Ka negerai darau nesuprantu, jau esu pirkus syki is TBS, o dabar raso:
We're sorry, your shipping address couldn't be verified, please try again.
QUOTE(auksine @ 2014 01 08, 12:00)
tai LT parduotuvėj tuomet tokios pačios kainos, tik nežinau, kaip dėl asortimento, ar viskas lt yra. nes kelis rūbus tikrai matavausi tokius pačius ir kainos tokios pat 

Kai kuriose parduotuvėse iššluota viskas, pvz. Akropolyje Vilniuje likę suteplioti ir sutampyti skudurai vietoj drabužių. Tad, manau, pateisinama pirkti internetu

QUOTE(Beautiful Life @ 2014 01 08, 13:29)
Jokio statuso
, nors anksčiau buvo ir dispatched ir rejected. ir emailo negavau , nors po apmokėjimo rašė: order placed succesfully. pirkau tukio adresu. Vat įdomu pristatys ar ne 

As pirkau ne kaip narys, emailu negavau, parasiau jiems laiska, tai atrase, kad nesijaudinciau, pinigu jie nenusirasys sau, grazins

Pirksiu siandien vakare is http://www.mytoys.de/
Gal kas noretu jungtis pasidalinti siuntima 3.95 eur
Esu is Klaipedos
Gal kas noretu jungtis pasidalinti siuntima 3.95 eur
Esu is Klaipedos
QUOTE(zvaigzduole @ 2014 01 08, 00:47)
Mergytės, gal kas turit kokį nuolaidų SD ? Neėmiau jų katalogo, kur būdavo mėnesio nuolaidų kodai.Domina nuolaida batams. 

QUOTE(Saule222 @ 2014 01 08, 10:55)
Man vakar galiojo tas senas 19806.
QUOTE(paurelija @ 2014 01 08, 13:37)
Ka negerai darau nesuprantu, jau esu pirkus syki is TBS, o dabar raso:
Man kazkada irgi taip buvo. Pabandykit pridet nauja adresa, ir vel ta pati tukio surasykit, tik gal little heath i kita eilute perkelkit, tiksliai nepamenu. As biski pazaidziau perdeliodama adresa per eilutes, ir man suejo ir vel leido uzsakyt

QUOTE(zvaigzduole @ 2014 01 08, 00:47)
Mergytės, gal kas turit kokį nuolaidų SD ? Neėmiau jų katalogo, kur būdavo mėnesio nuolaidų kodai.Domina nuolaida batams.
Nu kartais tų kodukų tiesiog nebūna. Aš jau du užsakymus padariau visai be jokių kodų, nors ir kaip norėjosi, vis vyliausi, kad atsiras

QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 01 08, 12:05)
aciu, reiks apsipirkt:)
Rinksi TBS? Prisijungciau

Gal ne visai i tema, bet gal kas zino, kokiai sumai galima siustis i UK is Amerikos, kad neapmuitintu prekiu?
QUOTE(In_pace @ 2014 01 08, 15:57)
Gal ne visai i tema, bet gal kas zino, kokiai sumai galima siustis i UK is Amerikos, kad neapmuitintu prekiu?
kiek pamenu labai panasi suma, kaip ir i LT