Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 208 tema

QUOTE(audradv @ 2014 01 06, 19:01)
Aha o man idomu kada pernykštis atkeliaus mano užsakymas biggrin.gif
blink.gif tai kaip čia taip nerealiai ilgai

cia matyt del to, ka gulejau su vaiku ligoninej ir 'praziopsojau' terminus, susiparinus surasiau ilgiausia laiska paminejau ir sita, nes prazioplinau ir kazko, tai matyt pakartojo

QUOTE(zvaigzduole @ 2014 01 07, 22:47)
Mergytės, gal kas turit kokį nuolaidų SD ? Neėmiau jų katalogo, kur būdavo mėnesio nuolaidų kodai.Domina nuolaida batams. smile.gif

as niekad neimu doh.gif , reiks pradet imt, tikrai ten kodai buna?
Papildyta:
kaip per tuki uzsisakyt, prasyt adresiuko?
Atsakyti
Sveikos, mergaites kur jus perkate magnetines raides ir skaicius, tinkancius dvipusei piesimo lentai?
Dekui jei atsakysite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamyte27* @ 2014 01 08, 08:59)
Sveikos, mergaites kur jus perkate magnetines raides ir skaicius, tinkancius dvipusei piesimo lentai?
Dekui jei atsakysite 4u.gif

Berods pas kitaicus mačiau g.gif
Atsakyti
nepatikesit, bet TBS radau koduka, kuris nuo 40 sv numinusuoja 20, galioja SALE smile.gif
14667 - ir iskart free delivery smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaraMela: 08 sausio 2014 - 09:11
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 08, 09:11)
nepatikesit, bet TBS radau koduka, kuris nuo 40 sv numinusuoja 20, galioja SALE smile.gif

labai jums aciu 4u.gif sakiau nebepirksiu, nu bet nesusilaikiau
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 01 07, 22:51)
Spauskite: ORDERING FROM ABROAD OR DONT KNOW YOUR POSTCODE , duos įvesti adresą.  4u.gif

ačiū, pasirodo reikėjo prisijungti per kitą naršyklę, operoj grįždavo vis prie to postcode doh.gif bet nepriima nuolaidos kodo, rašo Invalid promotion code biggrin.gif
o, iš kažkelinto karto pritaikė

dar fragrancedirect rašo, kad virš 40 svarų siuntimas su koduku nemokamas, bet nesuprantu čia tik UK, ar visur? Free UK standart tracked delivery
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 08 sausio 2014 - 10:13
QUOTE(egliosha @ 2014 01 08, 11:06)
ačiū, pasirodo reikėjo prisijungti per kitą naršyklę, operoj grįždavo vis prie to postcode doh.gif bet nepriima nuolaidos kodo, rašo Invalid promotion code biggrin.gif
o, iš kažkelinto karto pritaikė
dar fragrancedirect rašo, kad virš 40 svarų siuntimas su koduku nemokamas, bet nesuprantu čia tik UK, ar visur? Free UK standart tracked delivery

Tik UK, į Lietuvą siunčia neregistruotu paštu. Man pačiai yra dingęs siuntinys, grąžino pinigus, tačiau kai kitą kartą siuntė, paleido jau registruotu. Ir atėjo iškraustytas beveik visas. Tai buvo vargo vakarienė fotkinti, susirašinėti su jais, bet pinigusuž dingusius daiktus grąžino, kaip dažnai su grąžinimai būna, žymiai mažesniu kursu smile.gif Tiesa, kai registruota siunta, tai jau Lietuvos muitinė ten buvo užpildžiusi kažkokį raštą, kiek turėjo būti prekių, ir kiek vnt realiai atėjo - koks svoris nurodytas, ir kokio svorio buvo gauta.

Tai tiesiog draugiškas perspėjimas, aš asmeniškai nuo šiol tik per UK siunčiuosi. Aišku, jei ten kokios labai didelės ir sunkios prekės, pvz litriniai šampūnai kokia 10 vnt, tai apsimoka, manau niekas iš pašto darbuotojų nekraustytų, nes taip lengvai tašėj ar kišenėj nepaslėpsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 08, 09:11)

Gal yra ir toks kuris nuo 50 svaru numinusuoja 25 biggrin.gif netelpu as i 40 svaru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu @ 2014 01 07, 22:01)
kainos raudonos- galutinės  mirksiukas.gif

tai LT parduotuvėj tuomet tokios pačios kainos, tik nežinau, kaip dėl asortimento, ar viskas lt yra. nes kelis rūbus tikrai matavausi tokius pačius ir kainos tokios pat 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2014 01 08, 11:55)
Gal yra ir toks kuris nuo 50 svaru numinusuoja 25 biggrin.gif netelpu as i 40 svaru doh.gif

19806 bandykite smile.gif
Atsakyti
QUOTE(CaraMela @ 2014 01 08, 10:11)

aciu, reiks apsipirkt:)
Atsakyti
laba:) žiūrėkit o jeigu mano draugė man JAV nupirktų iš buynail.com ir man atsiūstų ar muitinėje praleidžia lakus? nes ji minėjo kad gali nepraleisti, gal kuri esate susidūrus?
Atsakyti