Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 208 tema

Ka negerai darau nesuprantu, jau esu pirkus syki is TBS, o dabar raso:
We're sorry, your shipping address couldn't be verified, please try again.
Atsakyti
QUOTE(auksine @ 2014 01 08, 12:00)
tai LT parduotuvėj tuomet tokios pačios kainos, tik nežinau, kaip dėl asortimento, ar viskas lt yra. nes kelis rūbus tikrai matavausi tokius pačius ir kainos tokios pat 4u.gif

Kai kuriose parduotuvėse iššluota viskas, pvz. Akropolyje Vilniuje likę suteplioti ir sutampyti skudurai vietoj drabužių. Tad, manau, pateisinama pirkti internetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2014 01 08, 13:29)
Jokio statuso  biggrin.gif  , nors anksčiau buvo ir dispatched ir rejected. ir emailo negavau , nors po apmokėjimo rašė: order placed succesfully. pirkau tukio adresu. Vat įdomu pristatys ar ne  g.gif

As pirkau ne kaip narys, emailu negavau, parasiau jiems laiska, tai atrase, kad nesijaudinciau, pinigu jie nenusirasys sau, grazins biggrin.gif o as ne to norejau, norejau, kad uzsakymai praeitu biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
darysiu užsakymą iš MANGO.
didesnis pasirinkimas nei pas mus, plius sale'as vaikiskai linijai ir vyrams mirksiukas.gif
Rinksiu iki nemokamo siuntimo 199Lt thumbup.gif
krepsiuku laukiu saldus.pirkiniai@gmail.com
ViLnius, bet galesiu persiusti jei reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
Pirksiu siandien vakare is http://www.mytoys.de/
Gal kas noretu jungtis pasidalinti siuntima 3.95 eur
Esu is Klaipedos
Atsakyti
QUOTE(zvaigzduole @ 2014 01 08, 00:47)
Mergytės, gal kas turit kokį nuolaidų SD ? Neėmiau jų katalogo, kur būdavo mėnesio nuolaidų kodai.Domina nuolaida batams. smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule222 @ 2014 01 08, 10:55)
Gal yra ir toks kuris nuo 50 svaru numinusuoja 25 biggrin.gif netelpu as i 40 svaru doh.gif

Man vakar galiojo tas senas 19806.
Atsakyti
QUOTE(paurelija @ 2014 01 08, 13:37)
Ka negerai darau nesuprantu, jau esu pirkus syki is TBS, o dabar raso:
We're sorry, your shipping address couldn't be verified, please try again.

Man kazkada irgi taip buvo. Pabandykit pridet nauja adresa, ir vel ta pati tukio surasykit, tik gal little heath i kita eilute perkelkit, tiksliai nepamenu. As biski pazaidziau perdeliodama adresa per eilutes, ir man suejo ir vel leido uzsakyt smile.gif

QUOTE(zvaigzduole @ 2014 01 08, 00:47)
Mergytės, gal kas turit kokį nuolaidų SD ? Neėmiau jų katalogo, kur būdavo mėnesio nuolaidų kodai.Domina nuolaida batams.

Nu kartais tų kodukų tiesiog nebūna. Aš jau du užsakymus padariau visai be jokių kodų, nors ir kaip norėjosi, vis vyliausi, kad atsiras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo CaraMela: 08 sausio 2014 - 14:31
Sveikos, mergaites gal kas turite tomy astunkoju seimynele nauja? Prireike dovanai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2014 01 08, 12:05)
aciu, reiks apsipirkt:)

Rinksi TBS? Prisijungciau 4u.gif , nes vel KAZKO noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ne visai i tema, bet gal kas zino, kokiai sumai galima siustis i UK is Amerikos, kad neapmuitintu prekiu?
Atsakyti
QUOTE(In_pace @ 2014 01 08, 15:57)
Gal ne visai i tema, bet gal kas zino, kokiai sumai galima siustis i UK is Amerikos, kad neapmuitintu prekiu?

kiek pamenu labai panasi suma, kaip ir i LT
Atsakyti