Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 283

QUOTE(bfv403 @ 2013 12 30, 18:42)
ziuriu saks'e yra http://www.saksfifth...p;bmUID=kd3LVL2
sephoroje jau nebera, o as siunciausi is uk, bet jau irgi nebera,nes jie skaitosi sezono limituoto leidimo.

QUOTE(Ramaja @ 2013 12 30, 18:47)

bet cia ne tos pacios pudrytes, matosi pagal pacia pudra g.gif nes ta is modnique ir as pirkau, siaubas kokia blizgi jinai, as jos ant veido tai net netepsiu vasara, siaip kur ant ranku, dekolte, atrodo tiek mazai perbraukiu sepeteliu, o jau blizgumo kiek blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 30 gruodžio 2013 - 17:55
Merginos kurios esat sakesi is Loft, kaip dydziai ar atitinka tiek del petite tiek del regular klausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 30, 17:54)
bet cia ne tos pacios pudrytes, matosi pagal pacia pudra  g.gif  nes ta is modnique ir as pirkau, siaubas kokia blizgi jinai, as jos ant veido tai net netepsiu vasara, siaip kur ant ranku, dekolte, atrodo tiek mazai perbraukiu sepeteliu, o jau blizgumo kiek  blink.gif

As maniau, kad Guerlain visos panasios, t.y bronzatai. Negavau dar jos, bet jei tokia blizgi doh.gif , nebus kur det blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 12 30, 18:59)
As maniau, kad Guerlain visos panasios, t.y bronzatai. Negavau dar  jos, bet jei tokia blizgi  doh.gif , nebus kur det  blink.gif

man atrodo skiriasi bronzatai g.gif gal jums ir nebus blizgi, gal cia tik man taip atrodo biggrin.gif kiekvienam gi skirtingai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 30 gruodžio 2013 - 18:03
Sveiki,

ar 20 dienos siuntinuka Siauliai jau gavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 12 30, 17:59)
As maniau, kad Guerlain visos panasios, t.y bronzatai. Negavau dar  jos, bet jei tokia blizgi  doh.gif , nebus kur det  blink.gif

Va dar kokiu yra:
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac
http://www.modnique....ze/seeac/gseeac
Atsakyti
Laba,

Siauliu siuntinukas gautas, laiskai visoms surasyti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Bipren @ 2013 12 30, 18:05)
Sveiki,

ar 20 dienos siuntinuka Siauliai jau gavo? 4u.gif

Gavo mirksiukas.gif Bet jusu vardu ten nieko nera g.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 30, 18:03)
man atrodo skiriasi bronzatai  g.gif gal jums ir nebus blizgi, gal cia tik man taip atrodo  biggrin.gif  kiekvienam gi skirtingai  mirksiukas.gif

Kaip as tokia zinove biggrin.gif Is temutes mergaiciu daugiau suzinau apie kosmetika, kremus. Kazkaip labai mazai jos naudoju, daugiau dovanoms perku biggrin.gif
Atsakyti
b
QUOTE(Blond @ 2013 12 30, 19:08)
Laba,
Siauliu siuntinukas gautas, laiskai visoms surasyti 4u.gif
Papildyta:
Gavo  mirksiukas.gif Bet jusu vardu ten nieko nera g.gif

Radau jau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bipren: 30 gruodžio 2013 - 18:20
QUOTE(daliux78 @ 2013 12 30, 19:03)
man atrodo skiriasi bronzatai  g.gif gal jums ir nebus blizgi, gal cia tik man taip atrodo  biggrin.gif  kiekvienam gi skirtingai  mirksiukas.gif

na sita matosi kad grynai auksine, spindinti, tai jos tik truputuka nebent ax.gif
ziurint kokio efekto mergaites norit is bronzanto? jei naudoti veido konturavimui tai turetu buti matinis pvz Hoola, ar koks kreminis tamsesnis nei oda kokius 3 kart, neturiu pati egipto zemes, man kazkoks ''plytinis'' nesusipartimas ji atrodo lotuliukas.gif , o jei tiesiog ydegy paryskint tai gali but ir spindintis bronzantas naudojamas kaip skaistalai , pati neturiu MAC, jis berods turi truputy spindesio.
tik matiny ir spindinty tept reiktu skirtingose veido vietose ax.gif 4u.gif

as namuciuos, dezute ispakuota, tad kam patogu, prasom, del rytojaus skambinkit, busiu iki 12 mazdaug, veliau vakarop apie 16 manau +-
Papildyta:
QUOTE(Ramaja @ 2013 12 30, 19:05)

ta kur vienspalve manau bus matine, ir tiks vedo konturavimui, o ta kur dvispalve bus spindinti, tai puikiai paryskins dekolte, pecius, ar skruostikaulius smile.gif
Atsakyti
Laba,
pas ką Alytaus 20d. siuntinukas?
Atsakyti
QUOTE(Ramaja @ 2013 12 30, 19:11)
Kaip as tokia zinove  biggrin.gif Is temutes mergaiciu daugiau suzinau apie kosmetika, kremus. Kazkaip labai mazai jos naudoju, daugiau dovanoms perku  biggrin.gif

as irgi tokia pati zinove zinokit biggrin.gif as tai noreciau ismokti visokiu tu makijazo paslapciu, tik kai laiko visai neturiu tai taip ir lieka, kad tik nusiperku kokia mergaiciu isgirta priemone ir viskas biggrin.gif

QUOTE(dimele @ 2013 12 30, 19:20)
na sita matosi kad grynai auksine, spindinti, tai jos tik truputuka nebent  ax.gif
ziurint kokio efekto mergaites norit is bronzanto? jei naudoti veido konturavimui tai turetu buti matinis pvz Hoola, ar koks kreminis tamsesnis nei oda kokius 3 kart, neturiu pati egipto zemes, man kazkoks ''plytinis'' nesusipartimas ji atrodo  lotuliukas.gif  , o jei tiesiog ydegy paryskint tai gali but ir spindintis bronzantas naudojamas kaip skaistalai , pati neturiu MAC, jis berods turi truputy spindesio.
tik matiny ir spindinty tept reiktu skirtingose veido vietose  ax.gif  4u.gif

as namuciuos, dezute ispakuota, tad kam patogu, prasom, del rytojaus skambinkit, busiu iki 12 mazdaug, veliau vakarop apie 16 manau +-
Papildyta:
ta kur vienspalve manau bus matine, ir tiks vedo konturavimui, o ta kur dvispalve bus spindinti, tai puikiai paryskins dekolte, pecius, ar skruostikaulius smile.gif

as sakau, kad reikia pirma pasiklausti mergaiciu temoj, tai zmones ismanantys patars nors, ka pirkti drinks_cheers.gif
QUOTE(xlady @ 2013 12 30, 19:28)
Laba,
pas ką Alytaus 20d. siuntinukas?

pas Luggne 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daliux78: 30 gruodžio 2013 - 18:43