Esu stipriai pasimetes gyvenime, blaskausi, pradejau skaityti temas panasia tema ir pabandysiu parasyti cia. Man 37m, issiskyriau pries daugiau nei menesi(oficialiai vede nebuvome, kartu prabuvome 5 metus). Pradesiu nuo pradziu..susipazinau su mergina pries 5 metus, pamilau as ja greitai, na cia is tokiu retu variantu kur krenta i aki vyrams - grazi ir protinga
Sveiki 
Esu stipriai pasimetes gyvenime, blaskausi, pradejau skaityti temas panasia tema ir pabandysiu parasyti cia. Man 37m, issiskyriau pries daugiau nei menesi(oficialiai vede nebuvome, kartu prabuvome 5 metus). Pradesiu nuo pradziu..susipazinau su mergina pries 5 metus, pamilau as ja greitai, na cia is tokiu retu variantu kur krenta i aki vyrams - grazi ir protinga
Ji pamilo mane, nu aisku kaip gali tokio vyro nemylet
Juokauju
Pabendravus su ja atrodo, kad tobula moteris, draugu nuomone tokia pat, mano mamai ji irgi labai patiko. Praejus kokiam geram pusmeciui, pasipirsau jai. Dar po kurio laiko jau ruosemes po truputi vestuvems ir netiketai pradejo islysti tokie negeri dalykai. Pradejo pyktis su mano dukra(is ankstesniu santykiu), jai tada buvo 3 metukai, gyveno su manimi. Is pradziu man tai buvo nesuprantama, bet po truputi visokios keistos nesamones pradejo lysti lauk. Zodziu pradejome pyktis vis dazniau, ji supyksta meta viska ir is namu. Vestuves atidejau. Po keliu metu grizus namo radau buta tuscia, issikrauste. Na as tada jau supratau, kad jai kazkas yra negerai ir cia jau su jos vidumi kazkas ne taip. Po keliu menesiu bendravimo vel prisileido mane, kalbedavomes ir viena diena as jai pateikiau visa mano surinkta medziaga apie jos bedas. Tada aisku isterijos ir panasiai, bet po keliu menesiu pradejo lankytis pas psichologe, pradejo jos gyvenimas aisketi, atsirado ir pas ja spalvos gyvenime, pradejo truputi bendrauti su savo tevais, sese (anksciau nebendravo, buvo susipykusi). Buvo man labai dekinga, kad pastaciau ja ant koju ir parodziau jos klaidas ir kaip reikia gyventi. Sake, kad tokius zodzius istars man per musu vestuves. Zodziu pradejome gyventi vel kartu, pusmeti pragyvenome tobulai, visiskai tobulai, mylintys vienas kita zmones. Lankesi ji pas psichologe pastoviai. Psichologe mate jos gilias ir sudetingas problemas ir minejo, kad tos bedos jos kartosis gyvenime, kaip debesys uzeis ir gali buti, kad visa gyvenima. Vasara nebesilanke pas psichologe, atostogos ir ten
Ir zodziu prasidejo vel viskas kai grizo pas mane dukra(tada jau gyveno su mama uzsienyje) vasarai is uzsienio. Iskarto pastebejau, kad mano drauge ziuri i ja kaip i konkurente, pradejo nekest mano dukros ir taip stipriai, kad kantrybe mano trukdavo ir keldavau balsa namie. Ir per menesi sugebejom sudraskyti santykius iki visisko kracho. Ji tada buvo visiskai kitoks zmogus, kaip psichologe sake, ten vadovauja tada jos blogoji puse. Susikofliktuoti tokiu momentu gali praktiskai su visais ir akimirksniu. Daugelis pradejo matyti kokia ji akiplesa. Zodziu..vel grizo pas psichologe ir vel is naujo viskas... vel po truputi viskas susideliojo ir vel tobulai... ir vel iki vasaros
Ja daug prichologe mokino kaip reaguoti i mano dukra ir panasiai.. taip, situacija truputi buvo is pradziu geresne, tvarkesi ji savimi maciau, bet isseko jai jegos ir vel paluzo.. Ir vel isterijos is bet ko.. Zodziu suvargau as jau, mama senai jau sake kiek as galiu su ja kantrybes tureti, aisku issigadinau daugybe savo nervu, bet myliu ta zmogu ir tikrai nuosirdziai.. Dar pamenu vienas debesys buvo uzplaukes kai ji vos nepateko i avarija ir viskas.. Didesnes emocijos ir ji - kitas zmogus. Ir atsistato tik per kelis menesius. As labai noriu vaiku, noriu grazios seimos, metai bega, o matau, kad ji nepasiruosusi vaiku auginimui. Na negali nestabilus zmogus auginti vaiku
Sis vasara vel isgyvenome labai sunkiai ir as matau, kad mano kantrybe jau baigiasi.. Negaliu nueiti su ja i svecius ir panasiai kai jai blogai, kad gedos nepridarytu. Viena vakara isipyliau brendzio ir prakalbejau namie su pusesere per facebooka, issipasakojau viska, ji mane suprato ir palaike mano minty apie skyrybas. Bet pasirodo mano drauge darbe buvo pasijungusi mano facebooka ir viska mate ka mes rasinejomes ir supyle pusseserei toki laiska atgal, kad sekancia diena gavau puseseres atsakyma, kad drauge jau reikia pas psichiatra vesti ir man paciam jau pas psichologa reikia, jei as visa tai parodziau ka rasinejomes... Nu as aisku siaip taip issigyniau, kad nieko nereodziau, o pati pamate.. Ir tada ta diena paprasiau drauges, kad issikraustytu... Ji pasake, kad laukiasi jau 2 menesiai
Zodziu.. praejo kelios dienos pliusu minusu savyje deliojimo, tai paskutine minute dar pasiuliau arba atsiklaupti pries mane ant keliu ir itikinti dar karta mane pabandyti arba iseiti. Klauptis ant keliu buvo uz ka..prisnekejo apie mane daugybe nebutu dalyku, "graziausiu" zodziu. Ji ant savo isteriju ir isejo. As zinojau, kad ji pirma daro, o veliau galvoja ir man jos labai gaila.. Pradejau bendrauti su kitais zmonemis, po truputi atsigavau, ji man retkarciais parasydavo(gailejosi ir del to laisko pusseserei, sake, kad suprato tada, kad as galiu nutraukti viska po jos tokio laisko..bet), bet as tik kartais atrasydavau. Ir taip netiketai susipazinau su kita mergina, visiska priesingybe..gera, rami, seimyniska, tokia visa kaip ir as
Po skyrybu netiketai nemazai aplinkiniu zmoniu man pasake, kad mano buvusioji man netiko: "as toks geras, o ji tokia bloga
". Mes bendraujame graziai su nauja drauge, as nuo tokios gyvenimo ramybes jau atpratau
Ir labai nenoriu iskaudinti naujos drauges, nes abu suprantame, kad as visai nesenai issiskyriau. Ji - toks geras zmogus, as matau, kad jai labai patinku..zodziu labai bijau ja iskaudinti. Ir atsitiko toks dalykas.. mano buvusi drauge atvyko pasiimti savo buvusiu daiktu, mes su ja pasikalbejome ramiai, graziai, pasipasakojom truputi apie naujas pazintis ir tiek. Ir as jutau, kad kalbedamasis su ja issibalansuoju is savo tos ramybes kuria turejau, ji ta pastebejo, pastebejo, kad netiketai pasimeciau kai pasake apie nauja kazkoki drauga, susigraudino ir ji.. ir priejo, apkabino mane. Pastovejom minute is issiskirstem. Ir nuo to momento as paluzau.. As suprantu, kad cia man buvo skirtas zmogus, bet jau nebegaliu buti kartu. Ji gedos pridare man tiek pries pazistamus, kad as jau is gedos numirciau, jei vel buciau kartu. Sekancia diena buvusioji paskambino, pasake, kaip jauciasi ir pasirodo lygiai taip pat. Sunkios dienos dabar man, keiciasi emocijos labai daznai.. pasimeciau.. gal kas koki gera gyvenimiska patarima pasiulytu ar gal kas is savo patirties pasidalintu apie gyvenima su nevisiskai stabiliais zmonemis? As zinoma noreciau beprotiskai pamilti savo nauja drauge ir uzmirsti ta nestabilu gyvenima, bet sirdziai kaip isakyti as nezinau.
Tai cia jau vadinasi as nenormalus pagal jus
Pavargau gyvenime jau klausytis tokiu pastebejimu, dauguma galvoje tik viena mintis, kad seimoje vieno kalto nebuna. Aisku buna paprastu situaciju ir tada si taisykle tinka, bet cia ne apie tai. Cia mane supras tik zmogus gyvenes su panasiu zmogumi. Kai mane daugybe kartu pazemino gyvenime, kalba supykysi kaip su siuksle, tai jau as negaliu paprasyti zmogaus pries mane atsiklaupti, parodyti, kad tikrai gaila.. Nesakiau, tu cia blin dabar klaupkis..ramiu balsu paprasiau. Bet cia aisku jusu nuomone, turesiu omeny
Vel daugumai LABAI nepatiks, bet
Nemanau, kad 3 metu dukra yra problema normaliai moteriai. Greiciau problema yra TEVAS.
Nesveika tevo meile dukrai gali but problema ir teko girdet apie tokius dalykus... Kai kurie net tiesiai pasako, kad dukra jiems viskas, o tos kurios jam laika skiria tai antroje eileje.
Kaip yra siuo atveju neaisku.
Na nieko... gavo nauja drauge, po kurio laiko kazka supras, pav. kas paprasta ne visuomet kokybiska.
Juk jei butu priesingai tai nebut sapalioniu apie "skirta zmogu"
Manau autoriui skirtas zmogus yra naujoji drauge, su kuria "nera problemu". Apart tos, kad autorius jau kazka jaucia...
Nemanau, kad 3 metu dukra yra problema normaliai moteriai. Greiciau problema yra TEVAS.
Nesveika tevo meile dukrai gali but problema ir teko girdet apie tokius dalykus... Kai kurie net tiesiai pasako, kad dukra jiems viskas, o tos kurios jam laika skiria tai antroje eileje.
Kaip yra siuo atveju neaisku.
Na nieko... gavo nauja drauge, po kurio laiko kazka supras, pav. kas paprasta ne visuomet kokybiska.
Juk jei butu priesingai tai nebut sapalioniu apie "skirta zmogu"
Manau autoriui skirtas zmogus yra naujoji drauge, su kuria "nera problemu". Apart tos, kad autorius jau kazka jaucia...
Cia nera jokiu dideliu nukrypimu i sona. Esu normalus vyras, normali ir mergaite pas mane
Buvusioji irgi turi sunu, bet jis auga su jos tevu(tevas is jos ji per skyrybas ateme del tu paciu jos problemu). Buvo nemazai kartu kai abu vaikai zaisdavo kartu. Ir nuo manes gaudavo barti tas kuris kaltas ir panasiai, cia zodziu nieko isskirtinio. Bet jos sunus galedavo daugiau..pvz.. ijunges tv ji laikyti visa diena, o mano dukra nuejus nuo tv tuojau gaudavo barti nuo jos, kad neisjunge tv. Ir barimas su neapykanta tokia. O beje buvusioji pati tv laikydavo ijungus dienomis.. Nu zodziu, o as negaliu sutikti su neteisybe, nelygybe. Cia manau normaliems zmonems nesuprantami dalykai, dauguma kapsto giliau
Bet yra psichologe, ji mato problema, problema yra aiski, jokiu problemu nebuna kai nera ta blogoji stadija. Ir psichologes zodziai, kad cia bus gyvenimas kaip su ligotu zmogumi.
Ir normaliam zmogui ar vyrui ar moteriai tikrai nera problema kitas vaikas. Man mergina su vaikais sakyciau privalumas
Ir normaliam zmogui ar vyrui ar moteriai tikrai nera problema kitas vaikas. Man mergina su vaikais sakyciau privalumas
Kaip jus pateikiat situacija, tai jumyse problemu daugiau.
Normalus zmones issiaiskina situacija, o ne kelia savo normaluma i virsu, o po to kartu klausima, kad kazka prarado. Tame nera jokios logikos
Jus gal vienas apsispreskite, ar praradode kazka ko naujojoje draugeje nera nei kvapo(ramumas tai dar ne viskas, kelmas irgi ramus), ar tiesiog atsikratete kazkokia psiche, kurioje nieko be psichavimu nebuvo?
Ta klausima reikia sau paciam atsakyti ir po to bus aiski bent dilema.
kartojimai apie jos problemas ir jusu normaluma, pridedant pavyzdziu del kazkokio smulkmenisko vaiku baudimo skirtumu tik paslepia esme. jei viskas butu kaip pasakojate, tai nebutu ir problemos, jums nekiltu jokie ten jausmai.
O jei kyla, tai rodo, kad jusu pozicija KAZKUR neteisinga. Jei taip tai gali viskas giliai buti neteisinga is jusu puses, bet ar taip yra tai juk neaisku...
Normalus zmones issiaiskina situacija, o ne kelia savo normaluma i virsu, o po to kartu klausima, kad kazka prarado. Tame nera jokios logikos
Jus gal vienas apsispreskite, ar praradode kazka ko naujojoje draugeje nera nei kvapo(ramumas tai dar ne viskas, kelmas irgi ramus), ar tiesiog atsikratete kazkokia psiche, kurioje nieko be psichavimu nebuvo?
Ta klausima reikia sau paciam atsakyti ir po to bus aiski bent dilema.
kartojimai apie jos problemas ir jusu normaluma, pridedant pavyzdziu del kazkokio smulkmenisko vaiku baudimo skirtumu tik paslepia esme. jei viskas butu kaip pasakojate, tai nebutu ir problemos, jums nekiltu jokie ten jausmai.
O jei kyla, tai rodo, kad jusu pozicija KAZKUR neteisinga. Jei taip tai gali viskas giliai buti neteisinga is jusu puses, bet ar taip yra tai juk neaisku...
Tegul jau as pabusiu tas probleminis, pavargau teisintis ir aiskinti 
Viena toki pavyzdi pasakysiu. Tarkim jus turite mylima zmogu ir viena diena kazkas jam duoda kokia pasiutliges tablete ir tas jusu mylimas zmogus isdrasko viska be jokios logikos. Jus nuvedate ja pas gydytoja, per pora menesiu isgydo ir vel pries jus mylimas jusu tobulas zmogus. Tai kiek kartu istemptumet tokias pasiutliges tableciu vartojimus? Kiek kantrybes uztektu ar iskarto mestumet viska ? Jei iskarto, tai nemanau, kad mylimas buvo
Viena toki pavyzdi pasakysiu. Tarkim jus turite mylima zmogu ir viena diena kazkas jam duoda kokia pasiutliges tablete ir tas jusu mylimas zmogus isdrasko viska be jokios logikos. Jus nuvedate ja pas gydytoja, per pora menesiu isgydo ir vel pries jus mylimas jusu tobulas zmogus. Tai kiek kartu istemptumet tokias pasiutliges tableciu vartojimus? Kiek kantrybes uztektu ar iskarto mestumet viska ? Jei iskarto, tai nemanau, kad mylimas buvo
Jus taip isitikines savo teisumu ir nematote akivaidziu nesamoniu, kad sunku jums ka patarti.
Kam slepiate nuo saves, kad ta psiche jums kazhka dave to ko dabartine ramioji neduoda?
Chia ir yra vinis ir ji ishlys...
Ji gal turi psichologiniu problemu bet gal dar ne psiche...
Ash irgu su jumis tuoj psichuot pradechiau
Linksmu svenciu
Kam slepiate nuo saves, kad ta psiche jums kazhka dave to ko dabartine ramioji neduoda?
Ji gal turi psichologiniu problemu bet gal dar ne psiche...
Ash irgu su jumis tuoj psichuot pradechiau
Linksmu svenciu
O jei cia teisybe parasyta
Ji, ne psiche, o zmogus kuriam reikia pagalbos. Ir esminis klausimas buvo toks ar imanoma pamirsti mylima zmogu
As tiesiog pavargau, nervai issitampe, kantrybe irgi pas mane ne begaline ir paleidau mylima zmogu.
O kas jus cia taip erzina sioje temoje? Tai, kad daug visko bloga prirasiau, o apie save tik gerai
O as ir nesu blogas zmogus
Turiu as ir blogu savybiu ir bunu neteisus ir atsiprasineju ir visko buna kaip pas eilini zmogu
Jus nesusidures su tokia situacija ir ziurite kreivai iskarto i mane, as jau priprates
Ir as ta pavyzdi kur parasiau auksciau, tai jis labai tinka norint susivokti kokia tai beda yra arba googlej "emocinis nestabilumas" ir panasiai
Taip, kad ramiu svenciu
Ji, ne psiche, o zmogus kuriam reikia pagalbos. Ir esminis klausimas buvo toks ar imanoma pamirsti mylima zmogu
O kas jus cia taip erzina sioje temoje? Tai, kad daug visko bloga prirasiau, o apie save tik gerai
Taip, kad ramiu svenciu
QUOTE(Maar @ 2013 12 25, 21:11)
Juk parasiau, kad man ji tobula, mylima mergina kai ji yra ramioje stadijoje.
Ir patarimu noriu is zmoniu kurie supranta apie ka kalbu, kurie gyvena su tokiais zmonemis, o tokiu yra ir nemazai. Kazkada skaiciau tema, bet neberandu. Idomu butu isgirsti ju nuomones.
QUOTE(Kurmis123 @ 2013 12 25, 22:34)
O jei cia teisybe parasyta
As tiesiog pavargau, nervai issitampe, kantrybe irgi pas mane ne begaline ir paleidau mylima zmogu.
O as ir nesu blogas zmogus
Turiu as ir blogu savybiu ir bunu neteisus ir atsiprasineju ir visko buna kaip pas eilini zmogu
Jus nesusidures su tokia situacija ir ziurite kreivai iskarto i mane, as jau priprates
Ir as ta pavyzdi kur parasiau auksciau, tai jis labai tinka norint susivokti kokia tai beda yra arba googlej "emocinis nestabilumas" ir panasiai
Taip, kad ramiu svenciu
Taip, kad ramiu svenciu
O as pastebejau kad Jus is saves didele auka isivaizduojat. Neisizeiskit,bet mano pirmasis draugas buvo lygiai toks pats kaip Jus. Irgi visada visur teisus ir tobulas ir visi ji vargseli su sudais sumaiso,visi ji skriaudzia o gi jis toks nuostabusis ir jis irgi karta pasake kad klaupciausi ir atsiprasyneciau,parodziau tokiam "normaliam" zmogui pirsta i duris ir gyvenimas tapo 100 kart geresnis
p.s. mano anyta man tiek i dushe prisiko,tai isivaizduoju jos reakcija jeigu paprasyciau jos atsiklaupti ir atsiprasyti
QUOTE(Kurmis123 @ 2013 12 25, 19:53)
Sveiki 
...
...
Leisk ivykiams nusiguleti, tegul praeina audros, emocijos, nurimus susidelioja viskas taip, kaip ir turetu.
Suprantu tave, buvau labai panasioj situacijoje, mano ex griebdavosi ir smurto, nuolat terorizuodavo, buvo nestabilus emociskai. Pradejau susitiketi su kitais, bet nauji manes nedomino, vis galvodau apie ji, taip norejau kad jis butu normalus ir nesikabinetu, kad bent viena diena butu nepriekabus, bet nuolat kartojo pegerejimo ir pablogejimo scenarijai. Negalejau buti su juo, bet ir be jo blaskiausi. Viskas baigesi po daugelio metu.... man teko labai toli isvykti ir gerokai aprimus prisiminimams, isileidau i sirdi nauja zmogu.