QUOTE(rug @ 2014 01 11, 13:45)
QUOTE(rug @ 2014 01 12, 01:26)
Ateina žmogus vidury nakties ir sugėrovų ieško
Bet tu gerą atmintį turi, kad po tiek laiko prisijungimo nepamiršai
Dabar dažniau vaidensies ar čia šiaip, eidama pro šalį, užsukai
Sveikos,
Merginos, turiu klausima is kitos sferos. Ar imonese, kur dirbate, yra idiegta kokia nors kokybes sistema? Na, ar yra veikla aprasancios proceduros, vidiniai auditai ir t.t. ? Ir gal galite parasyti imones tipa- gamybine, logistikos, - bei ar tai privati/ valstybine imone?
Buciau labai dekinga. Renkuosi info. Kuriu verslo plana.
Merginos, turiu klausima is kitos sferos. Ar imonese, kur dirbate, yra idiegta kokia nors kokybes sistema? Na, ar yra veikla aprasancios proceduros, vidiniai auditai ir t.t. ? Ir gal galite parasyti imones tipa- gamybine, logistikos, - bei ar tai privati/ valstybine imone?
Buciau labai dekinga. Renkuosi info. Kuriu verslo plana.
QUOTE(rug @ 2014 01 11, 16:45)
Labas vakaras.
O kokie žmonės pagaliau pasirodė.
Pririjau cepakų, tai daba pukšiu.
rug be vaišių neapsieisi.
labas vakaras. šeimyna troškinio užsipageidavo pietums. kol pagaminau gavos sotūs ir skanūs pavakariai 
antradienį dičkis ranką susilaužė, ryt bandysiu leist į mokyklą. rašyt negalės, bet nors paklausys, o dar pusmetis baigias
antradienį dičkis ranką susilaužė, ryt bandysiu leist į mokyklą. rašyt negalės, bet nors paklausys, o dar pusmetis baigias
QUOTE(arden @ 2014 01 12, 21:56)
labas vakaras. šeimyna troškinio užsipageidavo pietums. kol pagaminau gavos sotūs ir skanūs pavakariai 
O ne prieš Kalėdas pusmetis baigias? O gal čia mažiukams tik taip, jau nepamenu kaip man buvo
Kaip su draudimu?
Mano viduriukas praėjusį savaitgalį užsivertė tokią senovinę pianino kėdę ant mažojo kojos pirštuko, akimirksiu pradėjo guzas kilt, vežėm į vietinę ligoninę, ten prašvietė ir atseit tik sutrenkimas. Lig šiol dar patinę ir neleidžia liesti, nes skauda
Dviem savaitėm lieku viena su chebryte, Mb į sanatoriją važiuoja, o dar ir šalčiai ateina, sninga
QUOTE(Muse @ 2014 01 12, 22:29)
Merginos, turiu klausima is kitos sferos.
Aš dirbu gamybinėje įmonėje, tai AB, kokybės sistema įdiegta, visokie auditai vyksta nuolat, visa veikla organizuota procedūromis. Esu dirbusi prekybinėje, UAB, kurioje taip pat buvo įdiegta kokybės valdymo sistema.
QUOTE(_una_ @ 2014 01 12, 20:20)
principingai užėjau
QUOTE(enrikyte @ 2014 01 12, 22:41)
tingiu
kas geresnio? nu ir šiaip
QUOTE(rug @ 2014 01 13, 01:55)
Viskas po senovei, MB tas pats, vaikai tie patys, namai tie patys. O pas tave kas naujo?
Labas rytas.
Jau mažoji kaip ryte apsidžiaugė, kai pamatė, kad yra sniego.
JONUKĄ su gimatdieniu
QUOTE(enrikyte @ 2014 01 13, 11:29)
Viskas po senovei, MB tas pats, vaikai tie patys, namai tie patys. O pas tave kas naujo?
Labas rytas.
Per Kalėdas nuo krikšto tėvų gavo slides, tai jau svajojo kada galės slidinėti. Tik, kad to sniego dar mažai, tikimės, kad daugiau prisnigs ir pašals, nes tos balos ir dumblas nervina. 
JONUKĄ su gimatdieniu

Labas rytas.
JONUKĄ su gimatdieniu
maniškiai irgi slides gavo, tai džiūgauja sniegą pamatę
šįryt jau taip nenorėjo į darželį eit.. prabudo ir pradėjo skųstis abu: aš kosėju, aš drebu, mano galva karšta
Labas rytas.
Šiaip ne taip savo mažių prikalbinau eiti į mokyklą. Prieš tai buvo dviejų savaičių atostogos, po to savaitę kosėjo, neleidau į mokyklą, o šį rytą pirma diena po tokio ilgo "sėdėjimo namie". Gerai, kad MB padėjo, pašnekindamas mažių, o tai manęs jis neklauso. Sakau: "Einam į mokyklą, renkis". Jis sako: "Ne", ir viskas
, ir ką tu jam padarysi.
Šiaip ne taip savo mažių prikalbinau eiti į mokyklą. Prieš tai buvo dviejų savaičių atostogos, po to savaitę kosėjo, neleidau į mokyklą, o šį rytą pirma diena po tokio ilgo "sėdėjimo namie". Gerai, kad MB padėjo, pašnekindamas mažių, o tai manęs jis neklauso. Sakau: "Einam į mokyklą, renkis". Jis sako: "Ne", ir viskas