Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Amabel @ 2014 02 01, 17:12)
Hmmm, kai taip parašėt, tai galvoju gal trinti jį iš kompiuterio, nemėgstu kruvinų filmų

žiaurokas jis. dar šunis nuolat rodo. man kaip jų fanatikei periodiškai vis tekdavo nusisukt, per žiauru buvo.
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 01, 18:18)
žiaurokas jis. dar šunis nuolat rodo. man kaip jų fanatikei periodiškai vis tekdavo nusisukt, per žiauru buvo.

oi, tai jau geriau nesišiuprinsiu unsure.gif , nežiūrėsiu jo, negaliu žiūrėt kaip šunis skriaudžia
Atsakyti
/?ref_=nv_sr_1]Biutiful[/url] ir nežinau, kažkaip sunku po jo ant širdies paliko  unsure.gif, pats filmas tai žinoma patiko, vertas peržiūrėjimo, Bardem'as nuostabus  wub.gif , bet nežinau, čia turbūt režisieriui pliusas, kad sugebėjo taip skurdžiai, niūriai tą buitį ir aplinką pavaizduoti, galėjau rinktis šviesesnę dieną peržiūrai biggrin.gif

Biutiful man labai geras. iš tikro niūrus. išėjus iš kino teatro ilgai buvo toks keistas jausmas. kažką jis ten giliai viduj paliečia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amabel @ 2014 02 01, 18:12)
Hmmm, kai taip parašėt, tai galvoju gal trinti jį iš kompiuterio, nemėgstu kruvinų filmų
Na, o aš tik vakar pažiūrėjau ilgai taupytą Biutiful ir nežinau, kažkaip sunku po jo ant širdies paliko  unsure.gif, pats filmas tai žinoma patiko, vertas peržiūrėjimo, Bardem'as nuostabus  wub.gif , bet nežinau, čia turbūt režisieriui pliusas, kad sugebėjo taip skurdžiai, niūriai tą buitį ir aplinką pavaizduoti, galėjau rinktis šviesesnę dieną peržiūrai biggrin.gif

filmas geras, tik tos kruvinos scenos nepatiko. o ten kraujas ir žmonių ir šunų. Po šio filmo skubiai reabilitacijai ieškojau komedijos. bet filmas vertas dėmesio. Beje, amores perros ir beautiful to paties režisieriaus.
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2014 02 01, 15:05)
Kalbant apie rusiskus filmus, tai man pirma i galva sauna "Brolis", "Brolis 2" ir visi "osobenosti russkij ...", primena geras jaunas dienas, labai daug kartu ziurejom biggrin.gif

Volstrito vilko per viena vakara neiveikiau.. Labai jau daug kalba, soka, juda, daug to amerikietisko jumoro. Gal tikejausi kazko kito. Nors DiCaprio aisku be priekaistu.

Oi,o man kaip igrise iki gyvo kaulo tie visi Broliai ir osobenasti ruskij.. doh.gif

O vat kas liecia "The wolf of Wall street'' tai prakeikimas blyn,taip noriu paziureti, o torentuose vyras neranda,ziurejo Piratebay,ten pilna ju,bet nera su galune RU,vienintelis buvo,kuri parsisiunte negalejome atidaryti,tiesiog nerodo,tai galvoju teks gal dar palukti.. Gal galit konkreciai pasakyti is kur siuntetes dar su rusisku vertimu?
Aciu 4u.gif

Beje,dekoju kas parekomendavote rusisku filmu,butinai atsirinksiu ir pasiziuresiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2014 02 01, 16:53)
jėtus. jeigu aprašote filmo pabaigas ar šiaip svarbius filmo momentus, tai prašome tai daryti geltonu fontu. nes kitaip atimsite daugeliui malonumą žiūrėti tą filmą.

drinks_cheers.gif , o ir aplamai nemegstu,kai pasakoja kas ten ir kaip,neskaitau,bet ar verta rasyti? Juk kiekviena paziures ir pamatys. 4u.gif
Atsakyti
voltstryto vilkas online rusiskai: http://www.online-li...strit-2013.html
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2014 02 01, 18:52)
Biutiful man labai geras. iš tikro niūrus. išėjus iš kino teatro ilgai buvo toks keistas jausmas. kažką jis ten giliai viduj paliečia smile.gif

drinks_cheers.gif tikrai paliečia. Manau čia man vienas iš tų 10/10 filmų, kurie ilgam neužsimirš
Atsakyti
Iš rusų filmų man labai įstrigę:

Вор/1997
Восток-Запад/1999

Kelis metus nežiūrėjau rusų filmų, tiek buvau 'atsikandus' visų serialų, lengvų filmelių, tikrai, net bloga būdavo. Ir tik visai neseniai vieną pažiūrėjau, po to - kitą, kad galvą pravėdint rolleyes.gif Dabartiniai filmai kaip blynai kepami, reik atrast tarp jų gerą.
Atsakyti
"Saving Mr. Banks" - geras filmas, galima ir pasijuokt, ir paverkt. Nu labai fainas wub.gif

O man tai labai geras filmas. Manau, klaida būtų vien dėl to jį atmest.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 02 01, 20:28)

O man tai labai geras filmas. Manau, klaida būtų vien dėl to jį atmest.

pritariu
Atsakyti
filmas geras, bet jei žmogus nemėgsta tu kraujingų scenų, tai labai daug nepraras nepažiūrėjęs, manau blush2.gif
man Babelis ir 21 grams labiau patiko nei Amores Perros ir Biutiful blush2.gif
nesmarkiai labiau, bet labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 vasario 2014 - 21:18
QUOTE(leguska69 @ 2014 02 01, 19:22)
voltstryto vilkas online rusiskai: http://www.online-li...strit-2013.html

Vau clap.gif Aciuuu, lekiu ziureti mirksiukas.gif Visom labos nakties ir grazaus likusio savaitgalio smile.gif
Atsakyti