Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Sveikos. Jei kam įdomu-tai Hurgadoj oras nuostabus! Jokio vejelio, diena karsta, vakare jau biski vesiau, bet tikra vasara bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 01 07, 18:59)
Sveikos. Jei kam įdomu-tai Hurgadoj oras nuostabus! Jokio vejelio, diena karsta, vakare jau biski vesiau, bet tikra vasara bigsmile.gif

nu zemelapiai rodo tik +20, tai reiškia tai yra karšta? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantike @ 2014 01 07, 16:45)

Na aš sakau kaip yra ištikrųjų, o ne ką rašo:) saulė visą dieną buvo, su maudymosi kostiumėliu ar lengva suknyte drąsiai! Dabar užsimečiau švarkelį ir pats tas. Nežinau kur tie 20 laipsniai, karšta buvo taip lyg būtų kokie 27 bigsmile.gif
pernai buvau nuo sausio 12 dienos, ir buvo vėsiau:) nes vėjas buvo.

ir jei kas planuojat šiom dienom į hurgadą- nepamirškit priemonės nio uodų.."ėda" dabar mane.. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tylene: 07 sausio 2014 - 18:09
QUOTE(Letali @ 2014 01 07, 16:36)
4u.gif
aciu labai uz info, viskas domina ,  as net nezinau ko klausti  ax.gif  ar buvo pas jus kokiu sveikatos sutrikimu pasitaike ?  g.gif

mes irgi skridom, su pusmetine, pernai jau pusantrų buvo...sveikata nestreikavo nė kiek, nors vaistų buvau prisikrovus tai...nepamirškit antiseptiko ir pleistriuku, nes vaikiukai dažnai pargriuna, nusibalnoja...spirale ir mes dejomes...vandeni tik uzvirinta duodavau, o pusmetinei, net uzpakaliuka su virintu plaudavau...apie keliones su mazais vaikiukais yra atskira temute, ten daug patarimu yra...
Atsakyti
QUOTE(jolantike @ 2014 01 07, 17:45)

kiek yra teke buti, oru zemelapiai visad rodo maziau. gal rodo vidurki ar ka? esam tris kart buve sausio gale-vasario pradzioj, visad buvo normaliai karsta, nebent vejas stipresnis, vienais metais man jau per karsta buvo, as nemegeja 30 karscio, o tuo metu panasiai ir buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2014 01 07, 20:05)
apie keliones su mazais vaikiukais yra atskira temute, ten daug patarimu yra...

gal galetumete nuoroda imesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2014 01 07, 21:30)
gal galetumete nuoroda imesti  4u.gif

http://www.supermama...?...3161&st=480

ar rodo?
Atsakyti
QUOTE(salamandra_ @ 2014 01 07, 22:57)

rodo, dekui thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latte.coffee @ 2014 01 06, 14:09)
Gal kas esat buve Pickalbatros Palace resort and Spa viesbuty Hurgadoj? ax.gif

Šiame viešbutyje buvome pernai lapkričio mėnesi http://www.novaturas...RG/h/EGHALBPALA Geras viešbutis,iš albatrosu jis Hurgadoje laikomas geriausiu didelė teritorija ivairus maistas berods 5-6 restoranai Italu,Vokiečiu.... antrame aukšte labai neblogos kavos galima gauti yra ir natūralių sulčių baras jei pramiegi vakariene galima vėlyva vakariene jei gerai atsimenu Italu restorane iki 11val.Pasigedau koralinio rifo jo ten nėra schmoll.gif viešbutis išdėstytas dešinėje ir kairėje pusėje mes už atitinkama mokesti berods 100$ gavome kairėje pusėje 3 aukšte i vidini kiema numeris netoli jūros tai ji puikiai matėsi (šiame viešbutyje norint gauti pageidaujama kambari yra oficialūs mokestis)nepatariu iš kart rinktis mokamo gal jum tiks ir ju siūlomas.Kai mes buvome tai už dešiniojo viešbučio korpuso vyko statybos.Jei norėsite galite naudotis vandens kalneliais esančiame šalia viešbutyje apie tai sužinojome jau baigiantis atostogom. doh.gif Jei reikia kokios informacijos klauskite.
Atsakyti
Sveikos, gal žinote, ar leila wa leila viešbutyje yra lyginimo paslauga? Nes lygintuvo vežtis nesinori, o vaikščioti su suglamzytais rūbais irgi nesinori... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabigabija: 08 sausio 2014 - 12:00
QUOTE(mamile @ 2014 01 06, 15:32)
Kelionė 7 dienų, tai vargu ar užtruks ilgiau negu 14 dienų. Dėl medicininės pagalbos net nepagalvojau  doh.gif Kaip tokiu atveju reikėtų spręsti problemą? Jeigu kokia nelaimė ir skraidina į ligoninę pvz. Kaire ar tada negalima nusipirkti tos vizos vietoje, Šarmo aerouoste? Ar tik tas pats žmogus gali pirkti, ar ir kitas gali?

Esant rimtesniems suzeidimams( kai reikalingos sudetingos operacijos,ar pajungimas prie gyvybe palaikanciu aparaturu,kartais kraujo perpylimai) dazniausiai skaraidina i Kaira,bet ,tik tuo atveju jei Jusu draudimas yra ne tas pigusis (butinoji med. pagalba).
Neisigijus vizu ,nelaimes atveju atsiranda daug papildomu problemu.Kadangi niuansu laaabai daug,nenoriu plestis rasydama.Esme tame,kad suzeistojo ar nukelntejusiojo niekas is artimuju negales lydeti i Kaira (nes be vizu galima migruoti ,tik Sinajaus pusiasalio ribose),beto pats nukentejusysis iseiti is ligonines negales be tam tikru vietos valdzios isduotu dokumentu ,nes priesingu atveju jis bus sulaikytas kaip nelegalas.Beto nukentejusysis privales gryzti i Sinajaus pusiasali,nes sali galima palikti,tik is to oro uosto per kuri atvyko,isskyrus atvejus kai gaunamas spec.leidimas (del susiklosciusiu aplinkybiu ) isvykti is kito oro uosto (privaloma mokama armijos palyda).
Nueiti ir nusipirkti vizu Jus jau nebegalesite.Tokiu atveju Jums reikia keiptis i Lietuvos atstovybe Kaire,zinoma pries tai turite nuspresti kas lieka Egipte ,o kas vyksta i Lietuva.Uz Jus dokumentu niekas nesutvarkys,nes visur reikalingi Jusu parasai (kaip garantas,kad laikysites iskirtiniu salygu), Lietuvos atstovybei nusiusite rastiska varianta,veliau ji Jus nukreips i tam tikra vietos valdzios padalini (Sinajaus pusiasalis),kus dar karta viska surasysite,tuomet lauksite vertimo ir veliau gausite isskirtini leidima migruoti tam tikrose salies ribose,tam tikra laika.Jei ligonio bukle sunki,teks gauti dar pora leidimu -isvykimui is salies (ligoniui ir lydinciajam asmeniui) is artimiausio oro uosto ir isvykimui is salies ne uzsakomuoju reisu.
PS.Jau esu ne karta rasiusi,bet dar karta pakartosiu (gal nepyksite),visuomet pase turekite lapeli su : savo kraujo grupe,vaistu kuriems esate alergiski sarasu,bei pastabomis,apie Jusu sveikata (tarkim epilepsija ar pan).... 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiu už tokį išsamų atsakymą. Bet dabar man dar vienas klausimas iškilo, koks tas draudimas pigus? aš mamą apdraudžiau ergo kelionės laikotarpiui, kainavo 45 lt. Nes jai jau 68 metai. O mano kreditinės kortelės draudimas, galioja ir mano šeimos nariams. Tai čia turbūt ir yra tie pigieji? Nieko kito man draudime ir nesiūlė....
Šiaip visi esam sveiki, neturim jokių bėdų su sveikata, nei vaikai, nei mama. Bet vistiek reikia žinot kokią pagalba priklausytų nelaimės atveju. Einu polisą paskaitysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 08 sausio 2014 - 12:25