QUOTE(perla10 @ 2014 01 22, 10:01)
Visiškai tau pritariu. Man tai vien prieš išgirstant, kad čia tų pačių star1 įmonė, buvo keista, kodėl jie tokias kainas leidžia. Juk, jei visi pardavinėja chanel už pvz. 400Lt, ir atsiranda prieš metus visus apmulkinęs klastočių pardavėjas ir dabar sako štai imk chanelį už 100Lt, klausimų kas ir kaip nebeiškyla. Vadinasi, didelė rizika, kad sumokėjus už kelionę prieš keletą mėnesių gali jos ir nebesulaukti, nes paprasčiausiai susirinkę pinigėlius, paskelbs bankrotą. O jų draudimai, girdėjau, vaikiški, tai tikimybė, kad tie pinigai sugrįš bus lygūs vėjo gaudymui laukuose. Juk star1 dar ir db milijonus skolingi
labai teisingai, draudimai ne tik juokingi, bet bankroto metu net nebegaliojo, t.y. nustojo galioti draudimas, jo nebepratęse ir paskelbė bankrotą....mes iš 6000 atgavom 600....juoktis noris...tik kad per daug graudu...
Papildyta:
QUOTE(simba3 @ 2014 01 22, 14:37)
Sveikos mergaites, padekit issirinkti viesbuti. Lb reikia jusu nuomones.
Renkames tarp SULTAN BEACH, GRAND PLAZA HOTEL HURGHADA ar ALADIN.
Atsakymo noretusi kuo skubiau, is anksto dekoju.
mes taip pat šiemet sumažinę kelionės biudžetą po ilgų apsvarstymų pasirinkom grand plaza...
Papildyta:
QUOTE(Medziotojas999 @ 2014 01 22, 12:38)
Man tai asmeniskai visai nesvarbu ar bankrutuos ar kelione neyvyks ar dar koks velnias atsitiks del ko as neisvyksiu, yra papildomas draudimas (pzu) uz kury mokejau 3 ar 4 proc. napamenu nuo bendros keliones sumos kaskas apie 120lt. kuris man pilnai garantuoja finansiny sauguma,sudejus vius mokescius uz dvieju zmoniu kelelapy sutaupiau 1300lt lyginant su novaturu ir tezturu, ne aukso kasyklos bet vis ne is kisenes

Kad tai ta pati bendrove kuri sugadino daug kam atostogas pries isigijant zinojau,del to samoningai apdraudziau kelione.
gal galite plačiau apie draudimą?kokios rizikos?kokios draudimo sumos? nesu dar girdėjusi tokio...jūs gal kalbat apie neįvykusios kelionės draudimą?