Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(mamile @ 2014 01 08, 12:20)
Labai ačiu už tokį išsamų atsakymą. Bet dabar man dar vienas klausimas iškilo, koks tas draudimas pigus? aš mamą apdraudžiau ergo kelionės laikotarpiui, kainavo 45 lt. Nes jai jau 68  metai. O mano kreditinės kortelės draudimas, galioja ir mano šeimos nariams. Tai čia turbūt ir yra tie pigieji? Nieko kito man draudime ir nesiūlė....
Šiaip visi esam sveiki, neturim jokių bėdų su sveikata, nei vaikai, nei mama. Bet vistiek reikia žinot kokią pagalba priklausytų nelaimės atveju. Einu polisą paskaitysiu.

Manau, pigusis tai tas, kur gaunate kortele is ligoniu kasu.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2014 01 08, 12:20)
Labai ačiu už tokį išsamų atsakymą. Bet dabar man dar vienas klausimas iškilo, koks tas draudimas pigus? aš mamą apdraudžiau ergo kelionės laikotarpiui, kainavo 45 lt. Nes jai jau 68  metai. O mano kreditinės kortelės draudimas, galioja ir mano šeimos nariams. Tai čia turbūt ir yra tie pigieji? Nieko kito man draudime ir nesiūlė....
Šiaip visi esam sveiki, neturim jokių bėdų su sveikata, nei vaikai, nei mama. Bet vistiek reikia žinot kokią pagalba priklausytų nelaimės atveju. Einu polisą paskaitysiu.

Tikrai nera uz ka 4u.gif
Tiksliai nepamenu,berods jis ivardijamas kaip "butinoji med. pagalba"...
Medicinine pagalba suteikiama,tik pati butinoji,kad zmogus nemirtu.Tarkim poilsiautojas i korala nusikirto dali kojos pirsto,tai turint paprasta draudima jam tiesiog bus susiuta zaizda ,suleista nuskausminamuju ir israsyti antibijotikai ,jei draudimas visapusiskas,tuomet bus daroma viskas,kad ta nukirsta pirsto dali issaugoti ir prisiuti ja atgal prie likusios kojos pirsto dalies,veliau ligonis butu stebimas ir slaugomas tam tikra paru skaiciu,pries isleidziant dar karta butu patikrintas komisijos,kuri ivertintu jo sveikatos bukle ir rizika skrydziui lektuvu ,isduodamas israsas Lietuvos medikams apie atlikta operacija ir tt. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gurmans: 08 sausio 2014 - 13:11
QUOTE(gurmans @ 2014 01 08, 13:46)
Tikrai nera uz ka  4u.gif
Tiksliai nepamenu,berods jis ivardijamas kaip "butinoji med. pagalba"...
Medicinine pagalba suteikiama,tik pati butinoji,kad zmogus nemirtu.Tarkim poilsiautojas i korala nusikirto dali kojos pirsto,tai turint paprasta draudima jam tiesiog bus susiuta zaiztda ,suleista nuskausminamuju ir israsyti antibijotikai ,jei draudimas visapusiskas,tuomet bus daroma viskas,kad ta numirsta pirsto dali issaugoti ir prisiuti ja atgal prie likusios kojos pirsto dalies,veliau ligonis butu stebimas ir slaugomas tam tikra paru skaiciu,pries isleidziant dar karta butu patikrintas komisijos,kuri ivertintu jo sveikatos bukle ir rizika skrydziui lektuvu ,isduodamas israsas Lietuvos medikams apie atlikta operacija ir tt. 4u.gif

Na va ką radau swedbanko puslapyje prie kredinių kortelių draudimo:
Medicininių ir repatriacijos išlaidų draudimas

Kompensuojamos apdraustojo gydymo užsienyje išlaidos dėl netikėto ūmaus sveikatos sutrikimo ar nelaimingo atsitikimo. Repatriacija – ligonio vežimo į jo nuolatinę gyvenamąją vietą tolimesniam gydymui ar apdraustojo palaikų parvežimo išlaidų kompensavimas

o čia iš ergo draudimo:

Vykstančiųjų į užsienį medicininių išlaidų ir repatriacijos draudimas
Jeigu kelionės užsienyje metu netikėtai susirgtumėte ar patirtumėte traumą ir Jums būtų reikalinga neatidėliotina medicinos pagalba, kreipkitės į artimiausią gydymo
įstaigą (rekomenduotume kreiptis į gydymo įstaigą, kuri yra numatyta socialiniu draudimu apdraustiems asmenims).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tai su tokiais draudimais piršto nieks nesistengtų išsaugot? Na tik sutvarstytų, kad nenukraujuotum?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 08 sausio 2014 - 13:01
QUOTE(mamile @ 2014 01 08, 12:50)
Na va ką radau swedbanko puslapyje prie kredinių kortelių draudimo:
Medicininių ir repatriacijos išlaidų draudimas
Kompensuojamos apdraustojo gydymo užsienyje išlaidos dėl netikėto ūmaus sveikatos sutrikimo ar nelaimingo atsitikimo. Repatriacija – ligonio vežimo į jo nuolatinę gyvenamąją vietą tolimesniam gydymui ar apdraustojo palaikų parvežimo išlaidų kompensavimas

Tai su tokiu draudimu piršto nieks nesistengtų išsaugot? Na tik sutvarstytų, kad nenukraujuotum?

Garantuoti negaliu,bet speju,kad tiesiog uzsiutu.
Turetu buti issamesnis aprasymas.Bent jau manojoje sutartyje keli lapai proceduru kurios yra kompensuojamos.Ir puse lapo kurios nekompensuojamos - tarkim plastines operacijos kuno isvaizdos tobulinimui nekoreguojant nelaimes atveju patirtus kuno pakitimus,ir panasiai...
Atsakyti
taip yra didelis lapas, kur viskas išvardinta. Bet toks įvykis mano nuomone ir yra nelaimingas atsitikimas. Na, pvz. piršto netektis....Ten parašyta apie plastines operacijas, lėtines ligas, odontologų paslaugas ir t.t. Tai ir durnam aiškų, kad už krūtinės pasididinimą ar dantų implantus draudimas nemokėtų, bet kai su tais nelaimingais atsitikimais? Kokio lygio paslaugos priklauso tai niekur neradau parašyta. Bet jaučiu, kad tik pirminė, būtent susiūtų žaizdą, nes piršto prisiuvimas jau būtų ko gero prie plastinių priskirta. Bet čia ko gero visi tie kelionių draudimai tokie, būtent tik būtinoji pagalba.
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2014 01 08, 13:12)
taip yra didelis lapas, kur viskas išvardinta. Bet toks įvykis mano nuomone ir yra nelaimingas atsitikimas. Na, pvz. piršto netektis....Ten parašyta apie plastines operacijas, lėtines ligas, odontologų paslaugas ir t.t. Tai ir durnam aiškų, kad už krūtinės pasididinimą ar dantų implantus draudimas nemokėtų, bet kai su tais nelaimingais atsitikimais? Kokio lygio paslaugos priklauso tai niekur neradau parašyta. Bet jaučiu, kad tik pirminė, būtent susiūtų žaizdą, nes piršto prisiuvimas jau būtų ko gero prie plastinių priskirta. Bet čia ko gero visi tie kelionių draudimai tokie, būtent tik  būtinoji pagalba.

Mano draudimas yra darbinis plius padidintos rizikos -tai jis gerokai skiriasi savo sudetimi nuo turistinio draudimo.
Na nenoriu aprasineti isamiai situacijos ,bet pati esu dalyvavus suteikiant pagalba tautieciu porai (povestuvine ju kelione).Porele yra ekstremalaus vandens sporto megejai,bet jiems nepasiseke ir teko susidurti su eziais.Mergina turejo nusipirkusi pigesni draudima ,vaikinas brangesni (is kokiu imoniu nezinau),tai merginai tiesiog sutriaiske spyglius ir paliko organizme,kad organizmas juos ispuliuotu ,dar sugirde vaistu nuo temperaturos + israse recepta nuskausminamiesiems ir dar kazkokiems vaistams , o vaikinui su brangesniu draudimu pradzioje padare nuotraukas,kad matytu ar i kaula nesulindo spygliai,veliau dare tirpinima ,kita ryta salino spygliu likucius mikro ipjovimu pagalba,sulasino lasine pridejo pleistru dar ir i viesbuti,plius nemokamai dave vaistus ,tiek nuo skausmo ,tiek nuo temperaturos ir dar nuo kazko.Nezinau kiek jie mokejo uz draudimus,tik pamenu,kad vaikinas jau po visko geriant arbata viesbutyje pareiske pretenzija merginai neva : "sutaupei 30 litu."........ unsure.gif
Atsakyti
Cia visiskai ne i tema, tik idomiai atrodo kad vyras ir zmona pries kelione apsidraude skirtingais draudimais g.gif
Atsakyti
QUOTE(gurmans @ 2014 01 08, 14:45)
Mano draudimas yra darbinis plius padidintos rizikos -tai jis gerokai skiriasi savo sudetimi nuo turistinio draudimo.
Na nenoriu aprasineti isamiai situacijos ,bet pati esu dalyvavus suteikiant pagalba tautieciu porai (povestuvine ju kelione).Porele yra ekstremalaus vandens sporto megejai,bet jiems nepasiseke ir teko susidurti su eziais.Mergina turejo nusipirkusi pigesni draudima ,vaikinas brangesni (is kokiu imoniu nezinau),tai merginai tiesiog sutriaiske spyglius ir paliko organizme,kad organizmas juos ispuliuotu ,dar sugirde vaistu nuo temperaturos + israse recepta nuskausminamiesiems ir dar kazkokiems vaistams , o vaikinui su brangesniu draudimu pradzioje padare nuotraukas,kad matytu ar i kaula nesulindo spygliai,veliau dare tirpinima ,kita ryta salino spygliu likucius mikro ipjovimu pagalba,sulasino lasine pridejo  pleistru dar ir i viesbuti,plius nemokamai dave vaistus ,tiek nuo skausmo ,tiek nuo temperaturos ir dar nuo kazko.Nezinau kiek jie mokejo uz draudimus,tik pamenu,kad vaikinas jau po visko geriant arbata viesbutyje pareiske pretenzija merginai neva : "sutaupei 30 litu."........ unsure.gif

Skambinau ergo, brangesnio draudimo nėra. Būtent vieno tipo...Gal ta mergina visai neturėjo draudimo, arba tą iš ligonių kasų...bet tie tik EU galioja. Kažkaip įdomu...
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2014 01 08, 14:05)
Cia visiskai ne i tema, tik idomiai atrodo kad vyras ir zmona pries kelione apsidraude skirtingais draudimais  g.gif

Mano ir MB draudimai irgi skirtingi.... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(mamile @ 2014 01 08, 14:15)
Skambinau ergo, brangesnio draudimo nėra. Būtent vieno tipo...Gal ta mergina visai neturėjo draudimo, arba tą iš ligonių kasų...bet tie tik EU galioja. Kažkaip įdomu...

Negaliu pakomentuoti,nes nezinau kas tas "ligoniu kasu" draudimas aplamai yra.... blush2.gif
Atsakyti
Kadangi musu seimoje esu as atsakinga uz draudimus, tai visada draudziu metiniu ir kelioniniu draudimu vienodu smile.gif

gurmans na , ad jusu skirtingi tai tikiu smile.gif

Ir aplamai ekstremalaus vanden s sporto gerbejai turetu draustis, padidinto rizikingumo draudimu. Kai pati intensyviai sportavau ir su sportu blaskiausi po pasali, tikrai nesidrauzdavau paprasciausiu draudimu.
Atsakyti
Paciai smalsu pasidare del tu draudimu,juolab ,kad tikrai zinau,jog suteikiama med. prieziura priklauso nuo draudimo (ne viena karta teko isitikinti)
MB taipogi draudzia darbdavys,bet jo draudimas galioja ,tik ES,tad skrisdamas su manimi jis perkasi pats draudima.Man jis isaiskino taip ,kad yra pigus -paprastas draudimas :"nelaimingu atsitikimu" ir papildomai (kaina padvigubeja) nusiperki "medicininiu islaidu draudima",tuomet gali sau ramiai ilsetis,zinoma sie draudimai galioja ,jei nesiruosi vykti i Izraeli ar uzsiimti ekstremaliu sportu. 4u.gif
Atsakyti
mano draugė dirba ergo draudime, tai aš pas ją ir pirkau mamai. Skambinau ir sakau, tu gal man kokį pigųjį padarei thumbup.gif Bet man išaiškino, kad kito jokio ir nėra kelionių draudimo. Jaunesniam žmogui jis kainuoja savaitei apie 30 lt., kai mano mama jau rizikos amžiui, jai brangesnis, bet tik dėl amžiaus, o ne paslaugų suteikimo kokybės. Apie kitus draudikus nežinau...Mano dukra jodinėja, tai kai jai perku draudimą (varžybose būtinas, kitaip neleidžia startuot) tai jis yra būtent sportuojančiam vaikui. Gerai būtų tiksliai žinot koks tas draudimas geras kelionėms, nes kartais 30 lt. sutaupius galima labai nukentėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamile: 08 sausio 2014 - 15:31