Įkraunama...
Įkraunama...

FM group 3

Nu va, nebėra naujųjų kvepalų Lietuvoje, kavos naujos irgi jau nebėra. Manau, kad po šiandienos bus ir daugiau trūkumų TT kolekcijos.
Atsakyti
ner ko noreti : kai produktas geras , tai ir paklausa yra . tuoj ir kitu produktu neliks ,taip kad skubekite !!! man apie seruma laabai gerai atsiliepia.
Atsakyti
Sveiki, stai ir as : vakar buvau fm group gimtadienyje ir teko isbandyti naujus fm group TT linijos kvapus .
Abieju labai grazus ipakavimai. moteriskas su oda ir tikrai traukiantis aki. kvapas: man jis patiko: labai sensualus,elegantiskas,kazka primena,bet niekaip nsauna i galva ka ................
o vyriskas: jis kazkaip labai medinis ir bergamotinis ...net nezinau, kaip ji geriau aprasyti ....mane jis kazkaip nelabai suzavejo.. kam patinka mediena kvapas - tia jis yra liuks .na,nevertui sie kvapai yra ZEMES !!!!!!!!!!

greitai ir blog'è rasite aprasymus, o kol kas tik italiskas gimtadineio variantas.
Atsakyti
Norejau ikelti nuotrauka : londono bendradarbiai pasiruose halloween sventei!!!
bet ikelia laaaaaaaaaabai didele ......
tai tada pasiziurekite cia :

http://fmagne.blogspot.it/

visas makiazas padaytas su fm group kosmetika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo volpe: 31 spalio 2014 - 14:01
Jau ir antras žmogus pasiekė Jasper Star lygį. Tai Aldo Parisi iš Italijos. Daugiau info (angliškai)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MrRAT: 01 lapkričio 2014 - 07:18
Taip. As ji asmeniskai pazystu smile.gif juk pati Italijoje gyvenu smile.gif

jau ir jis yra mano bloge .

o as laukiu nauju kvepalu megineliu....labai jau idomu,kokie kvapai smile.gif

Atsakyti
Sveiki,gal kur nors yra FM isparduotuve?Ieskau moterisku kvepalu is TT kolekcijos,gal kas nors noretu pasidalinti? g.gif
Atsakyti
Jurga : kiek zinau, oficialios isparduotuves nera ....ir cia jos neturime......as tau pasiunciau az. gal pavyks susitarti smile.gif
oas per fm group gimtadieni isbandziau: man jis patiko. vyriskas buvo labiau medinis, o moteriskas visai nieko smile.gif
Atsakyti
Kaip jau rašė, kad nėra išparduotuvės, tai ir nebus. Nes FM group daro nuolaidas užsiregistravusiems žmonėms. Tai vat, gausit prisiregistruot, bus pigiau.
O jei neoficialios išparduotuvės, kur parduoda nepatikusius kvepalus, tai nėra tiek daug tokių parduodamų, nes pauosto žmonės prieš pirkdami. Tai atskirai vien FM tikrai nebus.
Atsakyti
QUOTE(MrRAT @ 2014 11 06, 23:56)
Kaip jau rašė, kad nėra išparduotuvės, tai ir nebus. Nes FM group daro nuolaidas užsiregistravusiems žmonėms. Tai vat, gausit prisiregistruot, bus pigiau.
O jei neoficialios išparduotuvės, kur parduoda nepatikusius kvepalus, tai nėra tiek daug tokių parduodamų, nes pauosto žmonės prieš pirkdami. Tai atskirai vien FM tikrai nebus.

Ji jau yra nare , bet matyt nenorejo 50 ml.... stai kodel man patinka klasikine kolekcija: ten 30 ml : man tinkantis kiekis.
o man visai patiktu : gal kas nusipirko, bet , zinai kaip buna: pauostai, pamegini, atrodo patinka ir viska....o po poros menesiu jau nebenori.........bent jau cia taip nutinka.
stai kodel ir cia iesko daugiau 30 ml, o musu kolekcijos 15 ml : kvepalai rankinuke - as taip juos vadinu: tai tiesiog pasaka! visi ju iesko!
Atsakyti
QUOTE(volpe @ 2014 11 07, 12:39)
Ji jau yra nare , bet matyt nenorejo 50 ml.... stai kodel man patinka klasikine kolekcija: ten 30 ml : man tinkantis kiekis.
o man visai patiktu : gal kas nusipirko, bet , zinai kaip buna: pauostai, pamegini, atrodo patinka ir viska....o po poros menesiu jau nebenori.........bent jau cia taip nutinka.
stai kodel ir cia iesko daugiau 30 ml, o musu kolekcijos 15 ml : kvepalai rankinuke - as taip juos vadinu: tai tiesiog pasaka! visi ju iesko!

Taip,as norejau mazesnio kiekio,bet deja teko pirkt toki koks yra.Na tikiuos sunaudosiu.
Atsakyti
pamatysi,kaip sunaudosi. arteja ziema, saltukas, tai noresis truputi daugiau gal...as vejuotomis dienomis naudoju fm354 : jis toks saldesnis, tai man ne taip saldu buna smile.gif
Atsakyti