QUOTE(Ryto@Rasa @ 2014 02 01, 19:58)
kuzia-rewarding-panašiai kaip prestižinis?
Nea, cia gal daugiau kaip malonus, keliantis daug geru emociju, ypatingas (?).
Gal dar kas mane papildys.
QUOTE(Kuzia @ 2014 02 01, 22:30)
Nea, cia gal daugiau kaip malonus, keliantis daug geru emociju, ypatingas (?).
Aga, teikiantis pasitenkinimą

QUOTE(Sauramo @ 2014 02 01, 21:07)
Aga, teikiantis pasitenkinimą
Arba kaip aš mėgstų sakyti: suteikia smegenim orgazmą 

Va, teisingai

Kuzia ta stovykla bus vasara,alia ekostovikla,jokiu kompu,jokiu nesamoniu,maistas vegetariskas ir panasiai...kaina aisku didele,bet vistiek mastom,jei dabar pradetumeme taupyt tikrai galetu vaziuot,kokas mergina ligtai ir noretu,bet ....teoriskai '' isleisti vaika i stovikal'' man priimtiniau nei ta padaryt praktiskai

QUOTE(mentas @ 2014 02 01, 22:30)
Kuzia ta stovykla bus vasara,alia ekostovikla,jokiu kompu,jokiu nesamoniu,maistas vegetariskas ir panasiai...kaina aisku didele,bet vistiek mastom,jei dabar pradetumeme taupyt tikrai galetu vaziuot,kokas mergina ligtai ir noretu,bet ....teoriskai '' isleisti vaika i stovikal'' man priimtiniau nei ta padaryt praktiskai 

O kuriam laikui?
Maniske buvo savaitei isvaziavus, tai grizus vos pamacius mane apsiraudojo - jau taip buvo pasiilgus

kuzia 7 dienom,galima liepa arba rugpjuti...
o maniškis sūnelis regresavo į kūdikystę: be mamos nei žingsnio, už rankos reikia laikyti, miega šalia. išėjau šįryt į parduotuvę, grįžus radau verkiantį, kelio per ašaras nematė.. piktas visas, truputį kas.. čia taip ruošiasi leliuko gimimui
kita vertus, besistengdama kažkaip papildyt jo dėmesio resursus ir užtikrinti, kad yra mylimas, pati ramesnė esu, negaliu nervuotis. abipusė nauda
šiąnakt apskritai visi vaikai pas mane miegojo
o aš mieliausiai dabar viena miegočiau
nu ką, 38 savaitės jau, daiktai suruošti, laukiam

kita vertus, besistengdama kažkaip papildyt jo dėmesio resursus ir užtikrinti, kad yra mylimas, pati ramesnė esu, negaliu nervuotis. abipusė nauda

šiąnakt apskritai visi vaikai pas mane miegojo

nu ką, 38 savaitės jau, daiktai suruošti, laukiam

QUOTE(largoconfuoco @ 2014 02 02, 12:38)

jau laikas skaičiuojamas dienom

QUOTE(largoconfuoco @ 2014 02 02, 12:38)
va kaip faina

Ismirot ar ka
Einu i biblioteka
.
Biski bijau, nes praeitakart buvau arsiai nusiteikus, nu bral, bais nesinorejo ~£100 moket del to, kad kazkas neatlieka savo pareigu
. Po pokalbio su menedzeriu liko £20 tipo bauda, nes jau cia alia anstoliam
ir nebegali atsaukt. Parasiau skunda (i council), tai dave dave gazo skambinet jau kelinta diena. Bet as paskaitose, nr nezinomas tai ir nekeliau. Katik prisiskambino, kviecia ateit pasikalbet bibliotekos menedzeris. Apie mano skunda zino
.
Bet tai is principo sumokeciau tuos £20 del ramybes, bais ner laiko vajavotis. Tik kad dar pagrasino, nesumokesi per 2 sav, bus £40
. Zesim ka dabar sakys
. MB eina su manim, nzn cia gerai ar blogai. artais jis sako, kad geda manes, kai teisybes ieskau, kartais patogu, nes jis nesiryztu su virsesniais aiskintis. Taikus jis pas mane labai. As akiu neplesau, mandagi, bet netyliu

Einu i biblioteka

Biski bijau, nes praeitakart buvau arsiai nusiteikus, nu bral, bais nesinorejo ~£100 moket del to, kad kazkas neatlieka savo pareigu

Bet tai is principo sumokeciau tuos £20 del ramybes, bais ner laiko vajavotis. Tik kad dar pagrasino, nesumokesi per 2 sav, bus £40