Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

QUOTE(rapoja @ 2014 01 03, 10:42)
gal stebuklingų patarimų turi ,ką darai g.gif  biggrin.gif

Nieko nedarau biggrin.gif biggrin.gif gyvenime jokių savaitinių dietų nesilaikiau ir nesilaikysiu, tai ne man, pakeičiau jau senokai savo maitinimosi įpročius, tik tie savaitgaliniai baliai festivaliai nuo lapkričio mėnesio savo duoda, o dabar dar Kalėdų savaitė, Naujieji...
Kai reikia susiimti, tiesiog vieną dieną per savaitę valgau grikius ir darzoves, vakarais jokių angliavandenių, o keletą metų kai tik pabudus isgeriu puse litro vandens, tada po gero pusvaldžio pusryčiams avižinė košė (pati pigiausia, kur 10 min . virti reikia), pietums niekada nevalgau garnyras+ daržovoves + mėsa, būna tik mėsyte su daržovėmis arba garnyras su daržovėmis. Pyragų, tortų galiu nevalgyti, nors kepu beveik kasdien, bet juodojo šokolado nė už ką neparduočiau, tai kokie 6 metai svoris svyruoja +-3 kg. Dabar tuos 3 kg ir reikia numesti, kad vėl jausčiaus tiesiog gerai ir sveikai... mirksiukas.gif
Atsakyti
ar kuri pirkot si paltuka per ta garsuju sale, buvo lyg ir 40dol http://www.wilsonsle...kid=body_rv_img gal maz kam netiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurka @ 2014 01 03, 13:42)
Ingute paziurekit ir mano laiskiuka, gal pavyks paimti, ten tik suknytes nereikia pirkti  4u.gif , kazkaip visas kasikas nusikopino..

nematau laisko jusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 13:41)
macys 70% off mens sweaters  4u.gif

kazkauip nematau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 03, 14:49)
nematau laisko jusu g.gif

pakartojau, jetau visai mano pastas streikiuoja

aciu aciu aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurka: 03 sausio 2014 - 13:59
laugh.gif tasiu diena
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 03, 14:59)
laugh.gif tasiu diena

kad tik butu ka i jas det lotuliukas.gif
Atsakyti
kokias tashes perkat? bigsmile.gif
Atsakyti
juicy juodas grazuoles laugh.gif
Atsakyti
Plysszzzz, blush2.gif blush2.gif blush2.gif man į až, kokias tašes perkat, nes man prieš savaitę mano juicyką atšaukė. doh.gif
Atsakyti
[quote=špingaletka,2014 01 03, 14:04]Plysszzzz, blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  man į až, kokias tašes perkat, nes man prieš savaitę mano juicyką atšaukė.  doh.gif

itariu sias biggrin.gif
http://www.juicycout...8689528144.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ram9ne: 03 sausio 2014 - 14:07
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 03, 15:04)
Plysszzzz, blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  man į až, kokias tašes perkat, nes man prieš savaitę mano juicyką atšaukė.  doh.gif

o kodel i AZ? o kam forumas, kad niekam nerodyt ir paslapcia prisipirkt?
Atsakyti