Įkraunama...
Įkraunama...

Filmai - patikę, nepatikę, palikę abejingais :)

QUOTE(Adera777 @ 2014 01 03, 10:53)
Mergytės, ekspertės, prašau rekomenduokite ką nors, kas tiktų visai šeimai (ar komedija, ar veiksmo). Be tam tikrų scenų (žiauraus smurto ar sex'o).

QUOTE(Melajja @ 2014 01 03, 11:29)
man ir aktualu,

Kadaise visai neblogai visai šeimynai susižiūrėjo "Nimės sala". Jei vaikai vyresni, tiktų "Karo žirgas".
Atsakyti
Atnesu ir as savo favoritu saraseli:paciu paciausiu ax.gif

We need to talk about Kevin
Je l'aime
De storm
What Maisie knew
The secret world of words
Pierre et fills
The unknown woman
Hitchcock
Born twice
Hope springs
Lore
The dinner game
Carnage
A secret
The broken circle breakdown
The great beauty
You can't choose your family
Mieganciu drugeliu tvirtove

Nemazai perziurejau pranc komediju ir dauguma labai patiko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gustika: 06 sausio 2014 - 23:22
American Hustle (2013) - lengva kriminalinė drama su humoro prieskoniu. Siužetas nuspėjamas, gal vietomis kiek nuobodoka buvo, bet labai daug davė aktoriai ir personažų charakterių išvystymas. Gal tik Cooperis toks nykokas pasirodė, tuo tarpu Ch. Bale, A. Adams, J. Lawrence - tiesiog puikiai pasirodė. Veikėjai labai emocionalūs, o žiūrint į J. Lawrence tai iš viso nedingo šypsena, apskritai, tai pirmasis filmas su ja (mačiusi su ja prieš tai buvau gal 4 filmus), kuriame ji ir jos vaidyba man patiko. Muzikinis takelis fainas, gražiai nufilmuotas. Kad ir ne šedevras, bet patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 01 06, 15:51)
hahaha biggrin.gif man siaip irgi per atvira ta scena, galejo subtiliau, man labiau butu patike biggrin.gif

Kokio subtilumo norėt iš dviejų paprastų kaimo bernų? tongue.gif
Man tai tą sceną žiūrint beveik juoktis norėjosi.
Na bet man ir visas filmas didelio įspūdžio nepadarė, nesugebėjau patikėti aš ta jų meile- ir tikrai ne dėl to, kad ten du vyrai.
QUOTE(klementyna @ 2014 01 06, 16:33)
Gal reikia tinkamos nuotaikos.as ilgai laukiau tinkamos nuotaikos filmui " the bridges of madison county". Jei buciau ziurejusi " isijungus" savo racionaluma, butu buves niekalas, bet ziurejau kalediniu laikotarpiu kai smegenys patizusios, tai verkiau kaip mazas vaikas, ypac ta scena, kai tas vyras stovi lietuje...tiesiog jauciau fizini skausma sirdyje.

drinks_cheers.gif Man ir knygą skaitant, ir filmą žiūrint irgi beveik pačiai negera ir liūdna buvo dėl to, kad tai moteriai teko tokį sunkų sprendimą priimti. Nenorėčiau panašioj situacijoj atsidurti.

The French connection (1971)- filmas apie du Niujorko Narkotikų skyriaus policininkus, bandančius susekti didelę narkotikų siuntą. Tikrai tikėjausi kažko įspūdingo ir stipraus, bet taip ir likau nesupratusi, už ką duotas oskaras kaip geriausiam metų filmui ir pagrindiniam aktoriui, nominacija- kitam. Neblogas kriminalinis filmas, ir tiek. Net ir 1971 metais kažin ar jis parodė kažką naujo. g.gif

Blue Jasmine (2013)- naujausias Woody Alleno filmas ir vienas iš tų nedaugelio rimtųjų. Ironijos, aišku, buvo, bet smagiai pasijuokti šįkart neteko. Tai dar vienas atvejis, kai išankstiniai lūkesčiai buvo labai dideli, todėl jaučiuosi šiek tiek nusivylusi. Bet nelabai daug, nes šedevro kažkodėl nesitikėjau, nors ir mačiau ne kartą tokį apibūdinimą. Geriausias dalykas- Cate Blanchett, atlikusi pagrindinį ir gana nelengvą vaidmenį tiesiog puikiai. Vien dėl jos verta pažiūrėti filmą.
Atsakyti
galbūt todėl, kad mirtis yra tabu, dažniausiai filmų scenarijose apie pasaulio pabaigą vaizduojami tik fiziniai sugriuvimai, lyg tyčia nepripažįstant, kokia tragedija ištinka žmogų. Apie paskutinę pasaulio dieną filmas Last night (1998)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(katilina @ 2014 01 07, 22:59)
Kokio subtilumo norėt iš dviejų paprastų kaimo bernų? tongue.gif
Man tai tą sceną žiūrint beveik juoktis norėjosi.
Na bet man ir visas filmas didelio įspūdžio nepadarė, nesugebėjau patikėti aš ta jų meile- ir tikrai ne dėl to, kad ten du vyrai.

aš iki šiol vis pagalvoju, ar man labiau patiko, ar labiau nepatiko tas filmas ir neapsisprendžiau vis dar biggrin.gif jei vaidintų ne Gylenhaalas, nurašyčiau iš karto

turiu galybę norų ir prisisiuntus virš 10 filmų, o mazgis neleidžia žiūrėt, ištisai Cars, Cars 2 ir Planes dabar žiūrima
gal ką atsiliepimai domina? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 01 06, 09:13)
Kuprotas kalnas/Brokeback Mountain 2005 apie 20 m trunkancia kitokia meile po antros scenos  smileysex.gif vyras liepe junkt lauk, pabaigiau kita diena viena ziuret, daugiau tu scenu ir nebuvo, vyrukai sukure tradicines seimas, bet "keisti" jausmai ju taip ir neapleido, filmas labai patiko, o dar veiksmas laukinuose vakaruose wub.gif 

Aš irgi viena pabaigiau jį žiūrėt lotuliukas.gif Ne šedevras, tai tikrai. Arba aš tiesiog nemėgstu filmų šia tema ax.gif

Vakar pasižiūrėjom Fruitvale Station Man labai patiko. Toks paprastas, gyvenimiškas, buitiškas ir jausmingas.
Atsakyti
Brokeback Mountain - o man jis jau nuo seniai labai įstrigęs, geriausių filmų sąrašan galėčiau įrašyt rolleyes.gif Graudus, tragiškas, nu žodžiu mane jis gerokai emociškai paveikė.

Hours (2013) iš vienos pusės atrodo toks paprastas siužetas, bet iš kitos pusės - labai įdomiai susižiūrėjo, nenuobodus.
Carrie 2013 tikėjausi kažko daugiau, o gavosi kažkoks eilinis filmas apie paauglių problemas + mistinės galios, kad kerštas būtų saldesnis
Whiteout 2009 eilinis kriminalinis, nuspėjamas, + žiaurūs sužalotų lavonų vaizdai biggrin.gif
Trust 2010 - gana aktualus auginantiems paaugles mergaites, taip pat ir toms paauglėms praverstų pažiūrėti
Great Expectations 2012 mėgstu tokio tipo filmus apie senovę. Geri aktoriai, pats filmas vizualiai gerai žiūrėjosi dėl efektingai perteiktos aplinkos, kostiumų.
The Big Wedding 2013 Ir kaip tokie geri aktoriai sutiko filmuotis tokioje pigaus humoro apie antrą galą komedijoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Balanda @ 2014 01 08, 12:14)
Brokeback Mountain - o man jis jau nuo seniai labai įstrigęs, geriausių filmų sąrašan galėčiau įrašyt  rolleyes.gif Graudus, tragiškas, nu žodžiu mane jis gerokai emociškai paveikė.

Carrie 2013 tikėjausi kažko daugiau, o gavosi kažkoks eilinis filmas apie paauglių problemas + mistinės galios, kad kerštas būtų saldesnis

drinks_cheers.gif

Netinka ta pagrindinė aktorė tokiam vaidmeniui, neįtikino schmoll.gif Įdomu būtų pasižiūrėt 1976 m. versiją.
Atsakyti

Gal kas zinote ar filmas Redirected/už Lietuvą bus rodomas tik anglų kalba su lt subtitrais? LT kalba nebus įgarsintas?
Atsakyti
Gravity (2013): verta žiūręti tik dėl gražaus vyro smile.gif (Clooney). Nusivyliau, tikėjausi kažko daugiau, tuo labiau, kad paprastai filmai su Bullock man patinka. Net žiūrėjimas per 3D akinius neišgelbėjo ir nepakeitė nuomonės.
Atsakyti
QUOTE(Elle_ @ 2014 01 08, 19:01)
Gravity (2013): verta žiūręti tik dėl gražaus vyro smile.gif (Clooney)

Na, tikiuosi, niekas nepriims "už rimtą" šios nuomonės biggrin.gif Šiaip, jei nepatinka mokslinė fantastika, tai nėra ir ko eiti į tokius filmus.
Atsakyti