Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Matau, ka dvyrui blogai su manimi, negaliu duoti ko jis nori. Tai svarstau gal paleisti.. Nu negaliu as apsimetineti kad viskas faina ir gerai. Nebegaliu. Jei nebutu vaiku, tai butu paprasta, o dabar...
Atsakyti
Muse, ar tu pati kažką matai, ar žinai iš tikro, nes jis taip sakė? g.gif
O tau pačiai irgi kažkas negerai jūsų buvime kartu?
Atsakyti
Merginos, nenoriu cia atvirauti. faktas kad gerai nera, klausimas tik kiek stipriai "negerai".
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2014 01 13, 13:57)
Merginos, nenoriu cia atvirauti. faktas kad gerai nera, klausimas tik kiek stipriai "negerai".

Aš irgi vat tokioj būsenoj... Reik i FB tokiom temom eit kalbet...
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2014 01 13, 15:56)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2014 01 13, 16:56)

aha, tada keičiam temą ax.gif
pasiėmiau vaikus iš darželio, ėjom susirinkti rogučių ir bliūdų čiuožimo (nežinau, kaip ten jie oficialiai vadinasi), persirengėm ir varėm ant kalniuko prie namų. dičkiams iš anksto buvo prisakyta nevirkauti ir netriukšmauti ant kalno, bliūdus savo patiems neštis, bet su mažąja tai dar derybos nekokios - tai laksčiau paskui roges nuo kalno, tampiau į viršų doh.gif keista, kad dar neguliu paslika blush2.gif nu bet negi neis vaikai čiuožinėt vien dėl to, kad mama amžinai nėščia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2014 01 13, 20:34)
aha, tada keičiam temą  ax.gif
pasiėmiau  vaikus iš darželio, ėjom susirinkti rogučių ir bliūdų čiuožimo (nežinau, kaip ten jie oficialiai vadinasi), persirengėm ir varėm ant kalniuko prie namų. dičkiams iš anksto buvo prisakyta nevirkauti ir netriukšmauti ant kalno, bliūdus savo patiems neštis, bet su mažąja tai dar derybos nekokios - tai laksčiau paskui roges nuo kalno, tampiau į viršų  doh.gif  keista, kad dar neguliu paslika  blush2.gif  nu bet negi neis vaikai čiuožinėt vien dėl to, kad mama amžinai nėščia  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
o as sian ejau spirales raukt,ir neistraukiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 13, 22:42)
o as sian ejau spirales raukt,ir neistraukiau  verysad.gif

Pati norėjau ištraukt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(largoconfuoco @ 2014 01 13, 20:34)
  nu bet negi neis vaikai čiuožinėt vien dėl to, kad mama amžinai nėščia  lotuliukas.gif

gerdas poziuris biggrin.gif biggrin.gif tik dar pora savaiteliu luktelk, o po to jau privaloma tvarka biggrin.gif
As pamenu, kai pas mus per 5,5m gime 4 vaikai, kazkoks jubiliejus buvo, teko tosta sakyt, pabaigoje mano dede sako - o svarbiausia pamirsai (na, suprask, nepasiuliau taures pakelt), sakau - tai , kad as jau 5m. vis nesciai, arba maitinu, jau ir pamirsau apie tai.

QUOTE(mentas @ 2014 01 13, 22:42)
o as sian ejau spirales raukt,ir neistraukiau  verysad.gif

Iaugo?
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2014 01 14, 00:43)
gerdas poziuris  biggrin.gif  biggrin.gif tik dar pora savaiteliu luktelk, o po to jau privaloma tvarka biggrin.gif
As pamenu, kai pas mus per 5,5m gime 4 vaikai, kazkoks jubiliejus buvo, teko tosta sakyt, pabaigoje mano dede sako - o svarbiausia pamirsai (na, suprask, nepasiuliau taures pakelt), sakau - tai , kad as jau 5m. vis nesciai, arba maitinu, jau ir pamirsau apie tai.
Iaugo?

juokas juokais, bet taip ir jaučiuos biggrin.gif arba nėščia, arba žindyvė, arba ir tas ir tas lotuliukas.gif nieko, atsigriebsiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(enrikyte @ 2014 01 13, 10:29)
Viskas po senovei, MB tas pats, vaikai tie patys, namai tie patys. O pas tave kas naujo? bigsmile.gif

ir pas man tas pats

QUOTE(Ryto@Rasa @ 2014 01 13, 12:37)
aš skiriuosi. jau savaitė gyvenu viena su vaikais. taaaip ramuuuuu. kartu liūdna, bet visgi ramuuuu

o .lia

QUOTE(Muse @ 2014 01 13, 12:54)
Nezinau, ar tai pakankama priezastis? g.gif

ne. tegul palaksto. nesiskirk. pagyvenkit atskiruose kambariuose, ramiai, tik dėl vaikų.neskubėk.

QUOTE(_una_ @ 2014 01 13, 13:20)
Labai džiaugiuos. Žiauriai pasiilgau.

susileidau
Atsakyti