QUOTE(Germinė @ 2014 01 05, 22:14)
Palauk,neįsibėgėk

Primenu taisykles,jei kartais nežinai: foto fas,anfas,toples.Vyro foto visu ūgiu,jo darbovietė,pareigos,uždarbis.Tavo visi išmatavimai:ūgis,svoris,krūtinės apimtis,batų nr.Išsamus CV.Vaišės visiems skoniams.Sveika prisijungus
Esu kilus nuo Šiaulių ašai.Vaikystėj mėgdavau žait su mašinikėm ant smėlio,tempdavau namo visus škacus kokius tik rasdavau lauke,kas mama labai nervindava,nes anie šikdava į visus kampus.
Mamai tai nemažai kantrybės kainava mane auginant,gal kad vienturte ,tai buvau labai išlepus
Paskui gan visai nešpietna panike išaugau, mokinaus Šiaulių politechnikume buvusiam (dabar lygtai kolegija ten) nu ir aišku su draugėm gastrolių dėdavom,toks gan smagus laikas buvo.Bet va tą vienintelį vis tik Kaune radau

Nu ir biški nusileidau ant žemės,net kalbėti kaunietiškai išmokau

vis tik vaikai,darbai,namai prasidėjo.Draugelkos po užsienius išlakstė,o naujų pažinčių tokių artimų draugysčių vos pora pavyko subendraut.Vyras sako,kad biški bjauri gan dažnai būnų,tai bet nelabai noriu tikėt

Nors aišku dažnas miego trūkumas,pastovus vaiku cypimas ausyse,plius priauge 15kg gal ir galėjo kažkiek įtakos tam turėt.Vyras mano neblogas,biški tik pritingi dažnai,bet aš už tat netinginė ir paraginu jį greitai.
Mano hobis paskutiniu metu kamuojant nemigai -ifo tv žiūrėt,dabar turbūt jau bus romanus sm rašyt