QUOTE(Eisra @ 2014 01 17, 13:29)
Gal teko kam atostogauti Hurgadoje Albatros Palace resort and Spa viesbutyje? kokie ispudziai, keliausim su metinuke dukryte, tai labiausiai neramu kaip ten su maistu.. pasiskaitem uzsienio turistu atsiliepimus, tai kaip ir apie visus yra visokiu, bet visumoj bendras vaizdas lyg geras 

Sveiki,
ką tik gryžom iš Albatros Palace Resort and SPA

Dvi savaites ilsėjomės. Tiesa, važiavome į Albatros Aqua Blue (dabar jis jau pervadintas į Albatros Sea World) . Ką galiu pasakyti pabėgome iš to Albatros Aqua Blue (Sea Word) jau antrą dieną, ačiū Novaturui - pervežė į Albatros Palace. Ten jau viskas liuks, baseinai šildomi, maistas, kambariai geri ir t.t.
Prieš tai klausinėjau čia SM komentarų... tai matot skirtingos reiškiasi žmonių nuomonės.

Nesu aš jokia ponia ir nepriekabi tikrai, esu ilsėjusis ne tik Egipte ir 3* ir 5* viešbučiuose, nu bet žinokit siaubas tam Albatros Aqua Blue (Sea Word)

Na nebent kaip mano vyras sako, kas neturi gerbūvio ir ilsisi pas bobutę mūsų pajūry be patogumų , tada nieko nesakau gal ir gerai.
Aišku čia tik mano šeimos nuomonė.
O tiesa, čia gal ne į temą, bet Albatros Palace - Cicinas ilsėjosi mačiau, tai dar palikom mes jį ten.

O per tuos rinkimus, viskas buvo ramu, tik supratom, kad kažkas vyksta, nes pora dienų skraidė kas 15 -20 min po 2 naikintuvus (nuo jų labai diidelis garsas) ir karinis malūnsparnis. O kur dar keleiviniai lėktuvai. Bet poto apsipratom ir gerai buvo.

Buvom Luksore, giluminiam nardyme ir Delfinu sou. Viskas patiko.