Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Liūnė Sutema @ 2014 02 08, 11:40)
blush2.gif
prašom 4u.gif man šis filmas visada įkvepia pasitikėjimo ir optimizmo 4u.gif ir labia ši aktorė patinka- Natalja Gundareva thumbup.gif yra dar keli filmai, kuriuose ji vaidina thumbup.gif dar toks yra Одиноким предоставляется общежитие (1983)
man irgi toks nuoširdus, paprastas 4u.gif
bet pirmasis man pats geriausias 4u.gif


dekui,reiks paziureti 4u.gif

QUOTE(leguska69 @ 2014 02 08, 16:33)
paziurejau "RUSH", visa laika ji praleisdavau kazkaip nes "aij apie lenktynes" subalansuota vyram, nu bet BLIAMBA ziauriai geras. tikrai labai patiko, labai gera istorija papasakota. jau rekomendavau net savo vyrui  4u.gif


drinks_cheers.gif tikrai geras filmas,maniau,bus nemoteriskai audotitorijai,
bet lb itrauke
ypac ivykiai po tos kraupios avarijos
Atsakyti
QUOTE(Eva Emilija @ 2014 01 10, 13:10)
Savaitgalį žiūrėjau Amour (2012) - negaliu teigti, kad filmas labai jau sužavėjo,


Perziurejau ir as, labai patiko, be galo jautrus, skaudus filmas..
Atsakyti
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią juokingą komediją. Angliškai arba rusiškai 4u.gif

Neseniai bandžiau žiūrėti bad grandpa - nepatiko, nebaigiau.
Atsakyti
QUOTE(Fudži @ 2014 02 08, 20:40)
Gal galėtumėte parekomenduoti kokią juokingą komediją. Angliškai arba rusiškai  4u.gif

Neseniai bandžiau žiūrėti bad grandpa - nepatiko, nebaigiau.


paskutinį kartą labiausiai prajuokino italų The Monster
Atsakyti
Europa Report (2013) - buvau girdėjusi blogų atsiliepimų, tai žiūrėjau nieko gero nesitikėdama. Bet man tai tikrai patiko. Tai fantastinis filmas apie astronautų kelionę ieškoti gyvybės Jupiterio mėnulyje Europa. Žiūrint man buvo toks jausmas tarsi žiūrėčiau dokumentinį filmą. Bet tas ir buvo žavu. Nebuvo tų holivudinių stereotipinių personažų, teisybės neteisybės kovos. Taigi, man patiko, nors ir nebuvo jokio vau.

Last Love (2013) - man prailgo ir neįtikino. Sakyčiau, netgi buvo perspausta ieškant ir bandant parodyt kažką gilaus. Ta tema apie mirusį sutuoktinį, kuris tau buvo visas gyvenimas, tikrai yra jautri. Bet mano nuomone, šitam filme kažkur pro šoną ta vaidyba nuėjo.
Atsakyti
QUOTE(illuminated @ 2014 02 07, 22:44)
Ką tik pažiūrėjau 12 Years a Slave, ilgai laukiau, kad galėčiau būtent kine pažiūrėti. Nuostabus filmas, realistiškas ir dažnai amą atemantis, būtinas pamatyti visiems. Gal vėliau ką nors blog'e parašysiu, bet ko gero mano 2013 metų favoritas  ax.gif Tiesa, nepatiks visiems, kiek sunkoka žiūrėti jį vietomis, tačiau dar labiau nepatinka man, kuomet žmonės pažiūri kokį Django Unchained ir užsidegę aiškina, kad tokie filmai geriau pavaizduoja istoriją biggrin.gif Šneku iš patirties, buvau sutikusi tokių žmonių, ką ir bepridursi. hihihi.gif

O čia jau skonio reikalas, man daug labiau patiko tarantiniškas vergovės pristatymas mirksiukas.gif taip, "Django Unchained" daugiau žiaurumo, daugiau ironijos, net parodijos, bet labai aiškiai atskleista, kodėl būtent juodaodžiai buvo vergai, kam tai buvo paranku ir pan. O "12 Years a Slave" - taip, labai realistiška istorija, žiūrint vis galvojau, kad kažkas panašaus gali nutikti (o gal ir nutinka unsure.gif ir mūsų laikais.
Atsakyti
QUOTE(Eva Emilija @ 2014 02 10, 11:01)
O čia jau skonio reikalas, man daug labiau patiko tarantiniškas vergovės pristatymas mirksiukas.gif  taip, "Django Unchained" daugiau žiaurumo, daugiau ironijos, net parodijos, bet labai aiškiai atskleista, kodėl būtent juodaodžiai buvo vergai, kam tai buvo paranku ir pan. O "12 Years a Slave" - taip, labai realistiška istorija, žiūrint vis galvojau, kad kažkas panašaus gali nutikti (o gal ir nutinka  unsure.gif ir mūsų laikais.

Skonio reikalas, Django ir man patiko, tik dėl kitokių priežasčių, čia juk tarantiniškas spageti-vesternas, su istorija beveik neturintis nieko bendro. Čia panašiai būtų, kaip Negarbingus šunsnukius laikyti istoriškai tiksliais, bet tai juk nelabai teisinga biggrin.gif (nors filmas - vienas mano mėgstamiausių). O lygindama Django ir 12YAS būtent ir kalbėjau apie istorinį tikslumą, ir nors pastarajame buvo įtraukta keletas detalių, neegzistavusių realybėje (filmas kurtas pagal knygą), tačiau teko ne kartą skaityti labiau istorijoje besigaudančių žmonių nuomonę, kad 12 years a slave - vienas labiausiai istoriškai tikslių filmų vergovės tema.

Tuo šitie filmai ir skiriasi - vienas toks juodo humoro pilnas, toks for fun filmas, nelabai besitaikantis būti realistišku, kitas - neišgalvota istorija, viską pateikianti su tuo tikru siaubu, kokį ir teko išgyventi. 4u.gif
O vergovė vis dar egzistuoja unsure.gif Tam tikrose Afrikos gentyse, Rytuose - taip pat kai kur yra. Na žodžiu - ten kur mažiau civilizacijos dar. Ironiška, kad ir vienas pirmųjų vergvaldžių pats ir buvo afrikietis. Tsakant, viskas prasidėjo nuo paprasčiausio savų pardavinėjimo.. unsure.gif
Atsakyti
Prisiruošiau peržiūrėti Blue Jasmine, sužavėta bigsmile.gif . Cate Blanchett sužibėjo, geriau atskleisti personažo neurotiškumą neįmanoma. Man tai turbūt vienas iš labiausiai patikusių Allen'o fillmų bigsmile.gif
Atsakyti
The Wolf of Wall Street (2013) - iš tikrųjų, buvau nusiteikusi, kad nepatiks (kažkada žiūrėtas traileris nesužavėjo), bet įsijungiau, kai nieko neišsirinkau žiūrėti ir prieš eidama miegoti su ta mintimi, kad jei nepatiks, galėsiu eit miegot nebaigusi žiūrėt. Bet peržiūrėjau visą. Tenka pripažinti, kad Leonardo čia išties puikus. Ganėtinai juokingas filmas, nors įdomumas svyravo (pirma valanda - visai nieko, antroji valanda - svarsčiau mintį išjungti, trečioji valanda - įdomiausia iš visų trijų). Ir norėjosi, kad būtų nors valanda trumpesnis.

Blue Jasmine (2013) - visų pirma, Cate Blanchett vaidyba išties verta Oskaro, labai stipru pasirodė. Nežinojau, ar čia gailėti jos vaidinamos Jasmine, ar ne, nes dažnai jos veiksmai susierzinimą ir pyktį kėlė. Pats filmas - gal ir ne šedevras, bet buvo įdomus ir neprailgo.

The Great Gatsby (2013) - gražus vizualiai: kostiumai, dekoracijos, spalvos, blizgesys - viskas išties traukia akį. Bet siužetas taip ir nesudomino, tik kulminacija įdomesnė (kadangi nesitikėjau tokios) pasirodė. Dar atkreipiau dėmesį į muzikinį takelį (visgi, jį visur gyrė dar prieš pasirodant filmui), tai vietomis nederėjo šiuolaikiška muzika su rodomu laikotarpiu, nors buvo ir kur suderinta.

Ernest et Célestine (2012) - animacinis filmukas, pretenduojantis gauti Oskarą geriausio animacinio filmo kategorijoj. Nuostabūs piešinukai, o ir pati istorija kad ir paprasta, bet labai miela ir šilta, personažai mieli, yra nemažai ir juokingų situacijų. Visą laiką prasišypsojau žiūrėdama.
Atsakyti
Gal kam patiks smile.gif
Mao's Last Dancer(2009)
Man įspūdį paliko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 10 vasario 2014 - 22:25
QUOTE(gaily @ 2014 02 08, 20:14)
Perziurejau ir as, labai patiko, be galo jautrus, skaudus filmas..


Tuomet turetu patikti jums ir Away from her
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2014 02 10, 20:41)
Blue Jasmine (2013) - visų pirma, Cate Blanchett vaidyba išties verta Oskaro, labai stipru pasirodė. Nežinojau, ar čia gailėti jos vaidinamos Jasmine, ar ne, nes dažnai jos veiksmai susierzinimą ir pyktį kėlė. Pats filmas - gal ir ne šedevras, bet buvo įdomus ir neprailgo.

peržiūrėjau ir aš jį
apie ką filmas? biggrin.gif aš nesupratau biggrin.gif
Atsakyti