Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 283

QUOTE(xlady @ 2013 12 30, 19:28)
Laba,
pas ką Alytaus 20d. siuntinukas?

Surašiau visoms laiškučius, šiandien vėlokai parsivežiau. Bet atsiimti galit ir rytoj, ir šiandien iki vėlumos. Pas mane pastoviai kažkas namuose būna, tai be problemų bet kuriuo metu 4u.gif

Daliux ir MM, ačiū, už prekytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2013 12 30, 19:45)
Surašiau visoms laiškučius, šiandien vėlokai parsivežiau. Bet atsiimti galit ir rytoj, ir šiandien iki vėlumos. Pas mane pastoviai kažkas namuose būna, tai be problemų bet kuriuo metu  4u.gif

Daliux ir MM, ačiū, už prekytes  4u.gif

aciu jums uz pagalba ir pirkinukus 4u.gif
Atsakyti
Ar ne sitas priemones mergaites gyret? Lyg kauke, ar sveitikli? Kazkaip neuzfiksavau. ax.gif
http://www.hautelook.com/event/44773
Uzrodykit koki stebukla. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gretuxxx @ 2013 12 30, 20:11)
Ar ne sitas priemones mergaites gyret? Lyg kauke, ar sveitikli? Kazkaip neuzfiksavau.  ax.gif
http://www.hautelook.com/event/44773
Uzrodykit koki stebukla.  biggrin.gif

sitas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bfv403 @ 2013 12 30, 18:07)
man tai Guerlain terra ora geriu geris  wub.gif  turejau terra cotta, tai kol baigiau si pasirode, tai net negalvojusi vel nusipirkau  smile.gif
user posted image

Man irgi šita superinė wub.gif wub.gif mano aprašymas ir foto sak'se yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 12 30, 21:05)
Man irgi šita superinė  wub.gif  wub.gif mano aprašymas ir foto sak'se yra  ax.gif

kokiu sepeteliu ja naudoji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 12 30, 21:05)
Man irgi šita superinė  wub.gif  wub.gif mano aprašymas ir foto sak'se yra  ax.gif

graziai atrodo wub.gif , reiktu gal su koduku nusipirkti is sakso g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 30, 21:11)
kokiu sepeteliu ja naudoji?  4u.gif

Dažniausiai su Sigma F45 kabukiu smile.gif labai faina tikrai smile.gif jeigu norisi matinės, tai Benefit - Hoola arba dar labai superinė Aerin, tik foto neturiu smile.gif tokia nei matinė nei blizganti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 12 30, 21:21)
Dažniausiai su Sigma F45 kabukiu smile.gif labai faina tikrai smile.gif jeigu norisi matinės, tai Benefit - Hoola arba dar labai superinė Aerin, tik foto neturiu smile.gif tokia nei matinė nei blizganti  ax.gif

einu uzsisakyti guerlain drinks_cheers.gif matines nenoriu, nes turiu MAC matine, noriu svytincios wub.gif wub.gif Aciu uz uzsamias foto ir aprasyma thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 30 gruodžio 2013 - 20:41
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 30, 21:24)
einu uzsisakyti guerlain  drinks_cheers.gif matines nenoriu, nes turiu MAC matine, noriu svytincios  wub.gif  wub.gif Aciu uz uzsamias foto ir aprasyma  thumbup.gif

drinks_cheers.gif tikrai, as tokios ir norejau bet nusipirkau visai ne tokia, nes nieko nesupratau kas per skirtumai tu bronziatu blush2.gif biggrin.gif nu nieko, gyveni zmogus ir mokaisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 12 30, 20:24)
einu uzsisakyti guerlain  drinks_cheers.gif matines nenoriu, nes turiu MAC matine, noriu svytincios  wub.gif  wub.gif Aciu uz uzsamias foto ir aprasyma  thumbup.gif

Is kur imsi? Ir mane gundo. biggrin.gif
Atsakyti