Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima pamiršti mylimą žmogų

QUOTE(cambala @ 2014 01 23, 09:00)
[/b] Plius prie visko (paskaitykit savo posta akylai, is sono ziurint, lyg skaitytumet ne jus): ''mano mamai patiko'', ''mano mama sake'',''mano draugai sake'', ''su pussesere aptarineju santykius su drauge''... Kosmaras doh.gif  blush2.gif .

Iš patirties galiu pasakyti, kad iš šono labai gerai matosi, kokie yra santykiai, kokia yra antra pusė. Nežinau ar autorius pasakoja jiems, ar jie patys mato. Bet jei jie kartu būna su tais žmonėm, gal jie patys mato, kokia ta moteris. Pavyždžiui aš ankščiau dažnai būdavau su brangiojo draugais, būnu dažnai su jo šeima, ir jie patys puikiai mato, kas aš per žmogus, ir tikrai ankščiau yra pasakę jam apie mane ne visai gerų žodžių. Net nebūtina jiems pasakotis ir skųstis.
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 01 23, 19:55)
Iš patirties galiu pasakyti, kad iš šono labai gerai matosi, kokie yra santykiai, kokia yra antra pusė. Nežinau ar autorius pasakoja jiems, ar jie patys mato. Bet jei jie kartu būna su tais žmonėm, gal jie patys mato, kokia ta moteris. Pavyždžiui aš ankščiau dažnai būdavau su brangiojo draugais, būnu dažnai su jo šeima, ir jie patys puikiai mato, kas aš per žmogus, ir tikrai ankščiau yra pasakę jam apie mane ne visai gerų žodžių. Net nebūtina jiems pasakotis ir skųstis.

O jei ta mama yra nepatekinta kazkuom savo sunaus drauge? Kaip tada pagal jus? Pvz. mano vyro motinai as nepatiku vien todel, kad esu lietuve. Argi neabsursdas, kada ji gyvena visa laika lietuvoj ir sneka, kad rusas turi vestis su rusu, lietuvis su lietuviu doh.gif, ... Va tokie acionaliniai klausimai blush2.gif . Ir zinoma, jei zmogus tokiai neitinka pradzioj savo tautybe, tai ji ieskos ir ''matys'' kas tame zmoguje dar blogai. Paskui tarpusavio satykiai jau vien nuo vyro pozicijos priklauso, ne visi paskui mamu sijonus laksto, skundziasi ir nuomoniu klausosi. O jei vyras lochelis, tai ir tik ''girdes'' ka mama sake... doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2014 01 24, 08:21)
O jei ta mama yra nepatekinta kazkuom savo sunaus drauge? Kaip tada pagal jus?

Taigi jis nesako kad skiriasi būtent dėl to, ką apie ją šneka mama, tetis ar draugai.
Jis tik pagrindžia savo žodžius, kad ne jis vienas mato problemą, o ir aplinkiniai.
Atsakyti
Na tegul ir grindzia ta savo problema. Bet ne man vienai jo istorija neskaniai skaitosi. Jei myli zmogu - ant jo nepilsi sudo kad ir forume. Na man tikrai uzkliuvo ir ant keliu klupdymas ir mamyciukas ir toks teisingas. Tiesiog Mr Teisybe. Toks jau teisingas, savo poelgius apmastantis ir geras vyras, kad zmona issiskyre, su drauge issikyre, su kita susidejo, bet lyg ta mergina myli... Na super doh.gif . As toki aTa zmogeli pazinojau, jam buvo apie 40, issiskyres, vaika turejo, tai viena drauge ala pasinaudoja, tai kita(cia mamytes komentai), tai jis toks geras, ausarankis, visiskai be ydu(na tai, kad kad alubary sedi ir mamytei raportus raportuoja kaip jis ten su ta ar kita, svarbu toks tvarkingas ir saunus...).
Oi, dukros nemyli... As gal esu ragana, bet tikrai nemyliu ir neoikcioju svetimus vaikus pamacius. Kas ten zino, gal autorius ta savo dukra pristate jau po gero bendravimo. Ir kodel ta mergia turetu ta mergaite mylet? Vien todel, kad ji jos draugo? Sorry, po prievarta neimanoma prisisrit ir mylet.
Atsakyti