Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(klementyna @ 2014 01 25, 18:44)
"gėlėti sapnai" ir aš neišžiūrėjau, tiesiog per daug ten jau visko.
dėl rekomendacijų...esi mačiusi "the dancer in the dark", "antichrist". man Lars Von Trier labai patinka, tik reikia atitinkamos nuotaikos. jei jau nebeturi ką žiūrėti, susirask mėgstamo režisieriaus filmografiją, ir bus ką žiūrėti  4u.gif
Papildyta:
BLUE IS THE WARMEST COLOUR/ADELĖS GYVENIMAS - pradžia labai nekabino, bet iš lėto įsivažiavo ir puikiai man susižiūrėjo šis filmas. nežinau, ar vertas auksinės palmės šakelės, bet pažiūrėti verta. filmas apie dviejų merginų meilę,santykius, asmeninius siekius, lyg ir nieko naujo, bet įdomiai pateikta. labai atviros sekso scenos, vis galvojau, kaip reikia pasiryžti tokiam vaidmeniui.

Dekoju uz rekomandacijas. Katik grizau is sveciu,tai butinai susirasiu pora filmu ir paziuresiu velai vakare smile.gif
Aciu.
Visoms grazaus savaitgalio ir gero kino mirksiukas.gif
Atsakyti
O as kaip tik paziurejau "Geleti sapnai", nors pradzioj taip pat svarsciau ziureti ar isjungti. Labai paliko ispudi. Idomu buvo stebeti kaip keitesi filmo nuotaika. Nors detales labai jau ciuozusios, pats filmas labai gyvenimiskas.
Atsakyti
laibai gera tema cia turit uzvedusios, kazkaip niekad neuzmatydavau. paskaitinejau ka ziurit ir uzsikabinau ant to "HEDHUNTERS", galvju kaip as cia tokia filmu manijake toki busiu praleidus gera filmi, tai vakar parsisiunciau ir paziurejau. hm... is pat pradziu garsiai nusijuokiau is pagrindinio aktoriaus isvaizdos blush2.gif tada jau laukiau to itempto siuzeto, laukiau laukiau koki pusvalandi, uzsinorejau net nagus nusilakuot, nu tada prasidejo jau tas vadinamas veiksmas, tikrai buvo tokiu vietu kur as juokiausi po kaldra pasilindus ir nezinau kodel, nors ten turejo kitokios emocijos gal pasireikst, pabaiga nuspejama. zodziu nekazka ir buvau praleidus.
is paskutiniu matytu patiko, zinoma, volstryto vilkas. thumbup.gif
nezinau ar kas ziurejot "side effects" , man labai intriguojantis toks, gerai susiziurejo, "2 guns" linksmas bojavykas vakarui, rekomenduoju biggrin.gif ziurejau "didysis gedsbis", nepatiko, labai nuobodus, nors blizguciai papuosimai ir vakareliai mano stiliaus. "The bling ring" visai neblogas, vietom nuobodokas, bet mintis gera. o pats nerealiausias is paskutiniu filmu man yra "The family" nuuu jau toks uh! tiesiog beprotiskas thumbup.gif
Atsakyti
The Conjuring (2013) - tikėjausi daugiau kaip su tokiu IMDB reitingu. sakykim, šiek tiek daugiau nei vidutiniškas siaubiakas biggrin.gif
Atsakyti
Vajuza, dar nežinai ką žiūrėti?
The diary of a basketball player
Biutiful
Lolita forever
Class
The stonning of Soraya
We need to talk about Kevin
In a better world
The diving bell and butterfly
Talk to her
A single man
Worlds apart
Shortbus
Sleepers
The dreamers
Prozac nation
Apocalypto
The hidden face
The constant gar
dener
A moment to remember
don't move
a woman goes to the doctor
Mary and max
The world is big and salvation lurks around the corner
The virgin suicides
Mientras duermes - LABAI GERAS
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2014 01 25, 16:58)
laibai gera tema cia turit uzvedusios, kazkaip niekad neuzmatydavau. paskaitinejau ka ziurit ir uzsikabinau ant to "HEDHUNTERS", galvju kaip as cia tokia filmu manijake toki busiu praleidus gera filmi,  pabaiga nuspejama. zodziu nekazka ir buvau praleidus.

O tikrai ta ziurejai? Nes pabaiga bent jau man visiskai nenuspejama ir juokinga ir efektinga. ax.gif
Apie visus kitus tavo isvardintus filmus mano nuomone visiskai sutampa, tik Family nemaciau, reikia paziureti ir ivertinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 26 sausio 2014 - 00:20
QUOTE(mjforever @ 2014 01 25, 12:17)
aš įtariu, kad mano priklausomybė fantastikai sutrukdė įsijausti į filmo vedantįjį turinį. Pagavau save, kad žiūriu į tą filmą išsižiojusi  biggrin.gif - taip gražiai ir švelniai kamera rodė tas meilės ištiktas emocijas. Bet tuo ryšiu aš neptikėjau  unsure.gif
kaip jūs supratot, kodėl OS jį paliko?

Labai labai patiko filmas.

Paliko, nes ištobulėjo, pasidarė neįdomu, nebuvo ką kalbėt, veikt su juo, suprato, kad nėra žmogus, ir kad jos galimybės daug didesnės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 26 sausio 2014 - 01:48
QUOTE(klementyna @ 2014 01 26, 00:17)
Biutiful
Lolita forever
...

labai gerų išvardinot wink.gif daugelį iš jų galėčiau dar kartą žiūrėti smile.gif

P.S. Lolita forever -> Lilya 4-Ever
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 26 sausio 2014 - 10:06
QUOTE(leguska69 @ 2014 01 25, 23:58)
laibai gera tema cia turit uzvedusios, kazkaip niekad neuzmatydavau. paskaitinejau ka ziurit ir uzsikabinau ant to "HEDHUNTERS", galvju kaip as cia tokia filmu manijake toki busiu praleidus gera filmi, tai vakar parsisiunciau ir paziurejau. hm... is pat pradziu garsiai nusijuokiau is pagrindinio aktoriaus isvaizdos  blush2.gif  tada jau laukiau to itempto siuzeto, laukiau laukiau koki pusvalandi, uzsinorejau net nagus nusilakuot, nu tada prasidejo jau tas vadinamas veiksmas, tikrai buvo tokiu vietu kur as juokiausi po kaldra pasilindus ir nezinau kodel, nors ten turejo kitokios emocijos gal pasireikst, pabaiga nuspejama. zodziu nekazka ir buvau praleidus.
is paskutiniu matytu patiko, zinoma, volstryto vilkas.  thumbup.gif 
nezinau ar kas ziurejot "side effects" , man labai intriguojantis toks, gerai susiziurejo, "2 guns" linksmas bojavykas vakarui, rekomenduoju biggrin.gif ziurejau "didysis gedsbis", nepatiko, labai nuobodus, nors blizguciai papuosimai ir vakareliai mano stiliaus. "The bling ring" visai neblogas, vietom nuobodokas, bet mintis gera. o pats nerealiausias is paskutiniu filmu man yra "The family" nuuu jau toks uh! tiesiog beprotiskas  thumbup.gif

The family ir as maciau smile.gif linksmas toks smile.gif bet dar labiau patiko We're the Millers smile.gif
Atsakyti
Vakar paziurejau "Cabin fever", vienas is prasciausiu matytu filmu, vyras klause is kur as toki istraukiau, sako norint nerastum biggrin.gif O radau kai ieskojau geru filmu apie virusus, bakterijas ir pan. Zodziu niekam nerekomenduoju. Grynas kvailas amerikieciu siaubas=komedija schmoll.gif

Ieskau vieno filmo, noriu dar perziureti, pavadinimo nepamenu ir jauciu nerasiu.. Ispanu filmas, prasideda jis kai mama su savo suneliu vonioj maudosi dviese, ji jam plaukus plauna. Paskui filmo pabaigoj paaiskeja, kad tas jos vaikas is tikruju mires yra, ji viska tik isivaizdavo.. Na nepamenu niekaip pavadinimo, labai geras filmas g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 01 26, 10:17)
D O radau kai ieskojau geru filmu apie virusus, bakterijas ir pan.
pasidalinkit, ką radot 4u.gif biggrin.gif man tokie patinka biggrin.gif
Atsakyti
laibai gera tema cia turit uzvedusios, kazkaip niekad neuzmatydavau. paskaitinejau ka ziurit ir uzsikabinau ant to "HEDHUNTERS", galvju kaip as cia tokia filmu manijake toki busiu praleidus gera filmi, tai vakar parsisiunciau ir paziurejau. hm... is pat pradziu garsiai nusijuokiau is pagrindinio aktoriaus isvaizdos  blush2.gif  tada jau laukiau to itempto siuzeto, laukiau laukiau koki pusvalandi, uzsinorejau net nagus nusilakuot, nu tada prasidejo jau tas vadinamas veiksmas, tikrai buvo tokiu vietu kur as juokiausi po kaldra pasilindus ir nezinau kodel, nors ten turejo kitokios emocijos gal pasireikst, pabaiga nuspejama. zodziu nekazka ir buvau praleidus.

Mane butent tas ir suzavejo,kad jis lengvas,itemptas ir smagiai susiziurejo.. Galvoju ar Jus nebusit suklydusi ir paziurejote visai kita "Headhunter",nes mano vyras buvo butent kita atsisiuntes biggrin.gif
Papildyta:
nezinau ar kas ziurejot "side effects" , man labai intriguojantis toks, gerai susiziurejo

Si ziurejo jau turbut visos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(klementyna @ 2014 01 26, 01:17)
Biutiful
Lolita forever
Class
The stonning of Soraya
We need to talk about Kevin
In a better world
The diving bell and butterfly
Talk to her
A single man
Worlds apart
Shortbus
Sleepers
The dreamers
Prozac nation
Apocalypto
The hidden face
The constant gar
dener
A moment to remember
don't move
a woman goes to the doctor
Mary and max
The world is big and salvation lurks around the corner
The virgin suicides
Mientras duermes - LABAI GERAS

Kelmentyna wau koks sarasiukas thumbup.gif Nemazai esu maciusi,bet kazka tikrai atsirinksiu.. Oj,man dabar ramu,daug turiu ka perziureti bigsmile.gif
Aciu aciuks.gif oro_buckis.gif
Papildyta:
QUOTE(Amaya. @ 2014 01 26, 11:12)
The family ir as maciau smile.gif linksmas toks smile.gif  bet dar labiau patiko We're the Millers smile.gif

We're the Millers prastesnio neesu maciusi turbut doh.gif smile.gif Neisizeiskite,bet is tiesu toks tuscias ir kvailas man pasirode,kad net neipusejau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vajuza: 26 sausio 2014 - 11:25