QUOTE(ilja @ 2014 01 15, 17:07)
Tindi, kiek pamenu, tau Petraškės visai netoli būtų. Jei tinka, tai rekomenduočiau Šilelį, kuris yra prie pat pušyno. Pati ten lankiau ir mano vaikai ėjo, kol Kaune gyvenom. Tiskliau dar 2 metus vežiojom, kai ir ne Kaune gyvenom

Aplinkos atžvilgiu, tai nėra ten blic viskas, bet visa kita man patiko.

man jis labai arti. bet nelimpa, nepatinka. ne tas. ir Drevinukas ne tas, ir dar krūva kitų.
žinau, keistai atrodo tokios pretenzijos, bet jei man įėjus neatrodo jauku, tai tokioj vietoj savo vaiko palikt negaliu

greičiausiai taip ir liksim naminukais, nes po to, kai pasivėžinom po darželius, ji man pradėjo naktim prastai miegot, šokinėt.
QUOTE(Germinė @ 2014 01 17, 23:30)
Va aš ir suku galvą,ką daryt naujam bute-palikt vonią,ar statyt dušo kabiną?Realiai vonios prisireikia tik man.Kokį kartą į metus.Norėčiau vonios su dušo kabina ir kriaukle
https://www.google.l...s...tml;350;225
aš tokios vonios nestatyčiau. nes mes dažnai su vyru sulendam kartu pagulėt, tai vienam tektų po kriaukle būt palindusiam
QUOTE(winter30 @ 2014 01 22, 09:01)
Labas rytas mamukai
Geros jums dienelės šiandien
norėjau paklaust ,gal kuri susidūrėt su nagų kramtymu?mano berniukas rankų iš burnos neištraukia paskutiniu metu,kada nagus karpiau net nepamenu,netgi kojų,taip tvarkingai nusikramto,kad net nelieka ką kirpt

bet šiaip tai manęs nelabai žavi toks įprotis,gal sakau išaugs,negi kramtys visą gyvenimą,nors turiu draugę,kuri taip ir vargsta,sako net nejaučiu kitą kartą kaip nusikramtau ant tiek jau pripratimas
mano abu bernai kramtė. lako pirkau, vieną kartą pabandžiau. mečiau tą reikalą - velnias žino, kas ten jame yra, o vaikai į burną kiša, nugraužia, tikrai nieko iš to gero. pradėjau pedantiškai kas antrą dieną kirpt nagus - jiems tiesiog nebeliko ką kramtyt ir atprato.