai labai domina TT kolekcijos kvepalai....isbandykite ir parasykite !!

Na Irena dabar labai visur skuba, kelionė po kelionės pas ją, net namie nelabai spėja pabūt smile.gif
Kiek žinau, Violeta yra tavo grupėj, tai ji irgi buvo pasveikinta jubiliejaus proga smile.gif

TT kolekcija Lietuvoje jau nuo šiandienos. Kaip ir naujas For Home katalogas.
TT kolekcijos labai akcentavo, kad ribotas kiekis yra.
Vulkano akmenukai labai patiko, vyriški kvepalai skaniai kvepia, moteriški bent man tai nekažką smile.gif (na ir daugiau girdėjau, kad nepatiko. Bet yra kam ir patinka, tai skonio reikalas). Baltas rankų darbo muilas malonaus kvapo. Iš kosmetikos girdėjau apie šešėlius teigiamų atsiliepimų. Moteriškės galėtų daugiau pakomentuoti apie kosmetiką, nes mačiau išbandė ir nagus pasilakavo, nu žodžiu viską apžiūrėjo. Tik nebuvo kavos su arbata.
Tiesa, Home katalogą tai gavom, o TT - ne. Po renginio kažkaip pamiršau pasidomėti, kaip ten bus su popierine versija, ar išleis ar ne.

Apie patį renginį, Anelė, Irenos mama, gavo automobilį. Buvo įvairių dovanėlių, dalinamų loterijos būdu, mano komandos narė irgi gavo vieną. Buvo originaliai pristatyta kompanijos istorija, žmonės pasakojo kaip jiems lengvai arba nelengvai sekėsi pasiekti to, ką jau pasiekė. Svečias iš Lenkijos kuria savo komandą ir Lietuvoje, taip pat siūlė jei kas turi draugų, giminių Lenkijoj - nukreipti į jį, ir padės tam žmogui suteikdamas reikiamą informaciją. O taip pat pažintys, pokalbiai ir didžiulis skanus tortas, kurio taip ir nepavyko viso įveikti gausiam susirinkusiųjų būriui (turėtų būti apie 200).
Atsakyti
Jau abu katalogus galima pamatyti www.fmgroup.lt , TT prie naujienų (prisijungus).
Atsakyti
Mr.Rat : bet ne ta ...mano violeta is salcininku ir 100 po ja esanciu zmoniu. na ,zinoma, jie ne visi po ja ,nes grupe auga sparciai ir jie labai gerai eina i prieki visi.dalis ju yr alenku kilmes , tai sveciui is lenkijos su mano grupe nepasiseke tongue.gif

taip TT kolekcija yar ribota ,nes tai tik gimtadienine kolekcija . kas zino,gal ja paliks, gal ir ne ....
as kvepalu meginuku bandziau uzsisakyti,bet pas mus jau ju nebera..............lauksiu kol pasirodys....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 06 spalio 2014 - 13:16
smile.gif Visko gali būt, tiesiog toj pusėj sėdėjo žmonės iš Šalčininkų, tai pagalvojau, kad ta pati.

Dėl riboto TT prekių kiekio, tai viskas priklausys nuo paklausos, jei prekių poreikis bus labai didelis - gaus įtraukti į pastovų asortimentą.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2014 10 06, 16:59)
smile.gif Visko gali būt, tiesiog toj pusėj sėdėjo žmonės iš Šalčininkų, tai pagalvojau, kad ta pati.

Dėl riboto TT prekių kiekio, tai viskas priklausys nuo paklausos, jei prekių poreikis bus labai didelis - gaus įtraukti į pastovų asortimentą.

biggrin.gif ta Violeta, kuria sveikino yra is Vilniaus ir ji sedejo salia manes biggrin.gif , nes turejo 50-meti jubilieju. smile.gif

Kvepalai is TT kolekcijos labai labai fainos ir moteriski ir vyriski, nes uosciau, labai patiko. Kaina truputi sustabdo nuo pirkimo .... ax.gif O veido krema ir seruma jau uzsakiau, ir nagu laka irgi biggrin.gif
Nors kvepalai tikrai verti siu pinigu, kvapas toks isskirtinis, labai prabangus, ritietiskos natos susipina su gelemis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viola**** @ 2014 10 07, 12:19)
biggrin.gif ta Violeta, kuria sveikino yra is Vilniaus ir ji sedejo salia manes biggrin.gif , nes turejo 50-meti jubilieju. smile.gif

Kvepalai is TT kolekcijos labai labai fainos ir moteriski ir vyriski, nes uosciau, labai patiko. Kaina truputi sustabdo nuo pirkimo ....  ax.gif  O veido krema ir seruma jau uzsakiau, ir nagu laka irgi biggrin.gif
Nors kvepalai tikrai verti siu pinigu, kvapas toks isskirtinis, labai prabangus, ritietiskos natos susipina su gelemis. smile.gif

O aš tai labiausiai džiaugiausi šešėlių palete ir surumu taip pat. Kvepalai moteriški man per aštrūs, per stiprūs, bet skonio reikalas. Vyriški skanųs tikrai.

Dar labai patiko baltas muilas su pipirais, net per pakuotę užsiuodė vanilinis kvapas, juodas neužsiuodė, tai nežinau koks, kaina irgi nemaža, bet dovana būtų puiki. Vulkaniniai akmenukai irgi gera dovana.

Su muilais dovanoms aš susiduriu kartais su tokia problema, kad jei geras, brangus, rankų darbo muilas, tai bijau, kad kai kurie žmonės tiesiog neįvertins tokių daiktų.
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2014 10 07, 11:53)
O aš tai labiausiai džiaugiausi šešėlių palete ir surumu taip pat. Kvepalai moteriški man per aštrūs, per stiprūs, bet skonio reikalas. Vyriški skanųs tikrai.

Dar labai patiko baltas muilas su pipirais, net per pakuotę užsiuodė vanilinis kvapas, juodas neužsiuodė, tai nežinau koks, kaina irgi nemaža, bet dovana būtų puiki. Vulkaniniai akmenukai irgi gera dovana.

Su muilais dovanoms aš susiduriu kartais su tokia problema, kad jei geras, brangus, rankų darbo muilas, tai bijau, kad kai kurie žmonės tiesiog neįvertins tokių daiktų.

as butent tai ir akcentuoju: kaina yra tokia,kadangi tai naturalus ranku darbo produktas.
Atsakyti