Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nata* @ 2014 01 15, 21:48)
čia kurią spiralę keikiat? Mireną?

O kokie dydžiai patogiausi tų maišų? Niekada nepirkau, tad absoliučiai nieko nežinau, bet jau žiauriai pribrendo reikalas smile.gif

Ta pacia. Nekeikiu labai, skaiciau, buna ir blogiau, bet ir geriau buna, bet man kazkaip sutapo visi sie nemalonumai su jos "atsiradimu", vis geriau nei geriami geriai, bet, kaip ir sakiau...mieliau be jos.

Maisu buna nuo iki, Jysk'e net maciau tokie yra iskart pakabinami - su pakaba, galvoju gerai butu kokias ziemines striukes ten susiurbi ir iskarto pakabint toki konglumerata gali g.gif As perku didziausius, nes po to dedu rubinej ant zemes tiesiog, jei mazesni - ir I lentynas tilptu.

Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2014 01 15, 23:09)
Ta pacia. Nekeikiu labai, skaiciau, buna ir blogiau, bet ir geriau buna, bet man kazkaip sutapo visi sie nemalonumai su jos "atsiradimu", vis geriau nei geriami geriai, bet, kaip ir sakiau...mieliau be jos.

Maisu buna nuo iki, Jysk'e net maciau tokie yra iskart pakabinami - su pakaba, galvoju gerai butu kokias ziemines striukes ten susiurbi ir iskarto pakabint toki konglumerata gali g.gif As perku didziausius, nes po to dedu rubinej ant zemes tiesiog, jei mazesni - ir I lentynas tilptu.

Nu va... O jau buvau besigundanti grynai gydymo tikslais išbandyti...

Apie maišus- ačiú
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 01 15, 15:21)
Apie Džeinės Lavik Gudol tyrimus su beždžioniukais prisiminiau.
O tie tavo egzaminuotojai ką nors apie empatiją girdėjo,ar ne? g.gif Kam tada gydyt,gal tikrai gailestingumo injekcija ir gydyt nereikės?Vėjai kažkokie...

Germiniuk, jie nori isgirst mano samprotavimus. Kad galetu suprast mano mastyma, logika ir minciu destymo buda. Tai buvo ne teiginys, o tiesiog sakinys, kuri reikejo pagristi arba paneigti. Arba pazvelgt is abieju pusiu.

Ilgai galvojau ka parasyt, bet turbut ne iki galo supratau unsure.gif .
Aciu ir uz tai 4u.gif
Atsakyti
Labu.
Mentas,pas jus kaip supratau nera mokyklose el.dienynu?As be ju vos kaip be ranku jausciaus..Kiekviena diena ilendu pasicekavint,vaikui tada galiu kazka primint,aptart ir pan..
Tindi,prisijuokiau is barnio,isivaizduoju koki triuksma sukelei lotuliukas.gif As jau koks pusmetis visus cekiukus renku,veduosi i zurnaliuka islaidas.. ax.gif Taip labiau kontroliuojami seimos finansai,nebuna soko:kur dingo pinigai fear.gif Anksciau neimdavau per daug,o dabar keista matyt kai zmones palieka..Kiba netaupo g.gif Daug kas neima..
Darzeliai po truputi atsigauna..Musiskis bent jau..Kai mokescius padidino,tai istaiga kiekviena menesi turi is ko atsinaujint.. O ir aplinka isgrebta,gelem,puselem,tujom apsodinta..Vis koki suoliuka,smelio deze nauja pastato..Pastatas seniena,bet kiek imanoma ji atgaivina..
Kuzia,del jausmu.. Su mama nesenai diskutavom ta tema ne mazai.. Mes abi tokios naturos,kad rodom asmeninius jausmus pacientam.. Priimam i dusia ir ju jausmus..Po darbo pareinam "issunktos".. Mama net ne darbo metu nenustoja mastyti kaip kokiam ligoniukui sekasi sveikti..Buna paskambina i skyriu,pasiteirauja.. Ne daug tokiu,daugelis atsiriboja.. Mes nemokam turbut.Mastant nezinau ar tai gerai..Mama sake,kad butina...kad pacientam to labai reikia,padeda..Kad daug maziau konfliktu iskyla ir pan..

Vakar su vaiku(4m.)buvau ART.. Dziaugiuosi,kad pagalbos tevams yra daug.Musu bedos nedideles,bet demesio sulaukem daug. wub.gif

Su mama viena kalbejau,kuri itraukta nesenai i rizikos seimas(is darzelio)..Tai irgi pasakojo kiek daug gauna demesio,pagalbos,kad tik vaiko netektu atimt..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 16 sausio 2014 - 07:20
QUOTE(*Gina @ 2014 01 16, 05:15)
Kuzia,del jausmu.. Su mama nesenai diskutavom ta tema ne mazai.. Mes abi tokios naturos,kad rodom asmeninius jausmus pacientam.. Priimam i dusia ir ju jausmus..Po darbo pareinam "issunktos".. Mama net ne darbo metu nenustoja mastyti kaip kokiam ligoniukui sekasi sveikti..Buna paskambina i skyriu,pasiteirauja.. Ne daug tokiu,daugelis atsiriboja.. Mes nemokam turbut.Mastant nezinau ar tai gerai..Mama sake,kad butina...kad pacientam to labai reikia,padeda..Kad daug maziau konfliktu iskyla ir pan..

Ar galetm poziuri pkeisti? Ar galetu poziuri pakeist atsiribojancios?
Kaip tavo nuomone geriau is paciento puses? Del ko, tavo nuomone, pacientams reikia butent tavo uzuojautos, del ko kiti nenori kad galbut medikai listu i dusia?
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 15, 15:37)
ikulia sutinku gali,bet prie svorio man dar nepatinka islindusi psoriaze-dermatitas,plauku slinkimas,nervingumas ir pan... niekas cia ju netikrins,laukiu vasaros teks lt visus tyr pasidaryti...

o man atrodo, kad tau viskas čia lenda nuo pastoviai išgyvenamo streso.....nes žvynelinė atsiranda daugiausiai nuo streso, o ir nervingumas bla bla bla....
Atsakyti
help.gif
Labai truksta minciu PRIES eutanazija unsure.gif .
Atsakyti
Labukas

Iš katalikiškos pozicijos, gal neturėtume spręsti kiek tam žmogui skirta gyventi ir kentėti...Tačiau nelygu situacija...jei sprendimą priima pats ligonis vienas dalykas...bet jei ta atsakomybė tenka artimiesiems ...ar paskui nebūna, kad kankinasi dėl priimto sprendimo...

Kai sunkiai sirgo mano giminaitė (skausmai dideli), jos mama meldėsi kalbėjo rožančių ir po kiekvienos poterėlio sakė Dieve sustabdyk jai širdelę, ši eutanazija suveikė, pabaigus maldą širdis sutojo...

Gal šis pasisakymas nepadės ax.gif tiesiog taip prisiminiau cool.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 16, 11:58)
Ar galetm poziuri pkeisti? Ar galetu poziuri pakeist atsiribojancios?
Kaip tavo nuomone geriau is paciento puses? Del ko, tavo nuomone, pacientams reikia butent tavo uzuojautos, del ko kiti nenori kad galbut medikai listu i  dusia?

Tau reikia gal greitos nuomones,o as dabar labai skubu 4u.gif Leku i kirpykla,siand dukriuko 16 gimtadienis wub.gif
As pakeist poziuri manau negaleciau.Ta prasme dirbt pakeitus poziuri.Negaliu atejus kas kelinta para issiverst skuros ir dirbt kitaip,ne pagal savo natura,poziuri,prigimti.Galiu gyvenime pabut kitokia,bet ne dirbt,nes darbas tai mano puse gyvenimo,kaip ir pas daugeli.Cia gal blogai,kad nesugebu,nezinau,bet niekam nepakente dar lyg is pacientu g.gif Kaip tik uzsimezga per para mums ilgametes pazintys biggrin.gif Turiu ne viena mama kuri praejus N metu dar skambina,raso,susitinkam ax.gif
Atsiribojancios-irgi manau negaletu g.gif Ju irgi nepakeisi.. Jos ateina i darba jau kitokiu poziuriu nei gyvenime..Neziuri i pacienta per daug kaip i savo mama,sese,dukra ir pan.. g.gif Ateina,atidirba profesionaliai kas pareigose,o jausmai gilesni skirti artimiesiems..Gal taip g.gif Negaliu uz kitus sprest,nezinau,nesiteiravau.
is paciento puses,jei rodai jiems savo jausmus(nuosirdu susirupinima,didesne globa jei tuo metu reikia(pvz dazniau prie jo ateiti,paglostyti,paguosti,gal but jam vien demesys tuo metu padeda,gydo),gal but savo gyvenimiska patirti pasakyti..tai nereiskia,kad rodyti jausmus tai apsiverkti,isterijas paleisti ir pan.Tokiu jausmu aisku nerodyt,pasilikt namie jei imanoma cool.gif ),jiems daug geriau,nei pvz atsiriboti,cia tik is mano ir mamos darbines patirties 4u.gif
Nebeturiu kada plestis,o visai idomu butu 4u.gif

QUOTE(Kuzia @ 2014 01 16, 13:45)
help.gif

Man paprsaciausiai turbut ranka nepakiltu atlikt toki veiksma kitam.Nezinau kaip butu jei artimasis kentetu ir prasytu.. Nesu seip susidurusi su tuo atveju,niekaip 4u.gif
Atsakyti
Aciu abiems, nuomones vertingos oro_buckis.gif

Lekiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 16, 11:45)
:sos:Labai truksta minciu PRIES eutanazija unsure.gif .
Kartais būna niekaip nepaaiškinamų stebuklų,kai pagyja paskutinės stadijos vėžininkai.Tai gal būtų "prieš"
Bet labai baisi pasirodė istorija,kai mama medikė amžiams užmigdė savo sudegusį vaiką ir ją teisė.Tas jaunuolis kelis metus kentėjo nepakeliamas kančias.Net stebuklas nepadėtų ataugti akims,ausims,nudegusioms rankoms.Neišgydytų į gniutulą sukepusios odos ir išdegusios gerklės.Tesiilsi jis amžinybėje,o tėvams linkiu atgauti sielos ramybę.Tokį patarnavimą ir aš atlikčiau savo brangiam žmogui.
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 16, 11:45)
help.gif

Dažnai žmogus eutanazijos prašo, nes jam trūksta artimųjų, slaugančiųjų meilės, dėmesio, jaučiasi esantis nereikalingas, našta.Pakeitus situaciją, ir noras mirti dingsta. (daugiau neturiu laiko rašyt, turiu bėgt)
Atsakyti