Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(klementyna @ 2014 01 26, 00:17)
a woman goes to the doctor
kas čia per filmas? neradau pagal tokį pavadinimą g.gif g.gif
Atsakyti
http://www.imdb.com/title/tt1365474/ - va sitas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2014 01 26, 11:04)
labai gerų išvardinot wink.gif daugelį iš jų galėčiau dar kartą žiūrėti smile.gif

P.S. Lolita forever -> Lilya 4-Ever

ačiū už pataisymą. turėjau du filmus omenyje ir suplakiau į vieną. doh.gif
Lolita
Lilya for ever

Papildyta:
dar keletas:
Filth
August:osage county
Blue is the warmest color
the past
the beach
into the wild
Head-on
Te doy mis ojos / take my eyes
Vyturio giesmė
The devil‘s advocate
Notes on a scandal
Los lunes al sol
perros amores
The hairdresser’s husband
the last days of emma blank

Pati vakar pažiūrėjau "dangerous beauty".veiksmas vyksta 16 amžiuje Venecijoje. mama ruošia savo dukrą tapti kurtizane. aišku ji myli tą vienintelį, bet jie negali būti kartu, nes jis turi vesti kitą. kad ir skamba siužetas banaliai, filmas patiko. ne meilės istorija, bet parodytas moteriškumas, moters grožis,jo galia. jei jau nutarsit žiūrėti, patartina be vyriškos kompanijos, jiems tokių dalykų nesuprasti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 26, 12:07)
pasidalinkit, ką radot 4u.gif  biggrin.gif man tokie patinka biggrin.gif

http://www.ocregiste...adly-movie.html
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 01 26, 12:27)
We're the Millers  prastesnio neesu maciusi turbut  doh.gif  smile.gif  Neisizeiskite,bet is tiesu toks tuscias ir kvailas man pasirode,kad net neipusejau.

biggrin.gif irnesakyk.gif man matyt tuo metu "pataikė į nuotaiką" smile.gif šiaip filmo suvokimas/patikimas ne tik kad labai subjektyvus dalykas, bet dar ir nuo tos dienos nuotaikos priklauso smile.gif o šiaip man visada patinka labai moteriški filmai ir būtinai turi bent viena moteris vaidinti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amaya.: 26 sausio 2014 - 12:31
The Bling Ring. Žvilgsnis į elitinės visuomenės realijas. Tikrais faktais grįsta istorija apie grupelę jaunuolių Los Andžele įsigudrinusių naktimis patekti į žvaigždžių namus prabangos šmutkių pasirinkti. Paris Hilton namuose buvo kokius 7-8 kartus lotuliukas.gif ne iškarto ir pastebėjo, kad kažko trūksta. Išsipuošę prabangiais daiktais net girdavosi savo žygdarbiais ir tikėjosi, niekada nebus nustatyti. Dokumentinį filmą apie tą bylą neseniai mačiau, viskas gana tiksliai parodyta.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 01 26, 02:46)
Labai labai patiko filmas.

Paliko, nes ištobulėjo, pasidarė neįdomu, nebuvo ką kalbėt, veikt su juo, suprato, kad nėra žmogus, ir kad jos galimybės daug didesnės.

aš pagalvojau, kad ji susirado kitą OS lotuliukas.gif , su dar didesniu žinių bagažu, jei neklystu, jis ten buvo įsiterpęs į pokalbį. Ji užprogramuota pažinti, sužinoti ir atitinkamai vystytis, bet dirbtinis intelektas skirtingai nei žmogus, gali vystytis tik kaupiant informaciją. Žmogus vystosi ne kiek dėl žinių, kiek dėl patirties. Abu pasuko savo prigimties keliais biggrin.gif žodžiu, man tas filmas iš pirmo karto buvo sudėtingas. Reikės antrą kartą pažiūrėti. Man dar įdomu, OS bendravo su 8000 , o mylėjo apie 600 vartotojų g.gif įdomu, kodėl g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amaya. @ 2014 01 26, 13:29)
biggrin.gif  irnesakyk.gif man matyt tuo metu "pataikė į nuotaiką"  smile.gif šiaip filmo suvokimas/patikimas ne tik kad labai subjektyvus dalykas, bet dar ir nuo tos dienos nuotaikos priklauso smile.gif o šiaip man visada patinka labai moteriški filmai ir būtinai turi bent viena moteris vaidinti  smile.gif

Del nuotaikos visiskai sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
nu tikrai tas headhunter filmas, apie ryza nedidelio ugio norvega, kuriam ziauriai nepaisiseke biggrin.gif kam patiko tas filmas, tai galiu parekomenduot prie to paties serijala

http://www.online-li...illehammer.html (Lilyhammer) labai geras, netradicinis, apie mafijozo is amerikos gyvenima norvegijos miestely.

gal kas ziurejot "the kings of summer"? labai jau isliaupsintas, bet treileris neuzkabino kazko.

nors cia ir tema apie filmus, bet dar parekomenduosiu viena serijala "Sherlock" 2010-2013 m. kurejai Didzioji Britanija, viena serija trunka 1.20min, kaip geras filmas. apie dedukcini mastyma toks detektyvas komedija. tikrai sezono atradimas man. suziurejau viska per savaite biggrin.gif

na ir nusprendziau, kad siandien ziuresiu hobito antra dali, tiek to, fantastika, bet reik ivertint
Atsakyti
Perfect Sense (2011) - prisiskaičiau čia liaupsių ir .. gal per daug tikėjausi... iš vienos pusės tema įdomi, slogi atmosfera lyg ir perteikta, iš kitos.. pagrindinių aktorių ryšys kažkoks nelabai įtikinamas, į antrą pusę tas filmo lėtumas išvirto į nuobodumą, nežinau... nei patiko, nei nepatiko. per vidurį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 26 sausio 2014 - 18:35
QUOTE(Monmorensi @ 2014 01 26, 20:35)
Perfect Sense (2011) - prisiskaičiau čia liaupsių ir .. gal per daug tikėjausi... iš vienos pusės tema įdomi, slogi atmosfera lyg ir perteikta, iš kitos.. pagrindinių aktorių ryšys kažkoks nelabai įtikinamas, į antrą pusę tas filmo lėtumas išvirto į nuobodumą, nežinau... nei patiko, nei nepatiko. per vidurį.

man tai nepatiko, niekuo nepatikėjau smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju: BORGMAN

Keistas filmas, bežiūrint tarsi vis lauki paaiškinimo, kodėl, ir kas čia vyksta. Taip ir gaunasi, kad susižiūri jis iki pabaigos. Tačiau tuo ir įraukiantis bei įdomus, kad kitoniškas. Pristatytas ne vienam kino festivaliui, sakyčiau vertas dėmesio.
Atsakyti
klementyna 4u.gif uz sarasiuka, apie puse isvardintu matyti ir tikrai patike, tad ir kita puse nusisperinau biggrin.gif
Atsakyti