Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Augre @ 2014 02 07, 00:05)
Gal parekomenduotumėt filmų apie motociklus. "Pasinešiau" aš ant jų smile.gif Labai man jau jie gražu...
Žiūrėjau filmus: "3 metrai virš dangaus) Ispanija 1 ir 2 dalis, Baikeriai (BIKER BOYZ (2003), "Tamsos baikeris".

man šitas patiko smile.gif The Motorcycle Diaries (2004)
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 02 11, 16:21)
peržiūrėjau ir aš jį
apie ką filmas? biggrin.gif aš nesupratau biggrin.gif

Blue Jasmine - apie nelaimingą, sau ir kitiems gyvenimą griaunančią moterį, kurią vienu metu norisi ir priglausti, ir pasmaugti mirksiukas.gif Jau rašiau, bet pasikartosiu, nerealus Cate Blanchett vaidmuo. Tikrai bus oskaras.

Peržiūrėjau Her/Ji. Maloniai nustebino. Kadangi mėgstu literatūrinius palyginimus, tai norisi pasakyti, labai šiuolaikiškas Pigmalionas. Bet filmas tikrai subtilus, jautrus ir kalbantis nepaprastai aktualia vienatvės tema. Labiausiai sužavėjo garso takelis ir seksualus S. Johansson balsas.
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 02 11, 14:57)
man šitas patiko smile.gif The Motorcycle Diaries (2004)

thumbup.gif pritariu.mums su vyru labai patiko.
Gustavo Santaolalla muzika nuostabi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aimma @ 2014 02 11, 19:35)
Blue Jasmine - apie nelaimingą, sau ir kitiems gyvenimą griaunančią moterį, kurią vienu metu norisi ir priglausti, ir pasmaugti  mirksiukas.gif Jau rašiau, bet pasikartosiu, nerealus Cate Blanchett vaidmuo. Tikrai bus oskaras.

Peržiūrėjau Her/Ji. Maloniai nustebino. Kadangi mėgstu literatūrinius palyginimus, tai norisi pasakyti, labai šiuolaikiškas Pigmalionas. Bet filmas tikrai subtilus, jautrus ir kalbantis  nepaprastai aktualia vienatvės tema. Labiausiai sužavėjo garso takelis ir seksualus S. Johansson balsas.

Blue Jasmine eisiu dabar ziureti,jei online rasiu , vakar ziurejau Her/Ji, asirasau po beveik visais Jusu zodziais,tik tiesa sakant jis man prailgo ir buvau jau pradejusi gerokai nuobodziauti . Nezinau ar kam rekomenduociau,bet kas paziures,tai lai paziuri,tikrai nera blogas filmas. smile.gif
Atsakyti
Visai gerai susiziurejo Blue Jasmine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vajuza @ 2014 02 12, 01:59)
Visai gerai susiziurejo Blue Jasmine smile.gif

Man irgi patiko 4u.gif Ir dar rekomenduoju čia kažkada seniau minėtą Facing windows ("La finestra di fronte"), man, kaip gyveniminiškų istorijų/dramų mėgėjai, tai labai labai jis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 12 vasario 2014 - 11:13
QUOTE(illuminated @ 2014 02 10, 11:24)
O lygindama Django ir 12YAS būtent ir kalbėjau apie istorinį tikslumą, ir nors pastarajame buvo įtraukta keletas detalių, neegzistavusių realybėje (filmas kurtas pagal knygą),

o kurios būtent tos detalės? labai įdomu.

manęs kažkaip 12 years neįtraukė taip, kaip tikėjausi. filmas geras, nieko nepasakysi, bet kaip ir daugeliui jūsų, man nesijautė, kad laikotarpis apima 12 metų. o ir šiaip kažko vis kilo asociacijos su kažkada ažiotažiniu serialu "Vergė Izaura" ir vis skambėjo ausyse ta serialo pradžios muzikėlė. na, čia aišku jau mano asmeninės, o ne filmo, problemos biggrin.gif
Atsakyti
The Dark knignt (2008) - ne mano skonio visi batman, bet nesitikėjau, kad taip ne mano skonio. visiškai nuobodus, neįtraukiantis, neįdomus ir be jokio tikslo, razinkos. kodėl nusprendžiau žiūrėt? nes susipažinau su žmogum, kuris Jocker'io tattoo turėjo, tai labai suintrigavo kas ten tokio įpatingo. na...ir nesuprantu... biggrin.gif
The Eagle (2011) - nuoobodu. man dar visai priimtini tokie ale istoriniai filmai, nu bet šis nieko vertas. spėju, kad tuos 6.2 įvertinimą surinko tik dėl to, jog vaidinta Channing'as, o tas paaugliukių dievas vienu momentu buvo. pradėjus žiūrėt aiški pabaiga, baisūs efektai, jokios kulminacijos..
The spectacular now (2013) - paprastutis, lengvas filmas apie paauglių meilę ir parodyta gražiai, kodėl kartais 'dabar' nėra svarbiausia.
Filth (2013) - netikėtas galas, siužetas. įdomus, kiek varginantis, tikrai purvinas filmas. bet man patiko. aktoriaus vaidyba labai gerulė, toks grynas šizofrenikas. tiesa, labai nusivylus likau, kad jis nusižudė ant galo, jau rodės gali dalykai sunormalėt rolleyes.gif

Gal kuri galit rekomenduoti gerų istorinių filmų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 02 12, 14:13)
o kurios būtent tos detalės? labai įdomu.

manęs kažkaip 12 years neįtraukė taip, kaip tikėjausi. filmas geras, nieko nepasakysi, bet kaip ir daugeliui jūsų, man nesijautė, kad laikotarpis apima 12 metų. o ir šiaip kažko vis kilo asociacijos su kažkada ažiotažiniu serialu "Vergė Izaura" ir vis skambėjo ausyse ta serialo pradžios muzikėlė. na, čia aišku jau mano asmeninės, o ne filmo, problemos  biggrin.gif

Žinokit, tiksliai negaliu pasakyti, knygos neskaičiau, tad daugiausia rėmiausi kitų pasakymais. Kiek žinau, knygoje ir realybėje Patsey personažo lyg ir nebuvo. Bijau suklyst prišnekėdama vėjų g.gif Bet norėčiau ir knygą kada paskaityti.
Atsakyti
Gal kas galit priminti filmo pavadinima, prancuzu filmas apie moteri,kuri viena diena prabudus supranta,kad neprisimena 15 pastaruju gyvenimo metu...
Dar praso savo vaiko,kad zaidimo forma atsakinetu i klausimus kada jis gime,koks ju namu adresas ir t.t. biggrin.gif paskui suzino,kad ji su vyru skiriasi, turi gera darba, pinigu ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Prisidedu prie geru zodziu Santai! Labai patiko smile.gif
Atsakyti
The stoning of soraya m - vercia susimastyti ir aisku dziaugtis, kad gimem, gyvenam ne tokiose salyse.. unsure.gif Nors tikiu, kad knyga zymiai geresne.

Desert flower
- velgi esu tikra, kad filmas nera toks stiprus kaip knyga.

The blind side - manes nesuzavejo. Amerikietiskas holivudiskas filmas ir tiek..

Lone survivor - primine eilini Rajana. Net nezinau kuris patiko labiau. Visumoj neblogas filmas.
Atsakyti