Įkraunama...
Įkraunama...

JAV ir Kinijos parduotuvės, ebay.com

[quote=ram9ne,2014 01 03, 14:06]
[quote=špingaletka,2014 01 03, 14:04]Plysszzzz, blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  man į až, kokias tašes perkat, nes man prieš savaitę mano juicyką atšaukė.  doh.gif

itariu sias biggrin.gif
http://www.juicycout...8689528144.html
[/quote]
O as dar laukiu uz ja saskaitos, tikiuosi neatsauke g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
mergaitės, o tos per petį juicy juodos nėra? Gal per nuorodas einate ten, nes nerandu jokių gražių tašių smile.gif
Atsakyti
[quote=ram9ne,2014 01 03, 15:06]
[quote=špingaletka,2014 01 03, 14:04]Plysszzzz, blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  man į až, kokias tašes perkat, nes man prieš savaitę mano juicyką atšaukė.  doh.gif

itariu sias biggrin.gif
http://www.juicycout...8689528144.html
[/quote]
pagal JC tases viena kita atpazinsim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 15:06)
o kodel i AZ? o kam forumas, kad niekam nerodyt ir paslapcia prisipirkt?

Tai kolll visos užuominom kalbat, o nuorodos neįmatat, perkat ir tyyylit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 03, 15:11)
Tai kolll visos užuominom kalbat, o nuorodos neįmatat, perkat ir tyyylit  biggrin.gif

as nieko neperku, bo jau prisipirkau doh.gif lotuliukas.gif bet siaip, pastebejau, kad kuo toliau, tuo labiau forumas darosi issikreipes, viskas pradejo darytis paslaptinga. ir prasidejo viskas nuo kvepalu.
Atsakyti
QUOTE(Ingakalnis @ 2014 01 03, 13:21)
http://www.naturessheabutter.com/ - 30%  dar  reik biskiuka norinciu iki fre shipuko

Pati uzklausiau apie naturessheabutter, ar pirktumet, bet nera mano megstamos body suffle siuo metu pas juos g.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 15:12)
as nieko neperku, bo jau prisipirkau  doh.gif  lotuliukas.gif bet siaip, pastebejau, kad kuo toliau, tuo labiau forumas darosi issikreipes, viskas pradejo darytis paslaptinga. ir prasidejo viskas nuo kvepalu.

Čia žinai kaip iš to filmo :Kvepalai" kai užburia tai užburia....paslaptimis...nieko nežinau, nieko nesakau...nieko nerodau biggrin.gif
Atsakyti
mergaites, noriu paklausti, ar man vienai cia tokia nesamone darosi? ka ne taip darau?

siunciu uzsakyma naujam laiske, o ji prikabina kazkodel prie senu uzsakymu is tos pacios parduotuves. gaunasi paklode - seni ir nauji uzsakymai vienoj kruvoj sukabinti.... mergaites ten nezinia kaip atsirinks... doh.gif
ka ne taip darau gal zinot, kad tokia nesamone darosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 03, 15:11)
Tai kolll visos užuominom kalbat, o nuorodos neįmatat, perkat ir tyyylit  biggrin.gif

tase smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2014 01 03, 14:11)
pagal JC tases viena kita atpazinsim  lotuliukas.gif

tikrai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gavau ta th striukyte kur uzrodei superine wub.gif wub.gif wub.gif
aciu tau biggrin.gif
Atsakyti
Inga, aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(špingaletka @ 2014 01 03, 14:15)
Čia žinai kaip iš to filmo :Kvepalai" kai užburia tai užburia....paslaptimis...nieko nežinau, nieko nesakau...nieko nerodau  biggrin.gif

(pratesimas)
....kad paskui nei viena nenusipirktu ir mano pacios necancelintu lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti