QUOTE(Kuzia @ 2014 01 16, 11:58)
Ar galetm poziuri pkeisti? Ar galetu poziuri pakeist atsiribojancios?
Kaip tavo nuomone geriau is paciento puses? Del ko, tavo nuomone, pacientams reikia butent tavo uzuojautos, del ko kiti nenori kad galbut medikai listu i dusia?
Tau reikia gal greitos nuomones,o as dabar labai skubu

Leku i kirpykla,siand dukriuko 16 gimtadienis
As pakeist poziuri manau negaleciau.Ta prasme dirbt pakeitus poziuri.Negaliu atejus kas kelinta para issiverst skuros ir dirbt kitaip,ne pagal savo natura,poziuri,prigimti.Galiu gyvenime pabut kitokia,bet ne dirbt,nes darbas tai mano puse gyvenimo,kaip ir pas daugeli.Cia gal blogai,kad nesugebu,nezinau,bet niekam nepakente dar lyg is pacientu

Kaip tik uzsimezga per para mums ilgametes pazintys

Turiu ne viena mama kuri praejus N metu dar skambina,raso,susitinkam
Atsiribojancios-irgi manau negaletu

Ju irgi nepakeisi.. Jos ateina i darba jau kitokiu poziuriu nei gyvenime..Neziuri i pacienta per daug kaip i savo mama,sese,dukra ir pan..

Ateina,atidirba profesionaliai kas pareigose,o jausmai gilesni skirti artimiesiems..Gal taip

Negaliu uz kitus sprest,nezinau,nesiteiravau.
is paciento puses,jei rodai jiems savo jausmus(nuosirdu susirupinima,didesne globa jei tuo metu reikia(pvz dazniau prie jo ateiti,paglostyti,paguosti,gal but jam vien demesys tuo metu padeda,gydo),gal but savo gyvenimiska patirti pasakyti..tai nereiskia,kad rodyti jausmus tai apsiverkti,isterijas paleisti ir pan.Tokiu jausmu aisku nerodyt,pasilikt namie jei imanoma

),jiems daug geriau,nei pvz atsiriboti,cia tik is mano ir mamos darbines patirties
Nebeturiu kada plestis,o visai idomu butu
QUOTE(Kuzia @ 2014 01 16, 13:45)

Labai truksta minciu PRIES eutanazija

.
Man paprsaciausiai turbut ranka nepakiltu atlikt toki veiksma kitam.Nezinau kaip butu jei artimasis kentetu ir prasytu.. Nesu seip susidurusi su tuo atveju,niekaip