Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nu ka, grizau biggrin.gif . Menedzeris maloniai atsiklause, ar £10 galeciau leist sumoket.
Na, kadangi matomai valdzios nusukuotas, mirk gyvenk islaikyt klienta prisakytas, o ir ta kita £10 matomai antstoliam is bibliotekos/council lesu dengs, tai ka jau ten, sumokejau. Labai mano vaikai megsta skaityt, gaila but buve piktuoju issiskirt. O del £20 buciau is principo isbraukus visa seima is bibliotekos cool.gif . Ypac praeita savaite cool.gif .
Atsakyti
kuzia saunumelis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 02 03, 21:12)
Nu ka, grizau biggrin.gif .

ale nagla boba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(taburete @ 2014 02 04, 09:03)
ale nagla boba rolleyes.gif

O kodel? unsure.gif
As tik susakiau konkreciai kokio darbo neatliko darbuotojai. Ir net chalturinima biggrin.gif . Pazymejo, kad rase man 4 laiskus bet neissiunte. Tai yra absoliuciai neimanoma, kad Royal Mail neatnestu/prateriotu tiek laisku. O juk pazymet galima ir neisiuntus rolleyes.gif . Telefono numerio nesugebejo teisingai uzrasyt kaipo kontakto doh.gif . Tai cia pareigingi darbuotojai? Jei butu dirbe savo darba, jokiu nesusipratimu nebutu ivyke.
Atsakyti
Apie zoles rukyma,kazkaip niekad nesidomejau ax.gif
http://www.delfi.lt/...i.d?id=63857578
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 02 03, 20:16)
MB eina su manim, nzn cia gerai ar blogai. artais jis sako, kad geda manes, kai teisybes ieskau, kartais patogu, nes jis nesiryztu su virsesniais aiskintis. Taikus jis pas mane labai. As akiu neplesau, mandagi, bet netyliu smoke.gif
man gerai kai vyras eina, nes pas mus atvirkščiai, ir kai žinau kad reikės bartis kur ar kas bandys kabinėtis, tik su juo einu blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 02 04, 12:16)
Apie zoles rukyma,kazkaip niekad nesidomejau ax.gif
Aš jau dabar bijau.Todėl kalbu su vaikais,rodau nete narkomanų foto,pasakoju apie pasekmes.Ir apie tai,kad gali siūlyti draugai,ar kitokie "geradėjai" prie mokyklos.
Bet kaip tiems tėvams,kurių kiekvieno savaitgalio pramoga suktinė?Ką jie gali aiškinti savo vaikams? g.gif
Atsakyti
nataliuncik as irgi meliau su vyru sprendziu nesusipratimus visokius,as ne to tipo zmogus kad bartis,greiciau susimokesiu ( kaip kad kuzes atveju) ir dar atsiprasysiu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 02 04, 17:39)
Aš jau dabar bijau.Todėl kalbu su vaikais,rodau nete narkomanų foto,pasakoju apie pasekmes.Ir apie tai,kad gali siūlyti draugai,ar kitokie "geradėjai" prie mokyklos.
Bet kaip tiems tėvams,kurių kiekvieno savaitgalio pramoga suktinė?Ką jie gali aiškinti savo vaikams? g.gif

Ir aš pasakoju vaikams apie įvairių dalykų žalą, kaip kitaip, o pavyzdžiai geriausia tai iliustruoja.

O tėvai kurie patys turi priklausomybių matyt nemato vargo pasakoti, manau kad nedažnas alkoholikas vaikams porina kaip nesveika gerti , nebent koks anoniminis.

Mano draugė lietuvaitė JAV baigė med. sesutės mokslus, dirbo ten ligoninėje ir draugavo su med. broliuku amerikonu, tai jis sakė dažnai žolyte traukdavo vakarais, gaudavo pasakęs kad jį vargina nugaros skausmai...nu tai jei medikai nemato kad tai nesveika, tai ko norėti iš eilinių neišprususių žmonių....
Atsakyti
Kas ne FB (Una čia tau mirksiukas.gif ):
Mūsų largutei GIMĖ MERGYTĖ, 2910g ir 52cm wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 02 05, 13:27)
Kas ne FB (Una čia tau mirksiukas.gif  ):
Mūsų largutei  GIMĖ MERGYTĖ, 2910g ir 52cm wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
ROŽINIAI SVEIKINIMAI

aš esu fb, bet tokių naujienų nematau, tad labai ačiū už info čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 02 05, 13:38)
wub.gif  wub.gif  wub.gif
ROŽINIAI SVEIKINIMAI

aš esu fb, bet tokių naujienų nematau, tad labai ačiū už info čia  4u.gif
tuoj, pažiūrėsiu, gal prie grupės neprijungta g.gif nes Rimai telefonu pranešiau naujiena, turėjo įdėt g.gif
Atsakyti