Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 01, 21:17)
man Babelis ir 21 grams

manau šie filmai ne vienam kinomanui suteikė malonumą

Atsakyti
pažiūrėjau ir aš Metro (2013). visai nieko toks veiksmo filmas. manau, nelogikos ten buvo nemažai, charakteriai tokie daug kartų matyti, visos nelaimės suvaldymo planas toks miglotas ir nejudantis, bet nepaisant to visgi žiūrėjosi gerai. nors į galą ir prailgo. toks rusiškas holivudas smile.gif
Atsakyti
Pažiūrėjom vakar su vyru filmą Dallas Buyers Club(2013) nežinau, gal jau buvot jį aptarę g.gif ir man, ir vyrui patiko, šokiravo aktorių "kūdumas", iš kur tokių rado žmonių, lyg būtų iš koncentracijos lagerio pabėgę, o pagrindinis aktorius matyt specialiai filmui "kūdinosi", vietomis net žiauru žiūrėt į jį blink.gif . MB po to dar knisosi vienos dainos iš garso takelio, paskui dar biografiją nagrinėjos ją atlikusio vaikinuko biggrin.gif

daina iš filmo: čia

rekomenduojam ax.gif

QUOTE(mjforever @ 2014 02 01, 15:27)
nu liuks  bigsmile.gif , tikrai, seniai tokį paslaptingą filmą mačiau. Dėl tos paslapties, dinamikos, aktorių filmas išties labai geras.

smagu, kad patiko mano rekomenduotas filmas 4u.gif

Filmą Metro mes seniai matę, nepatiko "perspaudimas" vietomis, netikrumas, kadangi tą vakarą nieko daugiau neturėjom žiūrėti ir alus ėjo į trasą, šiaip ne taip sužiūrėjom iki galo komentuodami scenas... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 02 vasario 2014 - 02:17
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 01, 22:17)

Babelis ir 21 grams

Šitie tai puikūs drinks_cheers.gif bigsmile.gif

Na ir vakarykštė duoklė Holivudui biggrin.gif . Vyro pageidavimu žiūrėti Runner runner ir The secret life of Walter Mitty. Net nežinau...Niekaip nepasimokau, kad su Justinu Timberlake'u filmu nereikia žiūrėti cool.gif .
Antrasis gal ir nevertas to įtraukimo į pačių blogiausių metų filmų sąrašą, man toks šeimyninio žiūrėjimo filmas, lengvas, gražiai nufilmuotas, smegenų pailsinimui, kam patinka toks žanras, visai gal pusėtinas cool.gif
Atsakyti
patiko ir man Any Day Now (2012). rekomenduoju ir aš smile.gif
Atsakyti
The Machinist (2004) Mistinis,psichologinis trileris.Niurus bei painus.Man tokie patinka,kai nezinai kuria linkme viskas pasisuks.Be to didele pagarba aktoriui,Kristianui Beilui,tokia auka del vaidinimo,taip nualinti savo organizma.Tokio kudumo zmogus doh.gif
Rekomenduoju kas dar nemate ir kam patinka filma,slogus savo atmosfera.
Beja jis man primene Memento.
Atsakyti
QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 01 31, 19:15)
user posted image
Pažiūrėjau neseniai Mother and child (2009)- jausmingas, tikrai jausmingas, filmas apie kelių žmonių susipynusius gyvenimus. Labai patiko viena iš aktorių (paskui pamačiau, kad tai Naomi Watts. Žinau, jog garsi aktorė, bet specialiai nesidomėjau). Pabaigoje ir susigraudinau 4u.gif tikrai rekomenduočiau...bet man smagiau jį būtų žiūrėti vienai (viena ir žiūrėjau) 4u.gif

Tikrai geras filmas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos. Radau čia berods kažkurios pasiūlymą pažiūrėti "Kapitonas Phillips". Likau sužavėta!!! Vienas geriausių filmų, kuriuos esu mačiusi. Nei kiek neprailgo, toks įtemptas, įdomus, puiki Tom Hanks vaidyba. Puikiai praleidau laikąsmile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Nanita @ 2014 02 02, 05:53)
The Machinist (2004) Mistinis,psichologinis trileris.Niurus bei painus.Man tokie patinka,kai nezinai kuria linkme viskas pasisuks.Be to didele pagarba aktoriui,Kristianui Beilui,tokia auka del vaidinimo,taip nualinti savo organizma.Tokio kudumo zmogus  doh.gif
Rekomenduoju kas dar nemate ir kam patinka filma,slogus savo atmosfera.
Beja jis man primene Memento.

Manes Memento neuzkabino, bet va Machinist tai pamenu tikrai lb patiko thumbup.gif

Kazkas rekomendavo The Words
Gerai, kad alaus turejom, tai sustabdydam iir siaip ne i tema kalbedami paziurejome biggrin.gif Kiek daugiau filmu su Bradley Cooper ziuriu, tuo labiau man atrodo, kad jis vaidinti nemoka, isskyrus viena kur psichiskai nesveika vaidino, tai buvo itikinamai, o jau kai meiles ar gyvenimo scenos, tai bejausme amsneybe ir tiek unsure.gif

Rain man patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starke: 02 vasario 2014 - 18:16
QUOTE(starke @ 2014 02 02, 20:16)
Kiek daugiau filmu su Bradley Cooper ziuriu, tuo labiau man atrodo, kad jis vaidinti nemoka,

aš irgi taip esu pradėjusi galvoti, nes kokie 4 filmai iš eilės su juo nieko gero, visur toks pats..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LEEja: 02 vasario 2014 - 18:36
QUOTE(starke @ 2014 02 02, 19:16)
Manes Memento neuzkabino, bet va Machinist tai pamenu tikrai lb patiko  thumbup.gif

Gerai, kad alaus turejom, tai sustabdydam iir siaip ne i tema kalbedami paziurejome  biggrin.gif Kiek daugiau filmu su Bradley Cooper ziuriu, tuo labiau man atrodo, kad jis vaidinti nemoka, isskyrus viena kur psichiskai nesveika vaidino, tai buvo itikinamai, o jau kai meiles ar gyvenimo scenos, tai bejausme amsneybe ir tiek  unsure.gif

Rain man patiko  thumbup.gif

Memento ir man neitin patiko,turejau omeny,kad painumu panasus,turi stebeti,kad ko nepraleisti,kiekviena akimirka. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2014 02 02, 19:16)
Manes Memento neuzkabino, bet va Machinist tai pamenu tikrai lb patiko  thumbup.gif

Gerai, kad alaus turejom, tai sustabdydam iir siaip ne i tema kalbedami paziurejome  biggrin.gif Kiek daugiau filmu su Bradley Cooper ziuriu, tuo labiau man atrodo, kad jis vaidinti nemoka, isskyrus viena kur psichiskai nesveika vaidino, tai buvo itikinamai, o jau kai meiles ar gyvenimo scenos, tai bejausme amsneybe ir tiek  unsure.gif

Rain man patiko  thumbup.gif

Pasirasau po kiekvienu zodziu. Tha words jau tokia bloga vaidyba, kad yikrai alus tegali padeti smile.gif
Atsakyti