Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti

QUOTE(Ryto@Rasa @ 2014 01 13, 11:37)
aš skiriuosi. jau savaitė gyvenu viena su vaikais. taaaip ramuuuuu. kartu liūdna, bet visgi ramuuuu

Stiprybės tau 4u.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2014 01 13, 22:49)
juokas juokais, bet taip ir jaučiuos  biggrin.gif  arba nėščia, arba žindyvė, arba ir tas ir tas  lotuliukas.gif nieko, atsigriebsiu  bigsmile.gif

Turiu metų pertrauką ir tai daug bigsmile.gif biggrin.gif

Kalbant apie mokslus... paskutiniu megu tai labai skaudi tema unsure.gif nu joki palki koks pas mus tinginys auga. Viska gali, viska pafaro bet reikia vis raginti daryti doh.gif
Papildyta:

QUOTE(Ryto@Rasa @ 2014 01 13, 11:37)
aš skiriuosi. jau savaitė gyvenu viena su vaikais. taaaip ramuuuuu. kartu liūdna, bet visgi ramuuuu

Stiprybės tau 4u.gif

QUOTE(largoconfuoco @ 2014 01 13, 22:49)
juokas juokais, bet taip ir jaučiuos  biggrin.gif  arba nėščia, arba žindyvė, arba ir tas ir tas  lotuliukas.gif nieko, atsigriebsiu  bigsmile.gif

Turiu metų pertrauką ir tai daug bigsmile.gif biggrin.gif

Kalbant apie mokslus... paskutiniu megu tai labai skaudi tema unsure.gif nu joki palki koks pas mus tinginys auga. Viska gali, viska pafaro bet reikia vis raginti daryti doh.gif
Atsakyti
sveikos.
žiemos atostogos baigėsi - o gaila. man taip fainai buvo su jais visais 3 tas 3 savaites namie sukiotis blush2.gif išbraukiau priešmokyklinuką iš darželio - ir palengvėjo, ir nerimas - nu kur dabar mažei rast? kad ir normalus būtų, tvarkingas, kad ir važiuot patogu, ir kad kolektyvas būtų geras. netikiu aš tuo "svarbu auklėtojos būtų geros, o kokia aplinka - dzin". vakar apvažiavom 8 darželius, neįtiko man nei vienas. mano giliu įsitikinimu, jei direktorė/vedėja neapsiliuobia išoriškai, nesusitvarko darbinės aplinkos, tai lygiai taip pat ir viduj ten bus betvarkė, užsistovėję ir prasmirdę morališkai viskas. gal ir klystu, bet negaliu per save perlipt.
privatus irgi netinka, nes ten nėra pastovumo. dažniausiai eina tie, kurie laukia eilės valstybiniam. ir aplinka man "per maža". aš iš žmonių, mėgstančių dideles erdves, idealiausias darželis man - didelis dvaras su kelių hektarų lankom vaikam laigyti. bet tai kur tokį rasi šioj mažoj šalelėj... apskritai, mano vizijos, kaip norėčiau kad būtų, labai toli nuo kitų žmonių vizijų ir nusistovėjusių normų blush2.gif

dar pasipasakosiu kokia esu iš tikro bjaurybė. šiandien buvom su vaikais picerijoj. pavalgėm neskaniai, bet man reikėjo prastumt laiką (neturėjau mašinos, neturėjau namų raktų, vyras neatsiliepė, nes buvo susirinkime). nu ir mergaitė čekio nedavė. šiaip aš čekiais nesidomiu niekad, jei jie yra. bet jei JO NĖRA - va tada pasiuntu. ramiai paprašiau. atnešė - tą patį lapuką, ranka rašytą, su paskaičiavimu. pasižiūrėjau, vėl pas ją - tai kur fiskalinis? sako - o kam jums jo reikia?
nu pliaaaaaaa. kam. geras klausimas. o jei mano vaikai apsinuodijo maistu - kaip aš įrodysiu, kad mes čia valgėm? jei aš susimokėjau, privalau gauti tai patvirtinantį dokumentą - o jei išeinant mane koks apsauginis sustabdys, kaip aš jam įrodysiu, kad mokėjau?
mergaitė bandė akis drąskyt -pakeltu tonu. kad niekam tų čekių nereikia, o ir šiaip, jinai nenori klaidų pridaryt, tai kai žmonės išeina ramiai sau susiveda. va tada ir aš pasakiau, ką apie visas tas klaidas galvoju. kaip tokie metodai man nepraeina, ir kaip tokiais metodais jinai vagia iš manęs gerus kelius, geras mokyklas, gerą gydymą, gerą socialinę apsaugą, būrelius, galų gale - švarų orą ir gerą nuotaiką. oi, neatpasakosiu dabar tiksliai, koks tas mano monologas buvo, bet mergaitė pravirko ir išbėgo į virtuvę. pasislėpė, žodžiu.
o jūs prašot čekių ten, kur juos turi duot, bet neduoda? ar čia aš prie tų idėjinių mažumų? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 01 15, 00:35)
aš iš žmonių, mėgstančių dideles erdves, idealiausias darželis man - didelis dvaras su kelių hektarų lankom vaikam laigyti. bet tai kur tokį rasi šioj mažoj šalelėj... apskritai, mano vizijos, kaip norėčiau kad būtų, labai toli nuo kitų žmonių vizijų ir nusistovėjusių normų  blush2.gif

dar pasipasakosiu kokia esu iš tikro bjaurybė.
va tada ir aš pasakiau, ką apie visas tas klaidas galvoju. kaip tokie metodai man nepraeina, ir kaip tokiais metodais jinai vagia iš manęs gerus kelius, geras mokyklas, gerą gydymą, gerą socialinę apsaugą, būrelius, galų gale - švarų orą ir gerą nuotaiką. oi, neatpasakosiu dabar tiksliai, koks tas mano monologas buvo, bet mergaitė pravirko ir išbėgo į virtuvę. pasislėpė, žodžiu.
o jūs prašot čekių ten, kur juos turi duot, bet neduoda? ar čia aš prie tų idėjinių mažumų? smile.gif

Na, toks darzelis ir mano svajone, bet net nedristu svajot...gal musu anukams kada nors...

O antra situacija - kaip man pazistama... doh.gif ...mb ne tik arsus kovotojas uz skaidria ekonomika, mokescius, maza to, su vienais seimos draugais keliai issiskyre del tu paciu skirtingu vertybiu... Pasidare neskanu bendraut su zmonemis, kurie tarpsta darydami versla Lt, slepia mokescius, visaip kitaip manipuliuoja, o tuo paciu "varo ant visos Lt" kaip cia viskas blogai, kokie cia visi korumpuoti, vagys ir tt.
Atsakyti
man tai kazkaip neteko susidurt kad cekio neduotu ax.gif
Labas rytas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeneta: 15 sausio 2014 - 08:56
QUOTE(tindiriuška @ 2014 01 15, 01:35)

dar pasipasakosiu kokia esu iš tikro bjaurybė. šiandien buvom su vaikais picerijoj. pavalgėm neskaniai, bet man reikėjo prastumt laiką (neturėjau mašinos, neturėjau namų raktų, vyras neatsiliepė, nes buvo susirinkime). nu ir mergaitė čekio nedavė. šiaip aš čekiais nesidomiu niekad, jei jie yra. bet jei JO NĖRA - va tada pasiuntu. ramiai paprašiau. atnešė - tą patį lapuką, ranka rašytą, su paskaičiavimu. pasižiūrėjau, vėl pas ją - tai kur fiskalinis? sako - o kam jums jo reikia?
nu pliaaaaaaa. kam. geras klausimas. o jei mano vaikai apsinuodijo maistu - kaip aš įrodysiu, kad mes čia valgėm? jei aš susimokėjau, privalau gauti tai patvirtinantį dokumentą - o jei išeinant mane koks apsauginis sustabdys, kaip aš jam įrodysiu, kad mokėjau?
mergaitė bandė akis drąskyt -pakeltu tonu. kad niekam tų čekių nereikia, o ir šiaip, jinai nenori klaidų pridaryt, tai kai žmonės išeina ramiai sau susiveda. va tada ir aš pasakiau, ką apie visas tas klaidas galvoju. kaip tokie metodai man nepraeina, ir kaip tokiais metodais jinai vagia iš manęs gerus kelius, geras mokyklas, gerą gydymą, gerą socialinę apsaugą, būrelius, galų gale - švarų orą ir gerą nuotaiką. oi, neatpasakosiu dabar tiksliai, koks tas mano monologas buvo, bet mergaitė pravirko ir išbėgo į virtuvę. pasislėpė, žodžiu.

mane MB išmokė čekius rinkt, suvedinėjam išlaidas po to. ir šiaip iš principo - turi duot čekį. juokingas klausimas, kam jums reikia blink.gif koks jų reikalas? jų pareiga duoti čekį, o ne akis dar draskyt.
Atsakyti
Labas rytas,
As irgi imu cekius, nesvarbu kad ne visada i juos pasiziuriu. Bet kazkaip ir man neteko susidurti, kad ju neduotu.
Atsakyti
Aš reikalauju čekių.

Vieną sekmadienio vakarą (kaip tik paskutinis žiemos atostogų sekmadienis) siunčiau mergaitę į Maximą duonos, daržovių, dar jai reikėjo pasipildyti telefono sąskaitą, sąsiuvinių.
Pareina, o čekyje du kartus įrašyti agurkai (po aštuonis litus), o pekino kopūsto nėra įrašyta (kaina iki trijų litų, kažkur apie du su puse ar pan.), o pirkom tai ir tą, ir kitą daržovę. Aš nustebau ir pasipiktinau, vyras pasiuto, jau baudėsi eiti į parduotuvę su dukra. Ta nuėjo žliumbt į savo kambarį, nes mat jai sąsiuvinių reikia ir laiko nebeturi, nes reikia pamokas ruošti. Vyras mat nori žiūrėti X-faktorių. Na ką gi, eisiu aš, nors nedrąsu (ką sakys, ar grąžins pinigus, ar neprikiš, kad reikėjo čekį tikrinti prie kasos) ir nemalonu (na, nemėgstu konfliktuoti). Susikroviau visas prekes, nuėjau. Papuoliau ant kitos kasininkės, paskui ji mestelėjo kolegei - "blogai paskaičiavai", na, vienu žodžiu, pasvėrė tą pekino kopūstą, pinigus gražino ir iš naujo jį nusipirkau.
Gaila sugaišto laiko.
Tačiau čekiai yra gerai.
Atsakyti
QUOTE(tindiriuška @ 2014 01 14, 23:35)
netikiu aš tuo "svarbu auklėtojos būtų geros, o kokia aplinka - dzin". vakar apvažiavom 8 darželius, neįtiko man nei vienas. mano giliu įsitikinimu, jei direktorė/vedėja neapsiliuobia išoriškai, nesusitvarko darbinės aplinkos, tai lygiai taip pat ir viduj ten bus betvarkė, užsistovėję ir prasmirdę morališkai viskas. gal ir klystu, bet negaliu per save perlipt.

dar pasipasakosiu kokia esu iš tikro bjaurybė.
o aš tikiu, nes susidūrėm, gražus,puikus darželis-o vaikas spiegia vien nuo minties kad teks eit į darželį; po kiek laiko užrašėm į kitą, gal nėra nauju namuku ir t.t., bet tvarkingas, sutvarkytas, grupės po trupi kasmet sutvarkomos iš pagrindu ir svarbiausia ir viena, ir kita pasišokinėdamos ėjo/eina į darželį, tai kad ne visada matom tai kas yra iš tiesu 4u.gif
o kodėl bjaurybė??? aš niekad nepraeinu, kol čekio negaunu, čia ir dėl vedamos apskaitos, ir dėl savęs, juk aš sumokėjau, jus uždirbot, buk geras sumokėk ir paremk LT, juk kas, jei ne mes kuriam savo ateitį

Aš netgi rinkdamasi prekes, jei yra lietuviška ir atvežtinė, tai dažniausia renkuosi lietuviška, nes dažniausia kainos/kokybės santykis skiriasi, o ir saviškius taip ekonomiškai palaikau rolleyes.gif
Atsakyti
čekius imu, bet jų nežiūriu:)
šiaip labai retai man pasitaiko, kad neduotų.
paskutinį kartą nedavė stomatologiniam kabinete.
nereikalavau.
nesu kategoriška mokesčių klausimu.
pirmas uždirbtas milijonas visada būna nesąžiningas:)

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

niekaip nepamenu, ar tik sapnavau, kad klausiau, ar iš tiesų klausiau patarimo apie vakuuminius maišus patalynės sandėliavimui?..

Jei ir klausiau, tai atsakymo nepamenu unsure.gif

Gal galit patarti, į ką atkreipti dėmesį renkantis tokius?..
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 01 15, 11:52)
niekaip nepamenu, ar tik sapnavau, kad klausiau, ar iš tiesų klausiau patarimo apie vakuuminius maišus patalynės sandėliavimui?.. Jei ir klausiau, tai atsakymo nepamenu  unsure.gif Gal galit patarti, į ką atkreipti dėmesį renkantis tokius?..
Jei ne tu,tai kažkuri tikrai klausė.Jei ne šitoj,tai kitoj temoj... mirksiukas.gif Naudoju jau kelis metus,visi sezoniniai rūbai juose-vienus išimu,kitus sudedu.Susitaupo vieta,spinta atrodo tvarkinga,rūbai neįgauna kvapo,koks būna ilgiau pagulėjus...Perku visokius-ir mxm per akcijas,ir Thomas Philips ir Jysk,ir Vikinge.Bet kur gali papulti nekokybiškas,bet pamatysi tik po laiko.
Atsakyti
as katik is gydytojo...kaip ir tikejausi nieko doro nepasake,svoris man auga siaip sau,mazink cukru,druska,mesa ir pan.Spirale neduoda svorio ( nors salutis poveikis ir svoris ir egzama,ir plauku slinkimas) ,aisku visa tai jau turiu,dabar vokai nuejo neaiskiu deriniu,nei ta psoriaze,nei tai dermatitas... zodziu visa pradejau vireti ir augti siaip sau,nes edu daug... doh.gif
Atsakyti