Įkraunama...
Įkraunama...

Ar galima pamiršti mylimą žmogų

Galima. smile.gif
Papildyta:
Pusseserė teisi, draugei reikia pas psichiatrą nueiti arba psichiatrinėje ligoninėje gydytis. Dar ir dukrą traumuoja.
Papildyta:
Ką gali iškrėsti trijų metų vaikas , kad jo reikėtų nekęsti taip kaip aprašyta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 26 gruodžio 2013 - 09:43
QUOTE(Maar @ 2013 12 25, 19:43)
Vel daugumai LABAI nepatiks, bet

Nemanau, kad 3 metu dukra yra problema normaliai moteriai. Greiciau problema yra TEVAS.
Nesveika tevo meile dukrai gali but problema ir teko girdet apie tokius dalykus... Kai kurie net tiesiai pasako, kad dukra jiems viskas, o tos kurios jam laika skiria tai antroje eileje.
....

OHO - tai tamsta pateisinate vyru nuklydimus, kai pirmas vaikas gimsta? - nes moteru meile kudikiui persijungia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 26 gruodžio 2013 - 11:00
Kažkaip tai jūsų pasakojimas labai "neskaniai" skaitosi. Manau jūsų draugė turi psichologinių problemų, bet ir jūs geras fruktas. Baksnojate draugės trūkumus, tuo pačiu save iškeldamas aukščiau, vietoj to, kad normaliai ją palaikytumėt, padėtumėt jai. Ne jai vienai reikėjo lankytis pas psichologą, o jums abiems. O tai dabar- tu psichė, eik pas daktarą, o su manim viskas fain, aš rožinis ir pūkuotas, taip gaunasi. Apkalbinėjimas už akių yra pats šlykščiausias dalykas. Vertimas klauptis.. Nu jo. Nei jūs jos mylit, nei ką, mylimo žmogaus niekada nežeminsi, koks jis bebūtų, kad ir kaip užknistų. Manau, jei pasisakytų jūsų draugė, situacija "nušvistų" kitom spalvom
Atsakyti
Patariu autoriui atsiriboti nuo buvusiosios - suprantu trauka, bet baigsis, itariu, Jums nelabai gerai - arba psichotropinius vaistus turesite vartoti arba pradesite gerti. Nesvaistykite savo gyvenimo - kaip moterys cia forumuose pataria, jei panasiai apie vyra raso smile.gif

Blogiausias tokiu asmenybiu bruozas - negali prognozuoti ju elgesio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kukas2: 26 gruodžio 2013 - 11:33
QUOTE(Pelėniukas @ 2013 12 25, 17:06)
Būtinai susitaikykit, judu absoliučiai vienas kito verti. Ji jums gėdą daro, jūs ją klauptis verčiat.

man irgi sitas uzstrigo doh.gif
autoriau, visam jusu pirmam poste - ne zodzio ne savikritikos laselio - SAU.... dar istrigo sakinys: "surinkau VISA MEDZIAGA apie jos klaidas ir elgesi..." nu tobula, tiesiog tobula...

zinoma, kitas zmogus gali tureti bedu, bet o pats? tipo, neturi? tipo niekad neprovokuoji jos isteriju.
ir gimines/draugai tavo tobuli biggrin.gif pasake, kad "ji buvo bloga bloga, o tu geras, geras".
nu fainas rasinelis, kaledu proga. ax.gif
Atsakyti
O tai ji iš tiesų laukiasi?
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Uogele @ 2013 12 25, 22:09)
O as pastebejau kad Jus is saves didele auka isivaizduojat. Neisizeiskit,bet mano pirmasis draugas buvo lygiai toks pats kaip Jus. Irgi visada visur teisus ir tobulas ir visi ji vargseli su sudais sumaiso,visi ji skriaudzia o gi jis toks nuostabusis ir jis irgi karta pasake kad klaupciausi ir atsiprasyneciau,parodziau tokiam "normaliam" zmogui pirsta i duris ir gyvenimas tapo 100 kart geresnis smile.gif tai jeigu ta jusu buvusi mergina ka blogai padaro tai Jus kiekviena karta prasot jos atsiklaupti kaip pries Dievuli ane? O Jus nesusimastet kad DEL JUSU ta mergina psiche tampa? nes ji turi visada "teisuolio" klausytis,klupeti ir kitus sado mazo dalykus daryti.... baisu. Cia ne piktuoju bet jums reik psichologo pagalbos ir rimtos kitaip ta naujoji drauge taps irgi nesveika del jusu "normalumo". Uztenka irodyneti koks Jus teisus ir koks sventas ir vargsas. Baisu,tiesiog baisu.....
p.s. mano anyta man tiek i dushe prisiko,tai isivaizduoju jos reakcija jeigu paprasyciau jos atsiklaupti ir atsiprasyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dekui uz nuomone, bet ji ne man skirta, jus manes net nepazystat, o taip nusistatet smile.gif Bet as jums atsakysiu ir neisizeidziu as taip lengvai. Niekas manes su sudais nesumaiso gyvenime, tik ji viena ir tik tada kai jai blogai smile.gif Nesipykstu, nekonfliktuoju su zmonemis smile.gif Ir nemanau, kad normaliam zmogui yra kazkas zeminancio atsiklaupti pries mylima zmogu jei esi kaltas. Karta ir as senai gyvenime buvau atsiklaupes, buvo uz ka smile.gif Ir neisiskaitot.. ne del manes ji tokia tampa, uztenka stresines situacijos ir ji kitas zmogus. Jus nesuprantate, kad yra tokiu zmoniu, nesusidure gyvenime su tuo.. Nu ar visiskai normalus zmogus bus susipykes su savo sese, tevu, mama? Pamenu momenta kai keite darbovietes 3 is eiles ir visur konfliktai su valdzia. Cia galiu vardinti ir vardinti, bet.. Pasiskaitykit pradziai apie tokius zmones smile.gif Man uzuojautos nereikia ir jus nesusidure su tuo, o siunciat zmogu pas psichologa, na nebijau as jo lotuliukas.gif
Aplamai cia ziuriu visi tokias neigiamas emocijas pilat.. bet juk buna taip gyvenime, kazkas juk ir su nevisiskai sveikais ar stabiliais zmonemis gyvena. Nors matomai cia nemazai zmoniu gyvenime ziuri tik saves, naudos sau ir panasiai, bet juk su mylimu zmogumi turi buti ne tik tada kai blogai.. Pazystu zmogu uzsienyje kuriam 40m ir jau 15 metu gyvena su savo mylima zmona, bet ji po avarijos, vezimelyje ir beveik nieko nesupranta nei ka daro, nei kalba. O jis ja myli.. Tiksliau turbut pamilo ja sveika, bet.. ir taip jau 15m.. Ir nemanau kas suprantat kaip jauciasi toks zmogus.. Man negaila tu 5 metu, nesigailiu, buvusioji man dekinga uz pagalba, man malonu ir as jai dekingas uz nuostabias akimirkas kartu.. apsisarvavau tokia kantrybe, kad as jau nebezinau, man jau juoka kelia tokios issprendziamos seimynines paprastos problemos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Grazute Venera @ 2013 12 26, 00:22)
Leisk ivykiams nusiguleti, tegul praeina audros, emocijos, nurimus susidelioja viskas taip, kaip ir turetu.
Suprantu tave, buvau labai panasioj situacijoje, mano ex griebdavosi ir smurto, nuolat terorizuodavo, buvo nestabilus emociskai. Pradejau susitiketi su kitais, bet nauji manes nedomino, vis galvodau apie ji, taip norejau kad jis butu normalus ir nesikabinetu, kad bent viena diena butu nepriekabus, bet nuolat kartojo pegerejimo ir pablogejimo scenarijai. Negalejau buti su juo, bet ir be jo blaskiausi. Viskas baigesi po daugelio metu.... man teko labai toli isvykti ir gerokai aprimus prisiminimams, isileidau i sirdi nauja zmogu.

Labai malonu isgirsti tokia paprasta nuomone is zmogaus kuris supranta apie ka as. Suprantu, kad lengva nebus, bet palengvejo bent truputi perskaicius. Aciu, manau ir as pasirinksiu panasu kelia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmis123 @ 2013 12 26, 13:09)
Dekui uz nuomone, bet ji ne man skirta, jus manes net nepazystat, o taip nusistatet smile.gif Nu ar visiskai normalus zmogus bus susipykes su savo sese, tevu, mama?

Na ir vėl tas pats- kokia jūsų draugė psichė, o jūs visas toks normalus normalus, rožinis ir pūkuotas.. Vargšiukas, nesuprastas ir neįvertintas.. Žinote ką, jei pats žmogus jaučiasi kaltas ir PATS norėtų prieš jus atsiklaupti, tai jo valia, tegu, bet versti klauptis tai jau yra žeminimas, o kad susidaryti apie jus nuomonę, užteko kelių jūsų frazių. O jums žodinio atsiprašymo neužtenka, reikia kad atsiklauptų ir dar kojas išbučiuotų? doh.gif Ir jei ji nebendrauja su savo šeima, vadinasi tam yra priežasčių, jūs gyvenate savo idealiam pasaulyje, su niekuo nesipykstate, jūsų tėvai jus mylėjo, dievino, tai ir negalite žinoti, kaip būna. Ir neatsakėt į klauimą- ar ji nėščia?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 12 26, 09:42)
Galima. smile.gif
Papildyta:
Pusseserė teisi, draugei reikia pas psichiatrą nueiti arba psichiatrinėje ligoninėje gydytis.  Dar ir dukrą  traumuoja.
Papildyta:
Ką gali iškrėsti trijų metų vaikas , kad jo reikėtų nekęsti taip kaip aprašyta?

Aciu uz supratima. Taip, cia sveiku protu nesuvokiami dalykai. Cia tik per filmus zmones mato tokius scenarijus apie nekenciamus vaikus ir panasiai smile.gif Bet deja realybeje irgi taip yra.. Is savaime suprantama vaiko negali auginti toks zmogus, nes vaikas uzaugs su tokia panieka visam pasauliui...
Aisku variantas puseseres kazkiek tinkamas, bet man jis per ziaurus.. Gal gyvenime susitvarkys ir su psichologe..
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2013 12 26, 11:15)
Kažkaip tai jūsų pasakojimas labai "neskaniai" skaitosi. Manau jūsų draugė turi psichologinių problemų, bet ir jūs geras fruktas. Baksnojate draugės trūkumus, tuo pačiu save iškeldamas aukščiau, vietoj to, kad normaliai ją palaikytumėt, padėtumėt jai. Ne jai vienai reikėjo lankytis pas psichologą, o jums abiems. O tai dabar- tu psichė, eik pas daktarą, o su manim viskas fain, aš rožinis ir pūkuotas, taip gaunasi. Apkalbinėjimas už akių yra pats šlykščiausias dalykas. Vertimas klauptis.. Nu jo. Nei jūs jos mylit, nei ką, mylimo žmogaus niekada nežeminsi, koks jis bebūtų, kad ir kaip užknistų. Manau, jei pasisakytų jūsų draugė, situacija "nušvistų" kitom spalvom

Na, taip, sutinku, apkalbeti uz akiu yra negerai, negrazu nesti visokias problemas is namu. Nesu as auksinis, klystu.. bet ir nesu visiskai vidumi nusidegradaves zmogus. As jums atsakysiu taip paprastai, kitas butu senai pasiuntes i visas keturias puses. Buves jos vyras valgydino ja tabletemis. Taip, kad nereikia sakyti apie palaikyma ar pagalba, zmogui bent jau padejau susivokti, kad ji turi problema ir pasiuliau sprendima, o patikekit, tokie zmones labai karstai akis iskabina apie tai tik prabilus smile.gif
Psichologe geriau viska mato, ji tik po ilgo laiko man pasiule ateiti su ja pasikalbeti, kad suprasciau kaip geriau elgtis su tokiu zmogumi.
Atsakyti
QUOTE(miauksiuss @ 2013 12 26, 14:24)
Na ir vėl tas pats- kokia jūsų draugė psichė

1. Kiek suprantu, psichologė pripažįsta ją esant su problemomis, o ne vyrą. Jeigu vyro įtaka ją privestų iki nestabilumo, tai manau pirmiausiai patartų mesti tokį vyrą, o tada visa kita pagalba, ane?
2. Jos ex sutuoktinis augina jų vaiką - nieko nesako? Visos normalios mamos auginasi vaikus po skyrybų, jeigu nėra priežasties iš jų atimti.

Autoriui reiktų pas psichologus kreiptis dėl kitų priežasčių, kad padėtų išsivaduoti iš tos nesveikos meilės liūno. Gyvena kažkokiame košmare, o gyvenimas tik vienas...
Atsakyti
[quote=Kukas2,2013 12 26, 11:26]Patariu autoriui atsiriboti nuo buvusiosios - suprantu trauka, bet baigsis, itariu, Jums nelabai gerai - arba psichotropinius vaistus turesite vartoti arba pradesite gerti. Nesvaistykite savo gyvenimo - kaip moterys cia forumuose pataria, jei panasiai apie vyra raso smile.gif

Blogiausias tokiu asmenybiu bruozas - negali prognozuoti ju elgesio...
[/quote]

Aciu uz supratima. Tai pats po truputi matau, kad daug nervu issigadinau, o ir gerti tikrai daugiau pradejau smile.gif
Jo, tas tai labai skaudu.. Viena akimirka viskas puiku ir.. uztenka vieno zodzio, kad viskas sugriutu.
Papildyta:
Autoriui reiktų pas psichologus kreiptis dėl kitų priežasčių, kad padėtų išsivaduoti iš tos nesveikos meilės liūno. Gyvena kažkokiame košmare, o gyvenimas tik vienas...
[/quote]

Gal kaip nors pradziai pabandysiu pats, nors zinoma pasikalbetu su psichologu tikrai nera blogai.
Nemegstu saves uz toki bruoza, kad sunku nutraukti blogus santykius smile.gif Ir cia is asmenybes ISFJ aprasymo ir tai visiska tiesa smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kurmis123: 26 gruodžio 2013 - 13:54