Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Vajuza @ 2014 01 04, 01:18)
Paziurejau katik Lore 2012m ,labai patiko,aciu  4u.gif

Katik po perziuros ir Jusu rekomenduoto Kaulai ir rūdys / De rouille et d’os , super,visiems rekomenduociau paziureti thumb_yello.gif
Pavadinimas nesuzavejo,bet po treilerio ciupau ziureti ir nenusivyliau,ziauriai geras,gyvenimiskas,tikras, koncentruotas , sakyciau gal net 10/10 balu duociau thumbup.gif
Atsakyti
prisidedan prie praėjusių metų peržiūrų, buvo daug neblogų filmų, dauguma mano matytieji buvo fantastiniai, blokbasteriai buvo verti laukti, kažkurie pažiūrėti jau po kelis kartus, ir dar bus pažiūrėti. Tačiau savo 2013 oskarus skirčiau žemiškiems filmams, labiausiai užgavusiems mano nervus, taip, kad prie filmų grįžti nebereikės, jie ilgokai neišblės.

user posted image 1.Matterhorn 2. Внеземной 3. Didis grozis 4. Intimate Grammar
Atsakyti
Labai dėkoju kažkam (nepamenu) už paminėtą filmą "The Best Offer" 4u.gif Kokybiškas, vizualiai įspūdingas ir tikrai neeilinė istorija (vietomis net Almodovarą priminė). Džiaugiuosi, kad nežiūrėjau treilerio prieš tai, nieko nežinojau, apie ką bus ir kas toliau, tai nors pati pradžia neįtraukė, nuo pusės jau buvau palinkus prie ekrano smile.gif Priskirčiau masterpiece kategorijai ir tikrai rekomenduoju pamatyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo legacy: 04 sausio 2014 - 22:18
Norėjau vakarui lengvo, smegenis pailsinančio filmo ax.gif . La délicatesse tam puikiai tiko. Mielas romantinis filmas su Audrey Tautou smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amabel: 04 sausio 2014 - 23:05
QUOTE(laTulipe @ 2014 01 03, 16:31)

Labiausiai patikę siaubo filmai:

Evil Dead (2013)

Ka tik paziurejau, krauju klanai, pjaustynes skerdynes ir nieko daugiau, fui.. Vos ne vos iki pabaigos paziurejau. Megstu siaubo filmus, bet sis matyt ne man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(legacy @ 2014 01 04, 23:17)
Labai dėkoju kažkam (nepamenu) už paminėtą filmą "The Best Offer"  4u.gif Kokybiškas, vizualiai įspūdingas ir tikrai neeilinė istorija (vietomis net Almodovarą priminė). Džiaugiuosi, kad nežiūrėjau treilerio prieš tai, nieko nežinojau, apie ką bus ir kas toliau, tai nors pati pradžia neįtraukė, nuo pusės jau buvau palinkus prie ekrano  smile.gif Priskirčiau masterpiece kategorijai ir tikrai rekomenduoju pamatyti.

Neseniai ir aš peržiūrėjau šį filmą. tikrai puikus, elegantiškas, rafinuotas. asmeniškai man pradžia nebuvo nuobodi. va būna gyvenime, kai esi tobulas savo srities žinovas, bet kai kas paima ir apverčia viską aukštyn kojomis, kai nebeišeina atskirti tikrovės nuo melo. nuostabi pagrindinio veikėjo vaidyba, tiesiog žiūrėjau ir mačiau jo kančia, taip jo gaila buvo. kyla žmonės ir krenta....
Papildyta:
QUOTE(Amabel @ 2014 01 05, 00:05)
Norėjau vakarui lengvo, smegenis pailsinančio filmo  ax.gif . La délicatesse tam puikiai tiko. Mielas romantinis filmas su Audrey Tautou smile.gif

Kai norėsis kažko panašaus, pažiūrėk PRICELESS. http://www.imdb.com/title/tt0482088/
Atsakyti
Mano šiemet geriausi matyti filmai: (ne eilės tvarka, sąrašas labai sutrumpintas)
Amour
Antichrist
Head-on
The great beauty
The beach
The best offer
Rust and bone
Stoker
Los lunes al sol
Don't move
The woman goes to the doctor
The hunt
Mar adentro
Mientras duermes
Chloe
The colour of paradise
the song of sparrows
Incendies
Vyturio giesmė

Apie meilę:
vienareikšmiškai NYFES
The reader
Barfi
The painted veil
Stealing beauty
Canone inverso:making love
Heartbreaker

Nuvylę filmai:
vienareikšmiškai the life of pi
The secret life of words
The life before her eyes
Castillas de carton
Me and you
Match factory girl
The kite runner
I melt with you

Komedijos:
Welcome to the south
welcome to the north
we got the pope
mid-august lunch
Parada
I give it a year

Filmas, kuris išliks atmintyje, bet gal reikėtų ištrinti iš atminties:
Salo arba 120 Sodomos dienų
Atsakyti
Žiūrėjau vakar "Enough Said" su J. Gandolfini. Labai miela ir šilta romantinė komedija, jei taip galima pavadint. Patiko pamatyti šį aktorių visai kitokiam vaidmeny, nei įprasta.
Atsakyti
About Time/2013 - patiko, gerai nuteikiantis, optimistiškas filmas. Timas iš tėvo sužino, kad jų šeimos vyrai gali keliauti laiku. Žodžiu, reik taip nugyvent dieną, kad nereiktų grįžt atgal antrąkart smile.gif
Atsakyti
Vakar netikėtai peržiūrėjau man labai patikusį filmą. Rekomenduoju ekstremaliems žmonėms, kuriems kartais mirtis gali pažvelgti į akis arba manau tiks besimokantiems pozityvumo, depresyviems žmonėms.
127 valandos/127 Hours
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 05, 19:08)
Vakar netikėtai peržiūrėjau man labai patikusį filmą. Rekomenduoju ekstremaliems žmonėms, kuriems kartais mirtis gali pažvelgti į akis arba manau tiks besimokantiems pozityvumo, depresyviems žmonėms.
127 valandos/127 Hours

oi, man tai jis žiaurus. mačiau kažkada seniau, o kai vakar per TV rodė, iškart perjungiau smile.gif geras jis, bet brrr..
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 05, 20:08)
127 valandos/127 Hours

geras filmas, vertas peržiūrėjimo, juolab, apie tikrą įvykį. O ir pastatytas filmas nenuobodžiai- o juk tik vienas veikėjas. Mačiau jį anksčiau, vakar grįžti prie jo irgi nebenorėjau, per jautri.
Atsakyti