Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(enrikyte @ 2014 01 22, 09:40)
Labas rytas. Kur buvai dingusi? bigsmile.gif

FB visos tupim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(neringuska @ 2014 01 22, 09:10)
FB visos tupim  biggrin.gif

ir Uną prisiviliojot jau???

mano vaikui taip ir nepraeina mėsos apie nagus kramtymas... irgi primenu, kai tik pamatau, bet pats nejaučia...
Atsakyti
QUOTE(winter30 @ 2014 01 22, 08:01)
norėjau paklaust ,gal kuri susidūrėt su nagų kramtymu?mano berniukas rankų iš burnos neištraukia paskutiniu metu,kada nagus karpiau net nepamenu,netgi kojų,taip tvarkingai nusikramto,kad net nelieka ką kirpt  biggrin.gif bet šiaip tai manęs nelabai žavi toks įprotis,gal sakau išaugs,negi kramtys visą gyvenimą,nors turiu draugę,kuri taip ir vargsta,sako net nejaučiu kitą kartą kaip nusikramtau ant  tiek jau pripratimas  doh.gif

Maniškis irgi kramto. Buvom nupirkę tą bespalvį laką kramtantiems nagus. Veiksminga. Bet dabar vos tik pasakau, kad vėl lakuosiu, tai pažada, kad nekramtys. Nu prie manęs nebekramto, bet kažkodėl nagai vis neužauga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brasta: 22 sausio 2014 - 10:56
winter mano 2 vaikai kramto,mergina tai ir kojas pavarydavo...dabar po truputi rimsta,nors ir lakus bandem ( neabai padejo),mziukas laiks nu laiko pakramto,bet tik vienps rankos,tai jau kai pastebiu kad daznokai tai daro tai irgi palakuoju su laku...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 01 22, 11:00)

mano vaikui taip ir nepraeina mėsos apie nagus kramtymas... irgi primenu, kai tik pamatau, bet pats nejaučia...

neeee, una dar nepasirašo...
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 01 21, 12:27)
Liūdna, bet su draugais nešvęs, mat draugams šventimas jau būtinai su alkoholiu turi būt susietas (čia gi nuo 16 m. lengvas alkoholis leidžiamas), o manasis nei lašo... Tai eisim šeima į Hard rock kavinę...

Cia LT irgi jau daugelis sesiolikiniu svencia su nakvynem ir laipsniais.. Tevai patys nuperka ale lengvu gerimuku,sidriuko,sampaniuko..O kai taip legaliai tevai pastato ant stalo,tai is po stalo jie patys traukiasi stipresniu..
Dukra irgi nenorejo nieko svest del to.. Paprastai i kavine nueit suvalgyt pica-irgi neidomi,kasdieniska paaugliams jau tas.. Tai visa seima ir dar patys artimiausi is giminiu,uzsakem staliukus mini restoranelyje ir atsventem,liko patenkinta ax.gif O dovanojau sidabrine grandinele(rozanti)su pakabuku pavaizduotu jame maza mergaite besimeldziancia..Cia taip simbolizavau atsisveikinima su vaikyste,perejima i paaglyste,jaunyste ax.gif Ir pati is jos gavau rozyciu puokste wub.gif

QUOTE(winter30 @ 2014 01 22, 10:01)
norėjau paklaust ,gal kuri susidūrėt su nagų kramtymu?mano berniukas rankų iš burnos neištraukia paskutiniu metu,kada nagus karpiau net nepamenu,netgi kojų,taip tvarkingai nusikramto,kad net nelieka ką kirpt  biggrin.gif bet šiaip tai manęs nelabai žavi toks įprotis,gal sakau išaugs,negi kramtys visą gyvenimą,nors turiu draugę,kuri taip ir vargsta,sako net nejaučiu kitą kartą kaip nusikramtau ant  tiek jau pripratimas  doh.gif

As irgi neatsimenu kada karpiau keturmetei nagus doh.gif Bet ir lyg nematau kada kramto,bet nusikrampo tai faktas,nenusikerpa gal pati biggrin.gif
Atsakyti
Hm, kazkaip nieko nzn apie nepilnamecius ir alkoholi. Nieko. Mano vaikis turi savo draugu terpe, sportininkai visi, tame tarpe ir merginute. Apie alkoholi/rukyma itin kategoriskos nuomones, dar ir kitus pamokina( atseit, kam dar begioji, jei po to parukyt ar alaus isgert norisi doh.gif ). Nu cia kai su draugu is LT kalbejosi girdejau. Pasakiau tik, kad nepritari, tai nepritark, bet nemokink kitu gyvent blink.gif . Tik kibirksti sukelsi, o naudos nebus. Nzn, gal as neteisi, gal draugai tarpusavyje labiau klauso autoritetu, negu tetes ir mamos unsure.gif .
Ka ten alkoholis/rukymas, kasnio nesveiko/nenaudingo i burna neisides cool.gif . As dar kazka meginu isvedziot sakydama, kad daug visokiu teoriju yra, o jie gi mat turi dalyka Mityba, ir kapok tu ji i gabalus pritaria man, bet savo nuomones laikosi doh.gif lotuliukas.gif .
Atsakyti
aisku man dar toli iki vaiku paauglystes,bet nesu tokia kategoriska,man trodo jei tevai patys sampano nuperka,tai nebutinai trauk is po stalo stipriau... bet aisku as pasakuli matau per savo patirti....
Atsakyti
O nesuprantu kam ta sampana pirkt jei paauglys nepraso?Jei praso,tai reiskias yra noras,o jei yra noras,tai nesunku "is po stalo" isipilt biggrin.gif Man atrodo dazniausiai tai nepraso,tevai patys nuperka,ale jau matai didelis(dar nepilnametis,bet didelis),jau galima..Jau "reikia" vos ne vos.Su anyta pasipykstu tuo reikalu.Jei mes namie kazka svenciam,minim ir atsikemsam putojancio vyno,tai ji iskart siulo,kad va ir anukei panelei biski ipilkit,reikia visiems paminet.. doh.gif Dar mokyta vadinas visa gyvenima pradirbus doh.gif Kam vaikui pilt jei jis nepraso(aciu dievui!)?Jam nera problemu bendraut be svaigalu,jei troskina,tai vanduo tuo reikalu geriausia,kam laipsniai??Skanus tipo labai gerimas?Nemanau..yra begales skanesniu..tai kam tada g.gif
As dukra buvau isleidus i 15m. gimtadieni klasiokes cool.gif Svente uz miesto, gimtuvininkes tevo sodyboj.Galvojau ilgai ar leist(nes ten per nakti planuota buvo,toli gan)..Nusprendziau leist,kazkaip patikima pasirode,kad mergaites(puiki mokine,klases seniune ir pan) mama yra dukros gimnazijos mokytoja.. Nepasakosiu smulkiai,bet dukra pakraupus pasakojo,vaziavom parsivezt nakti doh.gif Beje svente vien merginos cool.gif Ir jos tetusis su draugeliu ar broleliu nezinau.. cool.gif "Priziuretojai" atceit buvo cool.gif
Maniske netoleruoja svaigalu ir rukalu.Gal ner gerai,bet net nemoka prisitaikyti su tokiais net bendraudama..Net nebekalba tokioj kompanijoj,"balta varna" patampa.. Isaugs gal..Ismoks visokius toleruot ar kaip..
Su kirpeja snekejom,pasakojo irgi,kad jos sunus ejo ir ejo pastoviai i draugu gimtadienius..Bet nustojo eit kai suejo koks 14m. g.gif Sunus pasisake,kad irgi nebenori svest tokiu gimtadieniu kur jau gerimai pilnu tempu.. Vis issisukinedavo nuo draugu..O kai pagaliau suejo 18m.teises isigijo ir pradejo su masina vaziuot sveikint,tada draugai atstojo bigsmile.gif dziaugiasi,kad tas vairuoja,pasitarnauja dar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 22 sausio 2014 - 16:25
deja nevisada paugliai buna atviri su tevais,toks jau tas brendimas, daznai tevu akyse buna idealus,o iseje svetur,vieni buna kitokie....as nupirkciau pati ta sampana,ju reikalas ar ji gert... bet neskatinciau ragauti uzdrausto vaisiaus,jis visada saldesnis... aisku pasitikus vaiku paauglyste gal pakeisiu nuomone...
Atsakyti
gal kas man gali padet? reikia vilniuje sena spezine vonia isimt ir isnest ,ga kas zino kas tai tvarko?
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 01 22, 10:00)

schmoll.gif ax.gif

Atsakyti