Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių mamyčių

Apklausa: Ar jaučiatės vieniša dvasiškai? (55 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
naujokei sveika prisijungus 4u.gif
nu prisnekejot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeneta @ 2014 01 05, 21:41)
naujokei sveika prisijungus  4u.gif 
nu prisnekejot  biggrin.gif

gryztam i SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 01 05, 22:14)
Palauk,neįsibėgėk  biggrin.gif Primenu taisykles,jei kartais nežinai: foto fas,anfas,toples.Vyro foto visu ūgiu,jo darbovietė,pareigos,uždarbis.Tavo visi išmatavimai:ūgis,svoris,krūtinės apimtis,batų nr.Išsamus CV.Vaišės visiems skoniams.Sveika prisijungus  4u.gif

biggrin.gif
Esu kilus nuo Šiaulių ašai.Vaikystėj mėgdavau žait su mašinikėm ant smėlio,tempdavau namo visus škacus kokius tik rasdavau lauke,kas mama labai nervindava,nes anie šikdava į visus kampus.
Mamai tai nemažai kantrybės kainava mane auginant,gal kad vienturte ,tai buvau labai išlepus bigsmile.gif
Paskui gan visai nešpietna panike išaugau, mokinaus Šiaulių politechnikume buvusiam (dabar lygtai kolegija ten) nu ir aišku su draugėm gastrolių dėdavom,toks gan smagus laikas buvo.Bet va tą vienintelį vis tik Kaune radau biggrin.gif Nu ir biški nusileidau ant žemės,net kalbėti kaunietiškai išmokau biggrin.gif vis tik vaikai,darbai,namai prasidėjo.Draugelkos po užsienius išlakstė,o naujų pažinčių tokių artimų draugysčių vos pora pavyko subendraut.Vyras sako,kad biški bjauri gan dažnai būnų,tai bet nelabai noriu tikėt ax.gif Nors aišku dažnas miego trūkumas,pastovus vaiku cypimas ausyse,plius priauge 15kg gal ir galėjo kažkiek įtakos tam turėt.Vyras mano neblogas,biški tik pritingi dažnai,bet aš už tat netinginė ir paraginu jį greitai.
Mano hobis paskutiniu metu kamuojant nemigai -ifo tv žiūrėt,dabar turbūt jau bus romanus sm rašyt biggrin.gif
Atsakyti
ka muitine nusprende g.gif
Atsakyti
QUOTE(Geila @ 2014 01 05, 22:47)
ka muitine nusprende g.gif
Pažiūrėk,kokia graži moteris wub.gif
QUOTE(winter30 @ 2014 01 05, 22:37)
,plius priauge 15kg
4u.gif Beliko balių suruošt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 05 sausio 2014 - 23:07
QUOTE(Germinė @ 2014 01 05, 23:06)
4u.gif Beliko balių suruošt  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tik be alko mirksiukas.gif rytoj pirmadienis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Geila @ 2014 01 05, 23:09)
drinks_cheers.gif tik be alko mirksiukas.gif rytoj pirmadienis lotuliukas.gif
Tu galėsi negert,nepilstom gi per jėgą.O dėl pirmadienio,tai kaip žmonės sako,man cемь пятниц на неделе yu.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 01 05, 23:17)
Tu galėsi negert,nepilstom gi per jėgą.O dėl pirmadienio,tai kaip žmonės sako,man cемь пятниц на неделе yu.gif

lotuliukas.gif nu ok mirksiukas.gif vaises i SM bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas. 4u.gif
Dičkiai mokykloje. Mažoji dar miega, neleidau į daržiuką, nes vakar teko vykti į ligoninę , tai keletą dienų neleisiu. ax.gif Skyriuje kol sulašino vaistus, lakstė tokia apie 3 metų mergytė. O jau meilumas, o jau gražumas, ji iš vaikų namų. unsure.gif Prie sesučių ir valytojos kaip kačiukas, glaustosi, paskui vaikščioja. ax.gif Taip širdį suspaudė. unsure.gif Man dukrytė sako, mamyte noriu tokios sesės, pasiimam auginti, atiduosiu savo išaugtus rūbelius, batukus, leisiu savo kambaryje miegoti, kartu žaisim, mylėsiu ją, sušukuosiu plaukus. wub.gif
Šiandien ir mes nupuošim eglutę. Ech taip greitai pralėkė tos šventės. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enrikyte: 06 sausio 2014 - 09:27
QUOTE(Germinė @ 2014 01 06, 00:06)
Pažiūrėk,kokia graži moteris  wub.gif
4u.gif Beliko balių suruošt  mirksiukas.gif

Labas rytas,prašom prie stalo biggrin.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image

enrikyte,o kas mažajai nutiko,kad į ligoninę vykot?
Atsakyti
QUOTE(Geila @ 2014 01 06, 00:19)
lotuliukas.gif nu ok mirksiukas.gif vaises i SM bigsmile.gif

kurrrr jos, nieko nematau ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(winter30 @ 2014 01 06, 10:48)
Labas rytas,prašom prie stalo  biggrin.gif  4u.gif  4u.gif
enrikyte,o kas mažajai nutiko,kad į ligoninę vykot?

Koks puikus stalas. rolleyes.gif
Jai dvi paras skaudėjo pilvą, beveik nujaučiau, kad bus taip vadinama acetonligė, bet dėl visa ko nusivežėm pas daktarus, nes pagal požymius bijojau, kad nebūtų apendicitas, nes pagrinde skaudėjo dešinį šoniuką. Padarė tyrimus, pastatė lašinę ir išleido. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo enrikyte: 06 sausio 2014 - 10:23