Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o tai čia daug žiūriu tokių "manikiūrininkų" auga biggrin.gif o tai dabar dar klausimas,kur to lako yra pirkt,vaistinėj kažin rasiu,ar užsisakyt reikia iš kokių kosmetikos platintojų? g.gif
Dar pasidomėjau kokios priežąstys dažniausiai to kramtymo,tai čia kaip nervinis tikas kažkas panašaus,ir taip realiai atgaminus tai tikrai,kai tik liepiu saviškiui ramiai pabūt arba eiti miegot tuoj nagai burnoj,judrus jis pas mane labai,tai pabūt ramiai misija neįmanoma doh.gif
Gina,nors mes irgi dar iki paauglystės nedaaugom,bet va labiausiai gąsdina mintis,ne tik apie bendraamžius,bet labiausiai tokių kaip sakot "aceit prižiūrėtojų",kai galvoji,kad va jau ramu yra suaugusių žmonių ir pan., o paskui pasirodo,kad tie suaugę dar didesni dalyviai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(winter30 @ 2014 01 22, 20:00)
o tai čia daug žiūriu tokių "manikiūrininkų" auga biggrin.gif o tai dabar dar klausimas,kur to lako yra pirkt,vaistinėj kažin rasiu,ar užsisakyt reikia iš kokių kosmetikos platintojų? g.gif

Vaistinėse būna pirkti, o šiaip tai net ir tokioj Norfoj šalia visų lakų teko matyti.
Atsakyti
laba vakareli,mano 4 mete ir kramto nagus ne lakas negelbeja ax.gif
aga fb pasedziu,ir ziiuriou ner dienos biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(ilja @ 2014 01 15, 17:07)
Tindi, kiek pamenu, tau Petraškės visai netoli būtų. Jei tinka, tai rekomenduočiau Šilelį, kuris yra prie pat pušyno. Pati ten lankiau ir mano vaikai ėjo, kol Kaune gyvenom. Tiskliau dar 2 metus vežiojom, kai ir ne Kaune gyvenom doh.gif Aplinkos atžvilgiu, tai nėra ten blic viskas, bet visa kita man patiko.

schmoll.gif man jis labai arti. bet nelimpa, nepatinka. ne tas. ir Drevinukas ne tas, ir dar krūva kitų.
žinau, keistai atrodo tokios pretenzijos, bet jei man įėjus neatrodo jauku, tai tokioj vietoj savo vaiko palikt negaliu smile.gif greičiausiai taip ir liksim naminukais, nes po to, kai pasivėžinom po darželius, ji man pradėjo naktim prastai miegot, šokinėt.

QUOTE(Germinė @ 2014 01 17, 23:30)
Va aš ir suku galvą,ką daryt naujam bute-palikt vonią,ar statyt dušo kabiną?Realiai vonios prisireikia tik man.Kokį kartą į metus.Norėčiau vonios su dušo kabina ir kriaukle  ax.gif
https://www.google.l...s...tml;350;225

aš tokios vonios nestatyčiau. nes mes dažnai su vyru sulendam kartu pagulėt, tai vienam tektų po kriaukle būt palindusiam biggrin.gif

QUOTE(winter30 @ 2014 01 22, 09:01)
Labas rytas mamukai  4u.gif
Geros jums dienelės šiandien 4u.gif
norėjau paklaust ,gal kuri susidūrėt su nagų kramtymu?mano berniukas rankų iš burnos neištraukia paskutiniu metu,kada nagus karpiau net nepamenu,netgi kojų,taip tvarkingai nusikramto,kad net nelieka ką kirpt  biggrin.gif bet šiaip tai manęs nelabai žavi toks įprotis,gal sakau išaugs,negi kramtys visą gyvenimą,nors turiu draugę,kuri taip ir vargsta,sako net nejaučiu kitą kartą kaip nusikramtau ant  tiek jau pripratimas  doh.gif

mano abu bernai kramtė. lako pirkau, vieną kartą pabandžiau. mečiau tą reikalą - velnias žino, kas ten jame yra, o vaikai į burną kiša, nugraužia, tikrai nieko iš to gero. pradėjau pedantiškai kas antrą dieną kirpt nagus - jiems tiesiog nebeliko ką kramtyt ir atprato.
Atsakyti
tindiriuska,o jei tau nejauki atrodys mokykla? irgi neleisi?
Atsakyti
man va dirbt nesinori, nepatrauklu-irgi reiks musiet mest
Atsakyti
Tindi, kaip aš Tave suprantu.... blush2.gif Man taip buvo, dėl to, ko gero mano vaikas vyriausias - mergina - darželį tik nuo 5,5m. lankyt pradėjo - man visur nejauku, šalta , apleista atrodė, kaip savo vaiką galiu leisti, bet, o tačiau...teko ir persilaužiau biggrin.gif O vaikui, supratau ne taip labai jau ir svarbu, gal tiksliau - visai dzin. O ir dabar - per visus vaikus jau kiek grupių, klasių pereita doh.gif, gal tik viena grupė pasirodė jauki - o ir buvo ką tik po remonto, pirmas įspūdis dažniausiai toks - kad ateinu, pamatau ir pagalvoju....nieko....priprasiu verysad.gif Čia taip ir su klasėm vaikų buvo, ir su mažės grupe darželyje, net nuvažiavus į sanatoriją pirmas dienas vis raminau save ... apsiprasiu...o po to išvažiuot nenorėjau blush2.gif Svarbiausia vistik ne klasė, grupė, o atmosfera klasėje, mokytoja, auklėtoja, mokytojos santykis su vaikais, ir mūsų santykiai su jomis. O grupes, klases mes jau patys bendrom jėgom gražinam ir darom jaukesniais.

Kas dėl nagų kramtymo - reikia ne lako ieškoti jiems, o vaiko nerimo priežaščių, dėl ko tuos nagus kramto. Mums tik atrodo, kad tai įprotis, paveldimumas ar dar kas, o tai tiesiog pats paprasčiausias nusiraminimo būdas.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 23, 22:27)
tindiriuska,o jei tau nejauki atrodys mokykla? irgi neleisi?

tikrai taip. neleidau į savo rajono mokyklą pirmojo, neis ir antrasis (vežam į toliau esančią). į darželį pirmus du vežėm 25km nuo namų. mažosios ten nebeleisiu, priežastys subjektyvios, nors darželis labai geras (geresnio Kaune kolkas nemačiau)
atstumas man mažiausiai svarbus. aplinka - vidutiniškai. bendravimas su darželio darbuotojais - tikriausiai pirmoj vietoj. man labai liūdna, kad toj sferoj dar ilgai nebus sveikos konkurencijos, nes paklausa pasiūlą viršija. gi realiai, tėvai yra paslaugos pirkėjai, klientai. o didžioji dalis "pardavėjų" su jais nesiskaito g.gif
vienam darželyje pirmi žodžiai - pas mus vietų nėra. ok sako vyras, nėr tai nėr. ir eina link durų. o darbuotoja - tai palaukit, ateikit, pasikalbėsim, gal nuo 2015 bus, gal dar kas atsisakys. ir visa kalba taip su užuominom, kad "vietų gali atsirast, bet ne nemokamai" smile.gif
Ryto@rasa, nepatrauklus, nepatinkantis darbas - tiesus kelias į ligas, ypač neurologines.
Atsakyti
Pas mus irgi rasosi i eile,laukia,kad gal atsilaisvins vieta..Ir atsilaisvina daznai,eina pagal sarasa sekantis laukiantis.. Yra tie sarasai su vaiku pavardem surasyti,iskabinti viesai,galima patsitikrint..
Ir paslaugos "tiekejai" labai paslaugus.. Kita syk net per daug atrodo.. Zinau gerai,kad jos dreba baisiai del savo darbo vietu..
Pastatas nera modernus,bet kvepiantis,svarus.. ax.gif Ypac musu grupe atsigavusi,kai seimininkute pasikeite rolleyes.gif
Del prasto darbo ir neurologijos,labai sutinku drinks_cheers.gif
Dziaugiuos,kad pareisiu dirbt i viena is Euorpoje moderniausiu pastatu rolleyes.gif
Atsakyti
kas ca darosi? kur visos dingo? man vystosi neuroze kai patikrinu o SM tuscia....
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 01 24, 23:58)
man vystosi neuroze kai patikrinu o SM tuscia....
Tu jau nesupyk,bet niekas tau nesivysto,nes turi chronišką hipochondriją,kurią reikėtų gydyti 4u.gif
Atsakyti
Germine blink.gif nu kam tu cia taip? kaip visiems mano paslaptys pasakoji ...
Atsakyti